FromDusk_TillDawn Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Καλησπερα παιδια σημερα μου αναψε εν κινηση το λαμπακι της μπαταριας και μετα απο κανα τεταρτο εσβησε, μετα αναψε παλι, με λιγα λογια εχει γινει γινει αυτο 3 4 φορες απο το πρωι. Η μπαταρια ειναι 1μιση χρονο και προσφατα εγινε γενικο σερβις και αλλαγη καινουριου εγκεφαλου στο αμαξι οποτε δεν ειμαι για επιπλεον εξοδα αυτο τον καιρο.υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι απλο? Το αμαξι παιρνει κανονικα μπροστα αν το αφησω ετσι θα μεινω συντομα να φανταστω? Opel corsa c 2004 120.000khm
JOHN ONLY Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Σε εμένα στο ίδιο αυτοκίνητο άναψε μια και καλή αλλά με 250.000+ΚΜ . Ήταν το "αυτόματο" του δυναμό. Αν επιμένει σίγουρα θα χρειαστεί ηλεκτρολόγο. Τα χιλιόμετρα τα έχεις κάνει εσύ ή το αγόρασες μεταχειρισμένο;
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε Σε εμένα στο ίδιο αυτοκίνητο άναψε μια και καλή αλλά με 250.000+ΚΜ . Ήταν το "αυτόματο" του δυναμό. Αν επιμένει σίγουρα θα χρειαστεί ηλεκτρολόγο. Τα χιλιόμετρα τα έχεις κάνει εσύ ή το αγόρασες μεταχειρισμένο; Το αγορασα με 40.000 και τα υπολοιπα τα εκανα εγω. Το αυτοματο ειναι μεγαλη ζημια?
aGka8l Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Το αγορασα με 40.000 και τα υπολοιπα τα εκανα εγω. Το αυτοματο ειναι μεγαλη ζημια? Κανένα 70αρι€ πάνω κάτω
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Πολλά προβλήματα με μπαταρίες, διαβάζω τελευταία. Πίεσε με το δάχτυλο τον ιμάντα μήπως είναι πολύ χαλαρός (και μην πεταχτεί κανένας και πει «μας δεν θα ακουγόταν το λουρί;») και αν είναι εύκολο τις συνδέσεις σε μπαταρία και πάνω στο alternator. 1
JOHN ONLY Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 O αυτοματος φιλε μου οχι δεν κοστιζει πολλα. Γυρω στα 30 ευρω αν θυμαμαι hitachi πηρα εγω και οι bosch ειχαν καπου στα 40 ευρω. Τωρα ποσα θα παρει ο μαστορας ειναι αλλη ιστορια ή αν τον παρεις απο αυτον. https://www.onparts.gr/opel/corsa-c-2000-2009/1200-75hp/ilektriko-systima/aftomatos-dynamo/rythmistis-gennitrias-hitachi-2500585-hitachi Αυτος εδω εκανε για το δικο μου και ειναι κομπλε. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε Πολλά προβλήματα με μπαταρίες, διαβάζω τελευταία. Πίεσε με το δάχτυλο τον ιμάντα μήπως είναι πολύ χαλαρός (και μην πεταχτεί κανένας και πει «μας δεν θα ακουγόταν το λουρί;») και αν είναι εύκολο τις συνδέσεις σε μπαταρία και πάνω στο alternator. Σχετικα με τον ιμαντα παρατηρησα οτι κανει κατι σαν σφυριγμα αλλα εχει μισο μηνα τωρα και το ακουω μονο με ανοιχτα παραθυρα. Θα το δω ομως αν και δε ξερω και πολλα.
meletis_m Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε Καλησπερα παιδια σημερα μου αναψε εν κινηση το λαμπακι της μπαταριας και μετα απο κανα τεταρτο εσβησε, μετα αναψε παλι, με λιγα λογια εχει γινει γινει αυτο 3 4 φορες απο το πρωι. Η μπαταρια ειναι 1μιση χρονο και προσφατα εγινε γενικο σερβις και αλλαγη καινουριου εγκεφαλου στο αμαξι οποτε δεν ειμαι για επιπλεον εξοδα αυτο τον καιρο.υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι απλο? Το αμαξι παιρνει κανονικα μπροστα αν το αφησω ετσι θα μεινω συντομα να φανταστω? Opel corsa c 2004 120.000khm Εάν όντως το θέμα σου είναι δυναμό . μήν το αμελήσεις . Είναι ύπουλη βλάβη, συνήθως αυτόματο και επισκευή να υπολογίζεις 70€, + ρουλεμάν. Εμένα έκανε θόρυβο πού το κατάλαβα μόνο με στηθοσκόπιο για αμάξι. Επειδή είχα το συγκεκριμένο αμάξι , πρόσεξε την βαλβίδα πίεσης λαδιού , εάν δείς οτι στάζει ή οτι ανάβει στιγμιαία η ένδειξη λαδιού αλλαγή . Γνήσια έχει 20€ Έχουν ακουστεί πολλά γεγονότα με λάδι στήν πλεξούδα και αλλαγή εγκεφάλου. Γράφεις οτι άλλαξες εγκέφαλο για αυτό το γράφω
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, meletis_m είπε Εάν όντως το θέμα σου είναι δυναμό . μήν το αμελήσεις . Είναι ύπουλη βλάβη, συνήθως αυτόματο και επισκευή να υπολογίζεις 70€, + ρουλεμάν. Εμένα έκανε θόρυβο πού το κατάλαβα μόνο με στηθοσκόπιο για αμάξι. Επειδή είχα το συγκεκριμένο αμάξι , πρόσεξε την βαλβίδα πίεσης λαδιού , εάν δείς οτι στάζει ή οτι ανάβει στιγμιαία η ένδειξη λαδιού αλλαγή . Γνήσια έχει 20€ Έχουν ακουστεί πολλά γεγονότα με λάδι στήν πλεξούδα και αλλαγή εγκεφάλου. Γράφεις οτι άλλαξες εγκέφαλο για αυτό το γράφω Φιλε ναι ο εγκεφαλος καικε και τον αλλαξα με 300 ευρω λυπητερη.Επισης κανει θορυβο σφυριγμα και ο εξωτερικος ιμαντας δυναμο αλλα δεν τον αλλαξα ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα