JTRGamer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα.Παίρνουμε εδω και μερικά χρόνια εγώ ,ή αδερφη μου και η μητέρα μου κληρονομική συνταξη νομιμα απο τον πατέρα μου που έχει πεθάνει πριν μερικά χρόνια.Ο πατερας μου δουλευε στο δημόσιο (πανεπιστήμιο καθηγητης) Το θέμα είναι οτι τώρα εγω επιασα δουλειά και πρέπει να την διακοψω την συνταξη απο το να μου μπαίνει σε μένα.Για να μπορώ να πληρώνομαι απ την δουλειά νομιμα. Πως θα το κάνω αυτό; επίσης να πω οτι ως τώρα τα ποσα που παίρναμε οι οικογενεια μου απ την κληρονομική σύνταξη ήταν 210€ εγώ ,210€ η αδερφή μου και 320€ η μητέρα μου. Αν διακοψω την συνταξη απο το να μπαίνει σε μένα τα λεφτα αυτα θα πανε στην μητερα μου και στην αδερφή μου; Δλδ πχ αντι για 210 € και 320€ θα παίρνουν 310€ και 420€ ?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 αφαιρεσαι και το σαν και εισαι κομπλε...οταν μενεις ορφανο απο πατερα δικαιουσαι συνταξη μεχρι τα 18 ως ανηλικος και μεχρι τα 24 αν σπουδαζεις προσκομιζοντας καθε χρονο τα απαραιτητα δικαιολογητικα
llldoomlll Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 On 31/03/2020 at 19:11, JTRGamer said: Καλησπέρα.Παίρνουμε εδω και μερικά χρόνια εγώ ,ή αδερφη μου και η μητέρα μου κληρονομική συνταξη νομιμα απο τον πατέρα μου που έχει πεθάνει πριν μερικά χρόνια.Ο πατερας μου δουλευε στο δημόσιο (πανεπιστήμιο καθηγητης) Το θέμα είναι οτι τώρα εγω επιασα δουλειά και πρέπει να την διακοψω την συνταξη απο το να μου μπαίνει σε μένα.Για να μπορώ να πληρώνομαι απ την δουλειά νομιμα. Πως θα το κάνω αυτό; επίσης να πω οτι ως τώρα τα ποσα που παίρναμε οι οικογενεια μου απ την κληρονομική σύνταξη ήταν 210€ εγώ ,210€ η αδερφή μου και 320€ η μητέρα μου. Αν διακοψω την συνταξη απο το να μπαίνει σε μένα τα λεφτα αυτα θα πανε στην μητερα μου και στην αδερφή μου; Δλδ πχ αντι για 210 € και 320€ θα παίρνουν 310€ και 420€ ? Απο στιγμη που θα πιασεις δουλεια νομιμα παυει και το δικαιωμα σου. Λογικα πρεπει να κανεις αιτηση διακοπης εφοσον δεν θα εισαι πια δικαιουχος αυτης Τα ποσοστα θα οριστουν σαν η χηρα και ενα παιδι πια, οπως οριζει ο νομος Οποτε δες τι ισχυει για το ταμειο του θανοντος 1
Dinos1973 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Ο ΕΠΙΖΩΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 10 ΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΕΚΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 18ο Ή ΤΟ 24o ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑ Προϋπόθεση να υπάρχει ασφαλιστικός δεσμός δηλ. 300 ημέρες ασφάλισης τουλάχιστον τα τελευταία 5 έτη από εκείνο που επήλθε ο θάνατος του ασφαλισμένου /ης Ο ΕΠΙΖΩΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 15 ΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΕΚΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 18o Ή ΤΟ 24o ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑ Το συνταξιοδοτικό δικαίωμα των παιδιών παύει: Α) Με την τέλεση γάμου πριν την συμπλήρωση του ορίου ηλικίας Β)Με την ανάληψη εργασίας ή την αυτοτελή συνταξιοδότηση Γ)Με την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους ή το 24ο εφόσον σπουδάζουν σε Α.Ε.Ι, Τ.Ε.Ι, Ι.Ε.Κ. ιδιωτικά και δημόσια και πανεπιστήμια εξωτερικού Δ)Με την διακοπή ή την ολοκλήρωση των σπουδών τους πριν το 24ο έτος της ηλικίας τους
greengr21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 δηλαδη πως θα ζησουν οι ανθρωποι φιλε,για να παιρνουν τετοιο ποσο θα ειναι σε ηλικια που το δικαιουνται (μεχρι 24) για πες μου και εγω ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι
akisdom Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Στις 1/4/2020 στις 12:14 ΜΜ, greengr21 είπε δηλαδη πως θα ζησουν οι ανθρωποι φιλε,για να παιρνουν τετοιο ποσο θα ειναι σε ηλικια που το δικαιουνται (μεχρι 24) για πες μου και εγω ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι Σύμφωνα πάντως με το προφίλ του TS ειναι 37 ετών. Όποτε πως γινετε να παίρνει ακόμη την σύνταξη του θανόντος ?? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, akisdom είπε Σύμφωνα πάντως με το προφίλ του TS ειναι 37 ετών. Όποτε πως γινετε να παίρνει ακόμη την σύνταξη του θανόντος ?? ποιο πιθανο μου φαινεται να πατησε οτι ημερομηνια βρηκε μπροστα του παρα ενας 40αρης να βαλει τετοιο ψευδονυμο
llldoomlll Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, akisdom είπε Σύμφωνα πάντως με το προφίλ του TS ειναι 37 ετών. Όποτε πως γινετε να παίρνει ακόμη την σύνταξη του θανόντος ?? Υπαρχουν και αλλες ειδικες κατηγοριες προφανως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα