Προς το περιεχόμενο

εθνική ibank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μπήκα στην εφαρμογή της εθνικής στο κινητό,και καθώς έβαζα το Pin μου λέει πως είναι λάθος. 

Φταίει ότι είχα αρκετό καιρό να ανανεώσω τον κωδικό ή κάτι άλλο. Τι κάνω απο εδώ και πέρα,πώς ανακτώ ξανά pin;

Δημοσ.

ακριβως και εγω το ιδιο προβλημα. κατι αλλο φταιει. εκανα λογκιν με δακτυλικο αποτυπωμα αλλα μου λεει λαθος πιν. εβαλα τους κωδικους μου και συνδεθηκα κανονικα. αλλα κολλαει με το δακτυλικο....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλα ρε παιδια,

σ' αυτην την τραπεζα οταν κανεις μεταφορα στην ιδια τραπεζα σε λογαριασμο τριτου δεν εμφανιζει τα στοιχεια του δικαιουχου στο τελος της συναλλαγης;
Τι κουφα πραγματα ειναι αυτα;

Να μην ξερεις που εστειλες λεφτα; Σε ολες τις υπολοιπες τα αστερακια φευγουν στο τελευταιο βημα...

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Καλα ρε παιδια,

σ' αυτην την τραπεζα οταν κανεις μεταφορα στην ιδια τραπεζα σε λογαριασμο τριτου δεν εμφανιζει τα στοιχεια του δικαιουχου στο τελος της συναλλαγης;
Τι κουφα πραγματα ειναι αυτα;

Να μην ξερεις που εστειλες λεφτα; Σε ολες τις υπολοιπες τα αστερακια φευγουν στο τελευταιο βημα...

Αυτό που περιγράφεις δεν γίνεται σε καμία, μόνο ΑΦΟΥ φύγουν τα λεφτά μπορείς να δεις το πλήρες όνομα του παραλήπτη. Σε όλες.

• Like 1
Δημοσ.

Ημουν ξεκαθαρος.

Στην εθνικη ακομα και ΑΦΟΥ φυγουν τα λεφτα δε βλεπεις το ονομα του παραληπτη.

Και ειναι απαραδεκτο.

Δημοσ.

Τυχαίνει σε κανέναν σε κάποιες συναλλαγές να τις χρεώνει διπλά άσχετα αν διορθώνεται μετά από μερικές έως πολλές μέρες ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MaXmaD είπε

Ημουν ξεκαθαρος.

Στην εθνικη ακομα και ΑΦΟΥ φυγουν τα λεφτα δε βλεπεις το ονομα του παραληπτη.

Και ειναι απαραδεκτο.

Το όνομα του παραλήπτη το βλέπεις κανονικότατα, άλλο αν δεν το έχεις προσέξει. Σε λιγάκι θα σου δείξω μια απόδειξη κατάθεσης.

• Like 2
Δημοσ.

Κάτω κάτω εκεί που λέει "Δικαιούχος 1" φαινόταν το πλήρες όνομα κανονικά, εγώ το έσβησα για ευνόητους λόγους, μόνο το μικρό άφησα για να πειστείς.

ethniki.jpg

Δημοσ.

Σημερινη συναλλαγη που δεν υπαρχει κανενας Δικαιουχος 1 και δεν ξερω που εστειλα το ποσο....

nbg.PNG

Δημοσ.

Ναι, αν θυμάμαι καλά μόνο από κάποιο ποσό και πάνω (50€ αν δεν κάνω λάθος?)  σου δείχνει τον δικαιούχο.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Σημερινη συναλλαγη που δεν υπαρχει κανενας Δικαιουχος 1 και δεν ξερω που εστειλα το ποσο....

Λες από σήμερα να το κρύβουν? 😁

Ίσως είναι και αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω, δεν έχω μεταφέρει ποτέ ποσό κάτω από 50€.

Δημοσ.

μπορει...

καλα ειπα... απαραδεκτα πραγματα...

Το 50 αυριο θα γινει 100, μεθαυριο 200...

μια χαρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...