Προς το περιεχόμενο

(laptop) Asus 15,6" TUF Gaming AMD Ryzen 5-3550H/NVIDIA GTX 1650/4GB/8GB/SSD 512GB/NoOs 661ευρω [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εστειλαν μηνυμα και ειδοποιηδη το λαπτοπ εχει σταλθει με το πορτα πορτουλα σουπερ φαστ ελτα κουριερ δευτερα τριτη το πιθανοτερο θα ειναι στον μπαμπα του να δουμε τι θα δουμε..

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Marios60 για την μπαταρία που λες εχθές είδα μία ταινία περιπου 1 ωρα και 40 λεπτα και η μαπταρία ηταν στο 65% όταν ξεκινησα την ταινία, μολις τελειωσε η ταινία η μπαταρία ήταν στο 35%! Τι να σου πω η μπαταρία κρατάει άνετα 3:30 ώρες για ταινία και λίγο λέω! Όσο για αποσυνδέσεις με το wifi εγώ δεν έχω... Έχεις κάνει ότι αναβαθμίσεις σε driver bios υπάρχουν? Για τα update τωρα που θέλω να κάνω, σιγά μην πάρω την συγκατάθεση της asus! Πόσο καιρό είναι η εγγύηση? Τι περίμενες θα σου πουν ότι ναι άνοιξε το μόνος σου και όλα καλά (καλοπροαίρετα το λέω) λογικό είνα να σου είπαν ότι θα χάσεις την εγγύηση!!!! Την θερμοαγώγιμη πάστα εάν την αλλάξω δεν θα το καταλάβουν!!! Τώρα έαν αλλάξω ram, wifi card, hard drive, δεν νομίζω να το καταλάβουν (ασχοληθούν) εάν το πρόβλημα δεν προέρχεται από κάτι που οφείλεται στις αναβαθμίσεις! Σε ένα site αμερικάνικο θυμάμαι ότι του έβαζες ότι ήθελες... Είχε κάποιες επιλογές και του έβαζες σκληρό ραμ!!! Αλλά και πάλι εάν τόσο θέμα υπάρξει (χτύπα ξύλο) ξανά βάζεις-βγάζεις τα παλιά!!! Εντάξει λίγο προσοχή στις βίδες να μην τις ''φας στο βίδωνε-ξεβίδωνε άντε βάλε άλλες ίδιες βίδες καινούργιες!!!

Επεξ/σία από ilMarios
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ilMarios είπε

Marios60 για την μπαταρία που λες εχθές είδα μία ταινία περιπου 1 ωρα και 40 λεπτα και η μαπταρία ηταν στο 65% όταν ξεκινησα την ταινία, μολις τελειωσε η ταινία η μπαταρία ήταν στο 35%! Τι να σου πω η μπαταρία κρατάει άνετα 3:30 ώρες για ταινία και λίγο λέω! Όσο για αποσυνδέσεις με το wifi εγώ δεν έχω... Έχεις κάνει ότι αναβαθμίσεις σε driver bios υπάρχουν? Για τα update τωρα που θέλω να κάνω, σιγά μην πάρω την συγκατάθεση της asus! Πόσο καιρό είναι η εγγύηση? Τι περίμενες θα σου πουν ότι ναι άνοιξε το μόνος σου και όλα καλά (καλοπροαίρετα το λέω) λογικό είνα να σου είπαν ότι θα χάσεις την εγγύηση!!!! Την θερμοαγώγιμη πάστα εάν την αλλάξω δεν θα το καταλάβουν!!! Τώρα έαν αλλάξω ram, wifi card, hard drive, δεν νομίζω να το καταλάβουν (ασχοληθούν) εάν το πρόβλημα δεν προέρχεται από κάτι που οφείλεται στις αναβαθμίσεις! Σε ένα site αμερικάνικο θυμάμαι ότι του έβαζες ότι ήθελες... Είχε κάποιες επιλογές και του έβαζες σκληρό ραμ!!! Αλλά και πάλι εάν τόσο θέμα υπάρξει (χτύπα ξύλο) ξανά βάζεις-βγάζεις τα παλιά!!! Εντάξει λίγο προσοχή στις βίδες να μην τις ''φας στο βίδωνε-ξεβίδωνε άντε βάλε άλλες ίδιες βίδες καινούργιες!!!

Κοίταξε καλά σου κράτησε η μπαταρία απλά για το δικό μ που έχει και μικρότερη οθόνη λέει ότι βγάζει 5 ώρες αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται λειτουργία πτήσης ή και οικονομία μπαταρίας για να βγάλει τόση ώρα,αλλα ίσως στην ταινία με κλειστό WiFi να βγάζει 5.Ειναι λαπτοπ επιδόσεων και εκεί υστερεί λίγο.Οσο για τις αναβαθμίσεις είσαι τσακαλος, περίμενα κάποιον έστω να με καθυσηχασει ότι δε θα χάσω την εγγύηση γτ που ξέρω εγώ τι μέτρα έχουν πάρει για να μην το ανοίξω πχ καμία ταινία ή κάτι. Εσύ το έχεις ανοίξει?Είδα ότι μέσα έχει bracket για δισκο άμα θέλω να βάλω. Οι Asus θέλει να με χρεώσει 170€ για αλλαγή δίσκου και δεν παίζει. 

Δημοσ.

Εμενα χθες το παρεδωσαν στο ελτα και περιμενω ακομη.. ειναι στο μοσχατο φορτωση σε μεταφορικο γραφει χρειαζεται να παει κεραμεικο και μετα σε μενα αρα θελω να πιστευω αυριο μεγαλη πεμπτη να φιλοτιμηθουν να το φερουν.αν μπλεξω και με το ελτα μαυρο φιδι που με εφαγε.

Δημοσ.

Μακάρι φίλε αλλά σε μένα αλλα είπαν προχθές.

οτι δεν έχουν παραλάβει ακόμα και ελπίζουν να τους φτάσουν μέχρι τέλος της μεγάλης εβδομάδας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, denthnpalevw είπε

Μακάρι φίλε αλλά σε μένα αλλα είπαν προχθές.

οτι δεν έχουν παραλάβει ακόμα και ελπίζουν να τους φτάσουν μέχρι τέλος της μεγάλης εβδομάδας.

Μιλησα με το ελτα και μου ειπαν πως ναι εχουν παραλαβει λες να με δουλευουν ολοι; παντως ο προμηθευτης ειναι ο ιδιος με του e-shop αν δεις απο σημερα ειναι διαθεσιμο εκει..

Δημοσ.

Δεν σε αμφισβητώ. 

Ίσα ίσα να παραλάβεις θέλω. Και μακάρι όσο γίνεται πιο γρήγορα.  Απλά αναφέρω τι είπαν σε μένα. Και το θεωρώ ελαφρώς παράξενο που λένε η κανουν Διαφορετικά πράγματα για το ίδιο προϊόν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, denthnpalevw είπε

Δεν σε αμφισβητώ. 

Ίσα ίσα να παραλάβεις θέλω. Και μακάρι όσο γίνεται πιο γρήγορα.  Απλά αναφέρω τι είπαν σε μένα. Και το θεωρώ ελαφρώς παράξενο που λένε η κανουν Διαφορετικά πράγματα για το ίδιο προϊόν.

Και να με αμφισβητεις φυσιολογικο ειναι.. απλα και εγω το περιμενω και δεν θελω να βρεθω προ εκπληξεων. Σχετικα με το μαγαζι κανει καποιες ζαβολιες απο οτι διαβασα σε σχολια θα δουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου είπαν 21 με 22 θα παραλάβουν στο Μοσχάτο και μετά σε 1 μέρα θα το έχω... 

Μου έδωσαν και 6Ε έκπτωση για επόμενη αγορά... Τι να πάρω έχετε καμία ιδέα; Να τα δώσω για άλλη μια 8αρα ραμ; 2400 τρέχει η μαμά; 

Επεξ/σία από klainmein
Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά παράγγειλα αυτό το λάπτοπ με τιμολόγιο στα 725 η μόνη διαφορά που έχει με το συγκεκριμένο του Thread με αυτό που πείρα είναι στον επεξεργαστή έχει τον ryzen 7-3750h και ότι έχει θύρα type-c κατα τ άλλα ίδια είναι οπότε θα γράψω εντυπώσεις μόλις παραλάβω, λογικά η αύριο η μεθαύριο θα το έχω.

Δημοσ.

Εγω ακυρωσα παραγγειλα απο 30 μαρτη μου ειπαν απο ελτα δεν προκειται να παραλαβω πριν τις25 30 . Το προβλημα δεν ειναι μονο εκει προσεξτε ερχεται στα πολωνικα ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΝΕΤΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΒΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ . Φοβαμαι μηπως εχει κανα λακο η φαβα.. και τωρα θα περιμενω να το φερουν σε μενα να αρνηθω να παει πισω και να μου δωσουν την προκαταβολη μου.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, ellhnasfilotimo είπε

Εγω ακυρωσα παραγγειλα απο 30 μαρτη μου ειπαν απο ελτα δεν προκειται να παραλαβω πριν τις25 30 . Το προβλημα δεν ειναι μονο εκει προσεξτε ερχεται στα πολωνικα ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΝΕΤΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΒΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ . Φοβαμαι μηπως εχει κανα λακο η φαβα.. και τωρα θα περιμενω να το φερουν σε μενα να αρνηθω να παει πισω και να μου δωσουν την προκαταβολη μου.. 

Γιατί του e-shop απο πού έρχονται νομίζετε; Αυτό έχει και αρκετές καλές κριτικές συν ότι τις κακές κριτικές - με αυτά που έχω διαβάσει από τον Έλληνα αυτές τις μέρες στα διαφορα γκρουπ περι κορονοϊού και 5Γ  - είμαι σίγουρος ότι τα μισά δεν ισχύουν ή είανι δικές τους ιδιοτροπίες. 
Τί έρχεται στα Πολωνικά, αφού δεν έχει καν OS αλλά και να ερχόταν στα Πολωνικά τι έχουν; Πολωνική μητρική ή πολωνική κάρτα γραφικών; Άσε που μπορεί την Πολωνία να την έχουν και σε μεγαλύτερη εκτίμηση από εμάς.
Επίσης τί λάκο να έχει η φάβα και γιατί να πετάξεις λεφτά; Θα σου τα φάνε ή θα τα χάσεις; Το πολύ πολύ να ταλαιπωρηθείς λίγο. 

Επεξ/σία από klainmein
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...