Προς το περιεχόμενο

(laptop) Asus 15,6" TUF Gaming AMD Ryzen 5-3550H/NVIDIA GTX 1650/4GB/8GB/SSD 512GB/NoOs 661ευρω [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω το εψαξα, ειδα διαφορα review και κριτικες.

Δεν ειδα καποιο σοβαρο προβλημα που να με αποτρεψει απο την αγορα.

Αντιθετως, με βολευουν ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα που ανεφερα.

Και ολα αυτα στα €650 ειναι ευκαιρια αυτη τη στιγμη.

Οποτε το τιμησα, και βλεπουμε :D

.

.

Edit:  Βαλτε κι ενα ΤΕΛΟΣ στο θεμα γιατι ειδα οτι δεν εναι πια διαθεσιμο!!!

Επεξ/σία από KoGi
  • Like 3
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, handsomegamer είπε

Έχει απόλυτο δίκιο ο @ambercombie. Έχω το Asus TUF fx505DU 

Το είχα πάρει από eshop 919 προσφορά. Και έχει θέματα. Το συγκεκριμένο "σασί" της Asus έχει πολύ κακές θερμοκρασίες και υπάρχει τεράστια πιθανότητα να έχεις Light bleeding στην οθόνη και κυρίως στο κάτω μέρος. Επίσης η μπαταρία είναι χειριστή. Με το ζόρι θα σου βγάλει μια ώρα, και αν, σε οτιδήποτε παιχνίδι. Για οποιασδήποτε άλλη χρήση είναι πολύ τίμιο αλλά αν πρόκειται για gaming καλύτερα να κοιτάξεις κάτι απτο σειρά Scar ή κάποιο της msi. 

*επίσης η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη οπότε rip μπαταρία σε κανα χρόνο. 

Πόσο δίκιο. Έχω ένα gaming asus laptop (το gl752vw), με μη αποσπώμενη μπαταρία. ΜΕΓΑΛΟ μειον, πραγματικά η μπαταρία χάλασε σε 1.5 χρόνο και η εγγύηση είναι για 1 χρονο. Μη αποσπώμενη μπαταρία σε συδνυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες μην περιμένετε να κρατήσει.

Επεξ/σία από billpao
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, denthnpalevw είπε

Θα δούμε σίριαλ. Έσκασε μέιλ μη διαθεσιμότητας

Ναι και σε μενα!!! Πολυ μουφα το μαγαζι τελικα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μια χαρά διαθέσιμο μου είπαν ότι είναι πάντως με email τους και περιμένουν τημ κατάθεση. Παρήγγειλα χθες βράδυ. Μην χαρακτηριζουμε μαγαζιά απλά επειδή δεν πρόλαβαμε ή δε μας έκατσε μια προσφορά. 

Επεξ/σία από klainmein
Δημοσ.

Διαθέσιμο δεν είχαν κανένα. Όλα ήταν με παραγγελία. Τώρα πως γίνεται και σφάζουν πολλά δεν ξέρω. Βέβαια δεν την ακύρωσαν. Την έχουν σε αναμονή την δική μου, όπως ζήτησα. Βλέπουμε δλδ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συγκεκριμένο μοντέλο το αγόρασα Black Friday απο Amazon περιπου 700ε, πραγματικα απο τα χαρακτηριστικά του και την ταχύτητα του ολα οπως τα περιμενα  και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.

Το μονο αρνητικο που εντοπισα ειναι το Bleeding , και παροτι δεν υστερει σε τιποτα αλλο και δεν εμφανισε καποιο αλλο θεμα , για εμενα ηταν ενοχλητικο και ο  λογος να το επιστρεψω.

aus.jpg

Επεξ/σία από vant
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 1/4/2020 στις 6:05 ΜΜ, klainmein είπε

Εμένα μια χαρά διαθέσιμο μου είπαν ότι είναι πάντως με email τους και περιμένουν τημ κατάθεση. Παρήγγειλα χθες βράδυ. Μην χαρακτηριζουμε μαγαζιά απλά επειδή δεν πρόλαβαμε ή δε μας έκατσε μια προσφορά. 

Παρελαβες; Αν ναι δώσε κάνα review.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι, επειδη αναφερθηκε, ποιος ο λογος να παρεις "gaming" laptop με μη αποσπωμενη μπαταρια? Σε 2-3 χρονια το πολυ η μπαταρια του θα κρατα το πολυ μιση ωρα, οποτε χανεις τη φορητοτητα (εκτος αν την αλλαξεις?). Γιατι να μην πας κατευθειαν σε desktop? (αν εχεις τοσο θεμα χωρου, πηγαινε σε κατι πιο compact...).

• Like 1
Δημοσ.
Just now, sexymwro7 said:

Να ρωτησω κατι, επειδη αναφερθηκε, ποιος ο λογος να παρεις "gaming" laptop με μη αποσπωμενη μπαταρια? Σε 2-3 χρονια το πολυ η μπαταρια του θα κρατα το πολυ μιση ωρα, οποτε χανεις τη φορητοτητα (εκτος αν την αλλαξεις?). Γιατι να μην πας κατευθειαν σε desktop? (αν εχεις τοσο θεμα χωρου, πηγαινε σε κατι πιο compact...).

Γενικά το μεγαλύτερο ποσοστό των λάπτοπ που κυκλοφορούν πλέον είτε gaming είτε casual έχουν ενσωματωμένη μπαταρία. Γενικά είμαι υπέρ της αποσπώμενης μπαταρίας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sexymwro7 είπε

Πλέον τα περισσότερα λάπτοπ έχουν επιλογή για συντήρηση μπαταρίας και φόρτισης της μέχρι 50%-60%. Αυτό διατηρεί μπαταρία σε καλή κατάσταση για πολύ περισσότερο χρόνο. 

Ένα Vaio που έχω του 13 με ενεργοποιημενη αυτή την επιλογή η μπαταρία του 7 χρόνια μετά κρατάει αψογα. Δεν θυμάμαι πόσο κρατούσε τοτε αλλά τώρα βγάζει 2 2μιση ωρίτσες. Αν επιλέξεις να την φορτίσεις στο 100%.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα το Omen 17 κραταει 40 λεπτα ; Kαι δεν ειναι οτι το εχει φαει η πολυ χρηση σε αχρηστία ειναι προφανως και θα ηθελα αποσπωμενη μπαταρια . Οπως τα παλια που ειχα 2 extra μπαταριες 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...