maroulisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Λάγο ότι δεν έχουμε και πολλά να κάνουμε λόγο ήμερων είπα να αλλάξω 2 καλωδια εθερνετ που πάω δίκτυό σε μια κρεβατοκαμαρα και στην σοφίτα άπo cat 5 σε cat 6e . Όλα ωραία και καλά ...κρεμάστηκα σε σκάλα για ώρες να περάσω και να αλλάξω μερικά κανάλια και φτάνω στην τελευταια πράξει στην τοποθέτηση των rj45 . Αμ δεν.... Λάγο ποιότητας και διατομής των εσωτερικών καλωδίων δεν χωράνε με τίποτα στο βύσμα . Έχω βάλει άπειρα και δεν είναι θέμα γνώσεων . Έχει κάποιος καμιά ιδέα ? Ευχαριστώ
marksk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Αν εννοείς πως είναι χοντρά τα καλώδια και δεν μπαίνουν στο βύσμα, είναι λογικό γιατί πρέπει να το τερματίσεις σε πριζάκι.
maroulisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Πήγα να κάνω καλό δηλαδή και τα έκανα μαντάρα....?
pavloa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, marksk είπε Αν εννοείς πως είναι χοντρά τα καλώδια και δεν μπαίνουν στο βύσμα, είναι λογικό γιατί πρέπει να το τερματίσεις σε πριζάκι. Μήπως δεν είναι σωστό αυτό που λες? Εγώ πριν λίγους μήνες αγόρασα cat5e και πέρασα 3 τέτοια καλώδια τερματίζοντας σε rj45 χωρίς κανένα πρόβλημα. Άκυρο. απο cat5 σε cat 6 είπε ..εγώ είδα μόνο το το cat 5 που έγραψε. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από pavloa
maroulisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) To cat 6a είναι πολύ χοντρό .... νομίζω βρήκα την λύση σε μεταλλικέ rj45 που είναι περαστά και κουμπώνουν μετά . Παρακάτω το λινγκ Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από maroulisk
xsterg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 το σωστο ειναι τερματισμα σε πριζα και απο τις δυο πλευρες. μετα συνδεση με patch cord.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα