denthnpalevw Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.techstores.gr/laptop-asus-15-6-tuf-gaming-amd-ryzen-5-3550h-nvidia-gtx-1650-4gb-8gb-ssd-512gb-noos-fx505dt-al087.html Νομίζω μια καλή τιμή για ένα αξιόλογο μηχάνημα. Ξυνομαι αλλά κρατάω ακομα Ευχαριστώ matrix Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από denthnpalevw καθαρισμος συνδεσμου 3 1
ambercombie Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Φιλε μου προσωπικη παντα εμπειρια, το 1 στα 3 asus προιοντα που περνανε κατα καιρους απο τα χερια μου καποια "πατεντα" (στοφας apple) ειχαν που δεν εβγαινε σε καλο. Θα προσεχα πολυ και θα το εψαχνα πριν το παρω μην εχει κανενα λακκο η φαβα. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από ambercombie 3
elpenor Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Εμένα πολύ ωραίο μου φαίνεται αλλα αν δεν δω τιμές στα laptop με Ryzen Mobile 4xxx που θα κυκλοφορήσουν από μέρα σε μέρα δεν μπορώ να ξέρω αν αξίζει. Τα benchmark δείχνουν φοβερό άλμα με τους νέους επεξεργαστές. 3 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Το συγκεκριμένο μοντελο είναι αυτό που πούλαγε το media markt πριν μερικούς μήνες στα 899?
Jason 93 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Υπαρχει και πιο low budget εκδοση σε επισης ενδιαφερουσα τιμη https://www.techstores.gr/catalog/product/view/id/434287/.html 2 1
handsomegamer Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ambercombie είπε Φιλε μου προσωπικη παντα εμπειρια, το 1 στα 3 asus προιοντα που περνανε κατα καιρους απο τα χερια μου καποια "πατεντα" (στοφας apple) ειχαν που δεν εβγαινε σε καλο. Θα προσεχα πολυ και θα το εψαχνα πριν το παρω μην εχει κανενα λακκο η φαβα. Έχει απόλυτο δίκιο ο @ambercombie. Έχω το Asus TUF fx505DU Το είχα πάρει από eshop 919 προσφορά. Και έχει θέματα. Το συγκεκριμένο "σασί" της Asus έχει πολύ κακές θερμοκρασίες και υπάρχει τεράστια πιθανότητα να έχεις Light bleeding στην οθόνη και κυρίως στο κάτω μέρος. Επίσης η μπαταρία είναι χειριστή. Με το ζόρι θα σου βγάλει μια ώρα, και αν, σε οτιδήποτε παιχνίδι. Για οποιασδήποτε άλλη χρήση είναι πολύ τίμιο αλλά αν πρόκειται για gaming καλύτερα να κοιτάξεις κάτι απτο σειρά Scar ή κάποιο της msi. *επίσης η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη οπότε rip μπαταρία σε κανα χρόνο. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από handsomegamer 3
drdedus Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Θέλω να ρωτησω για αυτό που είπες για την αποσπώμενη μπαταρια. Τι συνηθίζουν σήμερα οι κατασκευαστές? Ειδικά τα απλά λάπτοπ με τους 3200, 3500 η με i3, κάτι Lenovo dell κλπ εχουν αποσπώμενη? 9 ώρες πριν, ambercombie είπε Φιλε μου προσωπικη παντα εμπειρια, το 1 στα 3 asus προιοντα που περνανε κατα καιρους απο τα χερια μου καποια "πατεντα" (στοφας apple) ειχαν που δεν εβγαινε σε καλο. Θα προσεχα πολυ και θα το εψαχνα πριν το παρω μην εχει κανενα λακκο η φαβα. Πατέντα απο τον κατασκευαστή πχ στο θέμα ψύξης? Και εγω είχα παλιότερα ενα 10αρι απο τα πρώτα που ειχαν βγει με διπλή κάρτα γραφικών και στην ουσία η Nvidia ηταν άχρηστη λόγω θερμοκρασίας. 50 λεπτά πριν, Jason 93 είπε Υπαρχει και πιο low budget εκδοση σε επισης ενδιαφερουσα τιμη https://www.techstores.gr/catalog/product/view/id/434287/.html Αυτό δείχνει να ειναι σε άριστη τιμή. Έχει ips? Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από drdedus
handsomegamer Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Το θεμα με τη μπαταρια ειναι καθαρα για λογους εγγυησης και μετα-πώλησης. Επειδη οι περισσοτερες ηλεκτρονικες συσκευες αν πας να τις ανοιξεις, εστω για να φτιαξεις κατι ή τα αντικαταστησεις, οι βιδες καλυπτονται απο αυτοκολλητα τα οποια αν τα δει το service διαπιστωνει οτι το ανοιξες και αρνουνται να παρεχουν την εγγυηση. Τουλαχιστον αυτη ειναι η πολιτικη τους. οποτε η μπαταρια στα laptop μπηκε και αυτη στα κομματια που δε μπορεις να αλλαξεις απο μονος σου 27 λεπτά πριν, drdedus είπε Θέλω να ρωτησω για αυτό που είπες για την αποσπώμενη μπαταρια. Τι συνηθίζουν σήμερα οι κατασκευαστές? Ειδικά τα απλά λάπτοπ με τους 3200, 3500 η με i3, κάτι Lenovo dell κλπ εχουν αποσπώμενη? Πατέντα απο τον κατασκευαστή πχ στο θέμα ψύξης? Και εγω είχα παλιότερα ενα 10αρι απο τα πρώτα που ειχαν βγει με διπλή κάρτα γραφικών και στην ουσία η Nvidia ηταν άχρηστη λόγω θερμοκρασίας. Αυτό δείχνει να ειναι σε άριστη τιμή. Έχει ips?
KoGi Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Το συγκεκριμενο λαπτοπ θεωρω οτι ειναι σε πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει. €660 για R5-3550H, GTX1650, 512SSD, FDH 120Hz IPS δε βρισκεις συχνα, ισως με 30-50% πανω στην τιμη! Και τουλαχιστον σε οσα reviews του FX505DT ειδα για αυτα ακριβως τα specs ηταν πολυ θετικα. Ουτε προβλημα σε θερμοκρασιες ουτε χαλια μπαταρια. Προφανως αυτη η σειρα ειναι entry gaming level οποτε αντιστοιχες και οι απαιτησεις απο ενα τετοιο λαπτοπ. Στα συν η πανευκολη αναβαθμιση του σε RAM & SSD μιας κι εχει 2o αδειο memory slot αλλα και μια ελευθερη 2.5'' θεση για ακομη ενα SSD!! Οποτε ναι κι εγω ξυνομαι πολυ 😄
ambercombie Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 52 λεπτά πριν, drdedus είπε Θέλω να ρωτησω για αυτό που είπες για την αποσπώμενη μπαταρια. Τι συνηθίζουν σήμερα οι κατασκευαστές? Ειδικά τα απλά λάπτοπ με τους 3200, 3500 η με i3, κάτι Lenovo dell κλπ εχουν αποσπώμενη? Πατέντα απο τον κατασκευαστή πχ στο θέμα ψύξης? Και εγω είχα παλιότερα ενα 10αρι απο τα πρώτα που ειχαν βγει με διπλή κάρτα γραφικών και στην ουσία η Nvidia ηταν άχρηστη λόγω θερμοκρασίας. Αυτό δείχνει να ειναι σε άριστη τιμή. Έχει ips? Πατεντες από απλά πράγματα όπως συνδέσεις σε διαφοροποιημενα ports από την asus που σου αποκλείει επιλογές αντικατάστασης και σε περιορίζει μεχρι bloatware προγράμματα που σου κάνουν την ζωή δύσκολη, ασυμβατότητες , προβλήματα σε ψύξη , μπαταρίες, οθόνες όπως αναφέρθηκαν παραπανω. Συγκεκριμένα από αυτή την εταιρία έχω δει τα καλύτερα και τα χειρότερα προϊόντα που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Η το ψάχνεις πριν πάρεις οτιδήποτε από asus η απλά κανείς τον σταυρό σου μην σου κάτσει. Από ότι καταλαβαίνω η η εταιρία αυτή θέλει να σου κάνει την ζωή δύσκολη όπως και η hp . Προσωπική εμπειρία πάντα. Για αυτό το σκέφτομαι 2πλα και 3πλα οπότε είναι να κάνω κίνηση προς εκεί. 1
KoGi Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Επισης, επειδη αναφερθηκε η μπαταρια, σε αυτο το Asus ειδα οτι η μπαταρια αφαιρειται και πωλειται και σαν ανταλλακτκο! @ambercombie Συμφωνω, τα κανει αυτα Asus γενικα. Σε αυτο το μοντελο ομως ξερεις αν υπαρχει κατι τετοιο περιεργο?
denthnpalevw Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Ο επεξεργαστής παραπλήσιες επιδόσεις με το Ryzen 7 3750. Με χει πιάσει φαγούρα.
Jason 93 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Εμενα μ'εχει πιασει φαγουρα για την φθηνη εκδοση. Το εχει παρει κανενας να μας πει εντυπωσεις; 1
ambercombie Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, KoGi είπε Επισης, επειδη αναφερθηκε η μπαταρια, σε αυτο το Asus ειδα οτι η μπαταρια αφαιρειται και πωλειται και σαν ανταλλακτκο! @ambercombie Συμφωνω, τα κανει αυτα Asus γενικα. Σε αυτο το μοντελο ομως ξερεις αν υπαρχει κατι τετοιο περιεργο? Δεν γνωρίζω απλά ενημερώνω αυτους που ενδιαφέρονται να κάνουν μια έρευνα αγοράς πριν το παρουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα