Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nickolas είπε

ΗD έχεις στο κινητό σου. Το 4Κ αν το συνηθίσεις και μάλιστα σε OLED... θα ξενερώνεις μόλις δεις απλό ΗD σε LED.

Τι σχεση εχουν τα λεντ και τα ολεντ με τις αναλυσεις? ...

Επεξ/σία από cpgr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

Καταλαβαίνω το σπάσιμο σαν Έλληνας καταναλωτής αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε πως είμαστε 10.000.000 κόσμος και η αγορά δεν βγάζει τιμές για εμάς αλλά για εκεί που είναι η κυρίως πελατεία της και το ψομί..= ανεπτυγμένες χώρες με μεγάλο μέσο εισόδημα..

ήμουν στο LTT τις προάλλες και κάποιος φοιτητής έψαχνε να αγοράσει ultrabook για να το έχει στην σχολή κτλ χωρίς να χρειάζεται να το συνδέει στο ρεύμα (να αντέχει δηλαδή η μπαταρία) με budget 1500-2000$ + πρόταση για egpu case με RTX 2080 ti για να το συνδέει μετά στο dorm και να παίζει games (άλλα περίπου 2000 εκει...)

Φοιτητής απο φοιτητή έχει διαφορά εμείς εδώ με 700 ευρώ μέσο μισθό εννοείται ότι δεν τα αγγίζουμε αυτά ειδικά για το παιδί μας που θα σπουδάσει.....

σε άλλες χώρες παίρνουν δώρο για το sweet 16(όταν το παιδί γίνει 16) αυτοκίνητο.... εγώ τελευταία φορά που πήρα δώρο απο τους γονείς μου ήταν στα 12 ή κάπου εκεί.... και ήταν μάλλον PS2 φαντάσου κάνανε και οικονομίες για να μου κάνουν το χατήρι... 

Δεν αναφέρομαι σε Ελλάδα, αλλά για όλο το κόσμο. Στις ΗΠΑ πχ που μπορείς να βρεις περσινή ναυαρχίδα laptop με το πολυ 500 δολάρια, δεν νομιζω καποιος συνειδητοποιημένος χρήστης να προτιμήσει ένα μηχάνημα των 1000 ευρώ για να έχει πρόσβαση στις εφαρμογές του γούγλη + πενακι που μπορεί να τα εχει και σε android tablet. Αποψη μου πάντα. :)

Δημοσ.

Samsung Tab S6 Ελλάδα day one, περίπου 750€  10.5"

Samsung Chromebook day one, περίπου 905€ 13.3" με καλύτερα χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν και άλλα Chromebook στη μισή τιμή και στο 1/3 αυτής με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.😉

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mants118 είπε

Δεν αναφέρομαι σε Ελλάδα, αλλά για όλο το κόσμο. Στις ΗΠΑ πχ που μπορείς να βρεις περσινή ναυαρχίδα laptop με το πολυ 500 δολάρια, δεν νομιζω καποιος συνειδητοποιημένος χρήστης να προτιμήσει ένα μηχάνημα των 1000 ευρώ για να έχει πρόσβαση στις εφαρμογές του γούγλη + πενακι που μπορεί να τα εχει και σε android tablet. Αποψη μου πάντα. :)

To ίδιο κοινό που ενδιαφέρεται να δώσει 1000-1500 ευρώ για ένα tablet ή μια ναυαρχίδα κινητό ενδιαφέρεται σίγουρα και για αυτό, έπειτα δεν είναι όλοι techsavvy βασικά η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι..

Έίναι λεπτό ελαφρύ όμορφο λογικά με μεγάλη αυτονομία γίνεται tablet έχει fingerprint sensor kai stylus (=και άρα όλες τις λειτουργίες ενός note ας πούμε) πολύ ωραία amoled oθόνη και τρέχει και office (το app αλλά και πάλι ότι θα χρειαστείς για να γράφεις πράματα ώς φοιτητής ή σαν συγγραφέας κτλ τα έχει με το παραπάνω)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

Εδώ πουλάνε Huawei P40 στα 1000+€ χωρίς Google Apps + YouTube και σας πείραξε αυτό;

Το είδα στο fb στην σελίδα του Γερμανού. Μπες να δεις τα σχόλια από κάτω. Θα γελάς...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

To ίδιο κοινό που ενδιαφέρεται να δώσει 1000-1500 ευρώ για ένα tablet ή μια ναυαρχίδα κινητό ενδιαφέρεται σίγουρα και για αυτό, έπειτα δεν είναι όλοι techsavvy βασικά η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι..

Έίναι λεπτό ελαφρύ όμορφο λογικά με μεγάλη αυτονομία γίνεται tablet έχει fingerprint sensor kai stylus (=και άρα όλες τις λειτουργίες ενός note ας πούμε) πολύ ωραία amoled oθόνη και τρέχει και office (το app αλλά και πάλι ότι θα χρειαστείς για να γράφεις πράματα ώς φοιτητής ή σαν συγγραφέας κτλ τα έχει με το παραπάνω)

Κατά τη γνώμη μου αυτός που σκέφτεται να δώσει πάνω από 1000 ευρώ ή δολάρια σε laptop με Windows ή MacOS δεν θα πάει σε chromebook, και ας το θέλει μόνο για Facebook - Instagram - Gmail - κ. α. αλλά θα προτιμήσει μια πιο ολοκληρωμένη λύση με περισσότερη ευελιξία σε προγράμματα/εφαρμογές.

Γίνεται tablet αλλά για τέτοια ευκολία πας και σε surface (όχι το φετινό μοντέλο). 

Δεν διαφωνώ με αυτό που γράφεις πάντως, απλώς το σκέφτομαι αλλιώς. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mants118 είπε

Κατά τη γνώμη μου αυτός που σκέφτεται να δώσει πάνω από 1000 ευρώ ή δολάρια σε laptop με Windows ή MacOS δεν θα πάει σε chromebook, και ας το θέλει μόνο για Facebook - Instagram - Gmail - κ. α. αλλά θα προτιμήσει μια πιο ολοκληρωμένη λύση με περισσότερη ευελιξία σε προγράμματα/εφαρμογές.

Γίνεται tablet αλλά για τέτοια ευκολία πας και σε surface (όχι το φετινό μοντέλο). 

Δεν διαφωνώ με αυτό που γράφεις πάντως, απλώς το σκέφτομαι αλλιώς. 

Πας και στο φετινό μοντέλο surface. Τα έχει σε προσφορά..

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, babyonboard είπε

Πας και στο φετινό μοντέλο surface. Τα έχει σε προσφορά..

Σύμφωνοι σε όλα, απλά μια ερώτηση, πιστεύετε ότι το 90% των χρηστών χρειάζεται να πάει σε Windows;

Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτοί όλοι οι χρήστες με ένα Chromebook κάνουν σχεδόν τα πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mesagala είπε

Σύμφωνοι σε όλα, απλά μια ερώτηση, πιστεύετε ότι το 90% των χρηστών χρειάζεται να πάει σε Windows;

Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτοί όλοι οι χρήστες με ένα Chromebook κάνουν σχεδόν τα πάντα.

Δηλαδή το productivity του Chromebook συγκρίνεται με αυτό των windows?

Αυτό που είναι kinky ενδιαφέρον , είναι αν αυτή η συσκευή μπορεί να γίνει dual boot και να έχει και windows....

Επεξ/σία από babyonboard
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, babyonboard είπε

Δηλαδή το productivity του Chromebook συγκρίνεται με αυτό των windows?

Αυτό που είναι kinky ενδιαφέρον , είναι αυτή η συσκευή μπορεί να γίνει dual boot και να έχει και windows....

Φυσικά και δεν συγκρίνεται, είχα Chromebook (από τα πρώτα) και ήμουν dual boot, λέω μόνο ότι οι πιο πολλοί πλέον δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ανοίξουν το laptop τους και για την καθημερινότητα τους κάνουν τα πάντα από το κινητό, οπότε με ένα Chromebook....κτλ.

Όπως αναφέρω και στο πρώτο μου post η υλοποίηση και τα χαρακτηριστικά του είναι εξαιρετικά και δεν συγκρίνονται με κανένα Android device αυτής της λογικής  την συγκεκριμένη στιγμή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, glenngould είπε

Ακριβώς, αυτό που αναφέρθηκε μόλις πιο πάνω. Μπορείς να βάλεις windows;

Εγώ είχα αυτό:https://www.amazon.com/Samsung-Chromebook-XE500C12-K01US-Laptop-Celeron/dp/B00NJGRLUY το 2015, μου το έφερε ο κολλητός μου από USA και το είχε είχε έτοιμο (dual boot). 

Θα πάρω και το συγκεκριμένο σε κανένα 6μηνο όταν θα πέσει η τιμή του κοντά 600€.

Δημοσ.

Σιγά μη δε γίνεται να πάρει ένα ωραίο linuxακι να κάνεις την δουλεία σου χωρίς τους original περιορισμούς του.

Εγώ πάντως άχτι το έχω κάποια στιγμή να τσιμπήσω ένα 15ρι φορητό με 4κ OLED.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...