Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια σημερα μου αναψε εν κινηση το λαμπακι της μπαταριας και μετα απο κανα τεταρτο εσβησε, μετα αναψε παλι, με λιγα λογια εχει γινει γινει αυτο 3 4 φορες απο το πρωι. 

Η μπαταρια ειναι 1μιση χρονο και προσφατα εγινε γενικο σερβις και αλλαγη καινουριου εγκεφαλου στο αμαξι οποτε δεν ειμαι για επιπλεον εξοδα αυτο τον καιρο.υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι απλο? 

Το αμαξι παιρνει κανονικα μπροστα αν το αφησω ετσι θα μεινω συντομα να φανταστω? 

Opel corsa c 2004 120.000khm

Δημοσ.

Σε εμένα στο ίδιο αυτοκίνητο άναψε μια και καλή αλλά με 250.000+ΚΜ . Ήταν το "αυτόματο" του δυναμό. Αν επιμένει σίγουρα θα χρειαστεί ηλεκτρολόγο. Τα χιλιόμετρα τα έχεις κάνει εσύ ή το αγόρασες μεταχειρισμένο;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε

Σε εμένα στο ίδιο αυτοκίνητο άναψε μια και καλή αλλά με 250.000+ΚΜ . Ήταν το "αυτόματο" του δυναμό. Αν επιμένει σίγουρα θα χρειαστεί ηλεκτρολόγο. Τα χιλιόμετρα τα έχεις κάνει εσύ ή το αγόρασες μεταχειρισμένο;

Το αγορασα με 40.000 και τα υπολοιπα τα εκανα εγω. Το αυτοματο ειναι μεγαλη ζημια? 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Το αγορασα με 40.000 και τα υπολοιπα τα εκανα εγω. Το αυτοματο ειναι μεγαλη ζημια? 

Κανένα 70αρι€ πάνω κάτω 

Δημοσ.

Πολλά προβλήματα με μπαταρίες, διαβάζω τελευταία.

Πίεσε με το δάχτυλο τον ιμάντα μήπως είναι πολύ χαλαρός (και μην πεταχτεί κανένας και πει «μας δεν θα ακουγόταν το λουρί;») και αν είναι εύκολο τις συνδέσεις σε μπαταρία και πάνω στο alternator.

• Thanks 1
Δημοσ.

O αυτοματος φιλε μου οχι δεν κοστιζει πολλα. Γυρω στα 30 ευρω αν θυμαμαι hitachi πηρα εγω και οι bosch ειχαν καπου στα 40 ευρω. Τωρα ποσα θα παρει ο μαστορας ειναι αλλη ιστορια ή αν τον παρεις απο αυτον.

https://www.onparts.gr/opel/corsa-c-2000-2009/1200-75hp/ilektriko-systima/aftomatos-dynamo/rythmistis-gennitrias-hitachi-2500585-hitachi

Αυτος εδω εκανε για το δικο μου και ειναι κομπλε.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε

Πολλά προβλήματα με μπαταρίες, διαβάζω τελευταία.

Πίεσε με το δάχτυλο τον ιμάντα μήπως είναι πολύ χαλαρός (και μην πεταχτεί κανένας και πει «μας δεν θα ακουγόταν το λουρί;») και αν είναι εύκολο τις συνδέσεις σε μπαταρία και πάνω στο alternator.

Σχετικα με τον ιμαντα παρατηρησα οτι κανει κατι σαν σφυριγμα αλλα εχει μισο μηνα τωρα και το ακουω μονο με ανοιχτα παραθυρα. Θα το δω ομως αν και δε ξερω και πολλα. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Καλησπερα παιδια σημερα μου αναψε εν κινηση το λαμπακι της μπαταριας και μετα απο κανα τεταρτο εσβησε, μετα αναψε παλι, με λιγα λογια εχει γινει γινει αυτο 3 4 φορες απο το πρωι. 

Η μπαταρια ειναι 1μιση χρονο και προσφατα εγινε γενικο σερβις και αλλαγη καινουριου εγκεφαλου στο αμαξι οποτε δεν ειμαι για επιπλεον εξοδα αυτο τον καιρο.υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι απλο? 

Το αμαξι παιρνει κανονικα μπροστα αν το αφησω ετσι θα μεινω συντομα να φανταστω? 

Opel corsa c 2004 120.000khm

Εάν όντως το  θέμα σου είναι δυναμό . μήν το αμελήσεις .

Είναι ύπουλη βλάβη, συνήθως αυτόματο και επισκευή να υπολογίζεις 70€, + ρουλεμάν.

Εμένα έκανε θόρυβο πού το κατάλαβα μόνο με στηθοσκόπιο για αμάξι. 

Επειδή είχα το συγκεκριμένο αμάξι , πρόσεξε την βαλβίδα πίεσης λαδιού , εάν δείς οτι στάζει ή οτι ανάβει στιγμιαία η ένδειξη λαδιού αλλαγή . Γνήσια έχει 20€ 

Έχουν ακουστεί πολλά γεγονότα με λάδι στήν πλεξούδα και αλλαγή εγκεφάλου.

Γράφεις οτι άλλαξες εγκέφαλο για αυτό το γράφω

Δημοσ.
5 ώρες πριν, meletis_m είπε

Εάν όντως το  θέμα σου είναι δυναμό . μήν το αμελήσεις .

Είναι ύπουλη βλάβη, συνήθως αυτόματο και επισκευή να υπολογίζεις 70€, + ρουλεμάν.

Εμένα έκανε θόρυβο πού το κατάλαβα μόνο με στηθοσκόπιο για αμάξι. 

Επειδή είχα το συγκεκριμένο αμάξι , πρόσεξε την βαλβίδα πίεσης λαδιού , εάν δείς οτι στάζει ή οτι ανάβει στιγμιαία η ένδειξη λαδιού αλλαγή . Γνήσια έχει 20€ 

Έχουν ακουστεί πολλά γεγονότα με λάδι στήν πλεξούδα και αλλαγή εγκεφάλου.

Γράφεις οτι άλλαξες εγκέφαλο για αυτό το γράφω

Φιλε ναι ο εγκεφαλος καικε και τον αλλαξα με 300 ευρω λυπητερη.Επισης κανει θορυβο σφυριγμα και ο εξωτερικος ιμαντας δυναμο αλλα δεν τον αλλαξα ακομα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...