trib Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Το τελευταίο Chromebook της Samsung με OLED οθόνη και ανάλυση 4K, θα είναι ένα από τα πιο οικονομικά OLED laptop της αγοράς. Σε μία από τις λίγες εκθέσεις που φέτος διοργανώθηκε, στη CES 2020, είδαμε το Galaxy Chromebook της Samsung, το οποίο πρόκειται για ένα όμορφα σχεδιασμένο laptop, με οθόνη μεγέθους 13.3’’ τεχνολογίας OLED και ανάλυση 4K. Έπειτα από λίγους μήνες αναμονή, αυτό θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ στις 6 Απριλίου ξεκινώντας από τα $999, με το Best Buy να έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες. Αν και $999 είναι αρκετά χρήματα για ένα Chromebook το γεγονός ότι πρόκειται για ένα OLED laptop, αυτόματα το κατατάσσει ως ένα από τα οικονομικότερα OLED notebooks της αγοράς. Όπως αναφέρει το Engadget, το 4K OLED laptop της Samsung ξεχωρίζει και για την premium αίσθηση της κατασκευής του. Το Galaxy laptop θα είναι επίσης και ένα από τα πιο ισχυρά Chromebooks της αγοράς αφού θα ενσωματώνει επεξεργαστή 10ης γενιάς Intel Core i5, μαζί με 8GB LPDDR3 RAM αλλά και δίσκο SSD 256GB. Διαθέτει επίσης γραφίδα S Pen, εμπρόσθια κάμερα αλλά και δεύτερη κάμερα 8MP που βρίσκεται ενσωματωμένη στο πληκτρολόγιο, ώστε να τη χρησιμοποιεί κάποιος όταν το Chromebook είναι σε λειτουργία tablet. Μόνο η Google έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν Chromebooks σε παρόμοια υψηλές τιμές και είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψει κανείς την πορεία του Galaxy laptop στην αγορά. Μάλιστα το τελευταίο Pixelbook Go κοστίζει $649. Άλλα μοντέλα των Acer, ASUS κι άλλων κατασκευαστών είναι ακόμη πιο οικονομικά. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
johncorfas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 999€;;;;!!!! Για Chromebook;.. ; Άσκοπη χρήση ναρκωτικών... Πάντως, σαν μηχάνημα, μοιάζει πολύ καλό εργαλείο. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από johncorfas 2 1
Black Demis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 🚬🚬μαλιστα μαλιστα βλέπω κλείσανε τον κόσμο σπίτι και άρχισαν αλόγιστη χρήση ναρκωτικών ουσιών... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από Black Demis
Retromaniac Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 γιατί να δώσει κάποιος $999 για ένα μπιμπελό;
teovag Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Εκτός των άλλων. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί θέλει 4Κ οθόνη σε ένα ultraportable 13,3 ιντσες... Γενικά το λέω...όχι μόνο για το συγκεκριμένο. Πόσο καλύτερη μπορεί να είναι η θέαση από HD; 6
Jophiel Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 17 λεπτά πριν, Retromaniac είπε γιατί να δώσει κάποιος $999 για ένα μπιμπελό;
nickolas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, teovag είπε Εκτός των άλλων. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί θέλει 4Κ οθόνη σε ένα ultraportable 13,3 ιντσες... Γενικά το λέω...όχι μόνο για το συγκεκριμένο. Πόσο καλύτερη μπορεί να είναι η θέαση από HD; ΗD έχεις στο κινητό σου. Το 4Κ αν το συνηθίσεις και μάλιστα σε OLED... θα ξενερώνεις μόλις δεις απλό ΗD σε LED. 2 1
teovag Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, nickolas είπε ΗD έχεις στο κινητό σου. Το 4Κ αν το συνηθίσεις και μάλιστα σε OLED... θα ξενερώνεις μόλις δεις απλό ΗD σε LED. Έχω δύο κινητά. Samsung με amoled και iphone ...έχω 4K 40αρα... Πιο καλό μου φαίνεται το κινητό ... Τι να σου πω...
unos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, nickolas είπε ΗD έχεις στο κινητό σου. Το 4Κ αν το συνηθίσεις και μάλιστα σε OLED... θα ξενερώνεις μόλις δεις απλό ΗD σε LED. Ναι οκ, αλλά και πάλι. Chromebook? 1
TopicStrarter Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Retromaniac είπε γιατί να δώσει κάποιος $999 για ένα μπιμπελό; Αν ο μπαμπάς βγάζει 67000δολάρια στην οικοδομή και η μαμά 48000 δολάρια σαν νηπιαγωγός ή νοσοκόμα κάθε χρόνο τότε παρόλο την υποθήκη για το σπίτι, το trust fund για να σπουδάσουν τα παιδιά σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο, τις δώσεις για το ford raptor του μπαμπά και τις οικονομίες για να πάρουν ένα tesla καθώς και τα μεγαλύτερα έξοδα διαβίωσης περισσεύουν 999$ για να βλέπει η κορούλα 4κ youtube στο chromebook της Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από TopicStrarter 4
mants118 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Chromebook = φθηνό laptop για ένα μαθητή ή φοιτητή. Τώρα σε αυτές τις τιμές όσο δυνατό και να είναι θεωρώ ότι θα ενδιαφέρει μόνο κάποιον/κάποια που θέλει κάτι κομψό και μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα.
alexpap Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 19 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Αν ο μπαμπάς βγάζει 67000δολάρια στην οικοδομή και η μαμά 48000 δολάρια σαν νηπιαγωγός ή νοσοκόμα κάθε χρόνο τότε παρόλο την υποθήκη για το σπίτι, το trust fund για να σπουδάσουν τα παιδιά σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο, τις δώσεις για το ford raptor του μπαμπά και τις οικονομίες για να πάρουν ένα tesla καθώς και τα μεγαλύτερα έξοδα διαβίωσης περισσεύουν 999$ για να βλέπει η κορούλα 4κ youtube στο chromebook της Μα το youtube και άλλα site δεν έχουν ρίξει λόγω κορωνοϊού την ταχύτητα μετάδοσης video. Οπότε πως η κορούλα θα βλέπει 4k video στο youtube με αυτό το εργαλείο.
TopicStrarter Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mants118 είπε Chromebook = φθηνό laptop για ένα μαθητή ή φοιτητή. Τώρα σε αυτές τις τιμές όσο δυνατό και να είναι θεωρώ ότι θα ενδιαφέρει μόνο κάποιον/κάποια που θέλει κάτι κομψό και μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα. Καταλαβαίνω το σπάσιμο σαν Έλληνας καταναλωτής αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε πως είμαστε 10.000.000 κόσμος και η αγορά δεν βγάζει τιμές για εμάς αλλά για εκεί που είναι η κυρίως πελατεία της και το ψομί..= ανεπτυγμένες χώρες με μεγάλο μέσο εισόδημα.. ήμουν στο LTT τις προάλλες και κάποιος φοιτητής έψαχνε να αγοράσει ultrabook για να το έχει στην σχολή κτλ χωρίς να χρειάζεται να το συνδέει στο ρεύμα (να αντέχει δηλαδή η μπαταρία) με budget 1500-2000$ + πρόταση για egpu case με RTX 2080 ti για να το συνδέει μετά στο dorm και να παίζει games (άλλα περίπου 2000 εκει...) Φοιτητής απο φοιτητή έχει διαφορά εμείς εδώ με 700 ευρώ μέσο μισθό εννοείται ότι δεν τα αγγίζουμε αυτά ειδικά για το παιδί μας που θα σπουδάσει..... σε άλλες χώρες παίρνουν δώρο για το sweet 16(όταν το παιδί γίνει 16) αυτοκίνητο.... εγώ τελευταία φορά που πήρα δώρο απο τους γονείς μου ήταν στα 12 ή κάπου εκεί.... και ήταν μάλλον PS2 φαντάσου κάνανε και οικονομίες για να μου κάνουν το χατήρι... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από TopicStrarter 7
PaNtErAz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Εδώ πουλάνε Huawei P40 στα 1000+€ χωρίς Google Apps + YouTube και σας πείραξε αυτό; 3 1
Kyro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δεν πειράζει, σημασία έχει να αρχίσουν να κυκλοφορούν τα OLED monitors για να πέσουν και οι τιμές. Ας τα αγοράσουν στην αρχή αυτοί που τα έχουν. Έτσι θα τα πάρουμε κι εμείς μία μέρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα