Προς το περιεχόμενο

Factory reset σε windows 8.1

Jimtopro72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα laptop ASUS  F552C με windows 8.1 όταν τον αγόρασα  δεν είχε cd εγκατάστασης ή κωδικό κάτω από το laptop για τα windows άλλα ήταν περασμένα μέσα στην μητρική του κάρτα. Τον πήγα σε τεχνικό για να μου τον επαναφέρει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και αυτός μου έκανε εγκατάσταση ξανά τα windows 8.1. Με  αποτέλεσμα εγώ τώρα που είδα  κάποια βιντεακια  και κατάλαβα πως να τον κάνω να μην με αφήνει και να μου ζητάει εξωτερική μονάδα ή cd εγκατάστασης των windows. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να με βοηθήσει; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ  

Επεξ/σία από Jimtopro72
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 31/3/2020 στις 7:12 ΜΜ, Jimtopro72 είπε

Έχω ένα laptop ASUS  F552C με windows 8.1 όταν τον αγόρασα  δεν είχε cd εγκατάστασης ή κωδικό κάτω από το laptop για τα windows άλλα ήταν περασμένα μέσα στην μητρική του κάρτα. Τον πήγα σε τεχνικό για να μου τον επαναφέρει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και αυτός μου έκανε εγκατάσταση ξανά τα windows 8.1. Με  αποτέλεσμα εγώ τώρα που είδα  κάποια βιντεακια  και κατάλαβα πως να τον κάνω να μην με αφήνει και να μου ζητάει εξωτερική μονάδα ή cd εγκατάστασης των windows. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να με βοηθήσει; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ  

Δοκίμασε από εδώ να φτιάξεις μέσο εγκατάστασης. Αν και θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις τα 10.

22 ώρες πριν, M19 είπε

Δοκίμασε από εδώ να φτιάξεις μέσο εγκατάστασης. Αν και θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις τα 10.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ οι πληροφορίες σου ήταν πάρα πολύ χρήσιμες και πέτυχαν!!!

θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα, μήπως μπορείς να μου πεις κανένα τρόπο να κατεβάσω το microsoft office  για windows 8.1

4 ώρες πριν, Jimtopro72 είπε

μήπως μπορείς να μου πεις κανένα τρόπο να κατεβάσω το microsoft office  για windows 8.1

Φίλε δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο Office για τα win 8.1…

Πρέπει να μας πεις πιο συγκεκριμένο Office σε ενδιαφέρει…

Πχ 2016, 2019 ;;;

Έχεις κάποιο αγορασμένο;;;;

Θέλεις κάποιο να αγοράσεις;;;;

Αρχικά θέλω το word, exel, power point, outlook. Δεν με πειράζει ότι έκδοση και αν έχει αρκεί να δουλεύει στα windows 8.1. Δεν έχω κάποιο αγορασμένο άλλα προσπαθώ να τα κατεβάσω δωρεάν για αυτό και ζήτησα βοήθεια επειδή δεν τα κατάφερα και σας ρωτάω αν υπάρχει πιθανότητα να τα κατεβάσω δωρεάν ή αν πρέπει οπωσδήποτε να τα πληρώσω. Αν υπάρχει σας παρακαλώ πείτε μου το και δώστε μου κάποιο link. Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή, κάνε την δωρεάν αναβάθμιση σε 10άρια και φύγε από τα 8.1 Κατέβασε το iso μέσω το εργαλείου (https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10) και από εκεί μπορείς να κάνεις και usb ή μετά, κατεβάσεις το iso, μπορείς να το κάνεις με το rufus ή ακόμα και να κάνεις απυθείας αναβάθμιση χωρίς να δημιουργήσεις usb, πάλι από το εργαλείο.

Μετά, το office δεν είναι δωρεάν σε καμιά έκδοση του και όλες οι εκδόσεις του (από 2000 και μετά) είναι συμβατές με τα 8.1. Αν θέλεις κάτι εναλλακτικό δωρεάν που να μπορείς να ανοίγεις και να δουλεύεις αρχεία office, δες το δωρεάν libre office. Αν θέλεις οπωσδήποτε ms office, έχει φθηνά κλειδιά στο ίντερνετ της τάξης των 30+ ευρώ.

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1

22 ώρες πριν, micos000 είπε

Για αρχή, κάνε την δωρεάν αναβάθμιση σε 10άρια και φύγε από τα 8.1 Κατέβασε το iso μέσω το εργαλείου (https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10) και από εκεί μπορείς να κάνεις και usb ή μετά, κατεβάσεις το iso, μπορείς να το κάνεις με το rufus ή ακόμα και να κάνεις απυθείας αναβάθμιση χωρίς να δημιουργήσεις usb, πάλι από το εργαλείο.

Μετά, το office δεν είναι δωρεάν σε καμιά έκδοση του και όλες οι εκδόσεις του (από 2000 και μετά) είναι συμβατές με τα 8.1. Αν θέλεις κάτι εναλλακτικό δωρεάν που να μπορείς να ανοίγεις και να δουλεύεις αρχεία office, δες το δωρεάν libre office. Αν θέλεις οπωσδήποτε ms office, έχει φθηνά κλειδιά στο ίντερνετ της τάξης των 30+ ευρώ.

Κατέβασα τα office του 2016 και αντιμετωπίζω ένα ακόμα πρόβλημα δεν μπορώ να βάλω ορθογραφικό έλεγχο στα ελληνικά και επίσης όλο το μενού των office είναι στα αγγλικά. Τι κάνω τώρα;;   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...