akisthess Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους και καλη δύναμη για τις ημερες που διανύουμε. Αποφάσισα να ανοίξω αυτο το θεμα που φαντάζομαι θα απασχολεί αρκετό κόσμο αφού πολλοί δουλεύουμε πλέον απο το σπίτι. Στο διαταυτα: εδω και κάποιες μέρες αποφάσισα να αλλάξω την 10ετιας ταλαιπωρημενη και οριακά διαλυμμενη καρέκλα γραφείου μου. Κάνοντας μια αναζήτηση εδώ και σε άλλα ξένα forum είδα τον περισσότερο κόσμο, οσον αφορά το δίπολο "καρέκλα διευθυντή / gaming" να τασσεται υπέρ της καρεκλας διευθυντή για διάφορους λόγους, κυρίως λόγω της αυξημένες τιμής των gaming σε σχέση με αυτα που προσφερουν. Δηλαδή για να εξηγήσω καλύτερα οι περισσότεροι προτείνουν την Anda αλλα μιλαμε για καρέκλες των 200+.Οπότε κατέληξα σε καρεκλα διευθυντή. Ως εδώ καλα. Ξεκιναω λοιπόν την αναζήτηση μου στο skroutz για τετοιου είδους καρέκλες και οι κυρίαρχες μαρκες εκεί ειναι: Woodwell, Homemarkt και Pakoworld. Γενικά αναμεικτες κριτικές, και ελλείπεις πληροφορίες στο Internet οσον αφορά τις συγκεκριμένες μαρκες οπότε δεν κατάφερα να καταληξω καπου. Γι αυτό και αποφάσισα να στραφώ εδω μήπως κάποιος έχει κάποια γνώση η εμπειρία παραπάνω. Το budget μου είναι max 150,και απο "διαστάσεις" σχετικά ψηλος, 190cm και γυρω στα 90 κιλά αν βοηθάει κάποιον αυτο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και σορρυ για το post "σεντονι". *edit Ξεχασα να αναφέρω την χρήση που κάνω. Μινιμουμ 14ωρο μπροστά απο τον υπολογιστή για δουλειά, games, Internet surfing. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από akisthess 1
Duck Dodgers Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, seseji είπε ανεβα λιγο κ παρε ikea markus Και από έμενα την Markus, αλλά από την στιγμή που κάθεσαι τόσες ώρες στον υπολογιστή καλό θα ήταν να κάνεις την υπέρβαση για αυτή από τo ikea ή κάποια Αnda xl, πιο πολύ για εσένα ώστε να μην έχεις θέματα αργότερα με μέση γόνατα κτλ! 1
akisthess Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά κατέληξα σε αυτήν https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/periferiaka-pc/200513-adx-race-19-black-orange Κυρίως λόγω τιμής (149 μεχρι χθες), και των καλων κριτικών που διάβασα εδώ αλλα και στο skroutz.
alexakos89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα , Πρέπει να αλλάξω και εγώ καρέκλα. Έχω μια gaming της κακιας ωρας για την μεση μου κατεμε.. Βλέπω πολύς κόσμος λέει για την Markus. Κάθομαι 10ωρα μπροστά στο pc λογω δουλειας .. την χτυπαω αφοβα?
iCyd Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Καλησπέρα στην παρέα , Πρέπει να αλλάξω και εγώ καρέκλα. Έχω μια gaming της κακιας ωρας για την μεση μου κατεμε.. Βλέπω πολύς κόσμος λέει για την Markus. Κάθομαι 10ωρα μπροστά στο pc λογω δουλειας .. την χτυπαω αφοβα? Πολύ καλή η Markus αν και νομίζω ειναι στα 200 ευρώ, την θεωρώ καπως τσιμπημένη. Γενικά το e-shop βγάζει πολύ τίμιες για τα λεφτά τους καρέκλες (Genesis Nitro 550 , 770 κλπ) καθε Κυριακή σχεδόν στα 140-150 ευρώ.
alexakos89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, iCyd είπε Πολύ καλή η Markus αν και νομίζω ειναι στα 200 ευρώ, την θεωρώ καπως τσιμπημένη. Γενικά το e-shop βγάζει πολύ τίμιες για τα λεφτά τους καρέκλες (Genesis Nitro 550 , 770 κλπ) καθε Κυριακή σχεδόν στα 140-150 ευρώ. Τις έχω πάρει τις gaming με κακό μάτι. Εχω μια τώρα του 60 εύρου βέβαια, αλλά είναι χάλια. θέλω κάτι να κάθομαι ώρες και να μην νιώθω την πίεση στην μέση. θεωρω ότι οι gaming δεν είναι καθόλου αναπαυτικές/ορθοπεδικές. ισως κάνω λάθος. 1
iCyd Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, alexakos89 είπε Τις έχω πάρει τις gaming με κακό μάτι. Εχω μια τώρα του 60 εύρου βέβαια, αλλά είναι χάλια. θέλω κάτι να κάθομαι ώρες και να μην νιώθω την πίεση στην μέση. θεωρω ότι οι gaming δεν είναι καθόλου αναπαυτικές/ορθοπεδικές. ισως κάνω λάθος. Εγω είχα για χρόνια κάτι καρέκλες τύπου 40-50-60 ευρώ απο Μακρο και κατέληξα να έχω τρομερούς πόνους στην πλάτη λόγω των πολλών ωρών στην καρέκλα , σε σημείο που είχα πάει σε ορθοπεδικό. Έχει 2 χρόνια που έχω την Νitro 550 και πραγματικά πλέον δεν υπάρχει το αίσθημα του πόνου στην πλάτη!
Pcrider Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Παιδιά αν δεν τα σκάσετε χοντρά +- 250 πχ για anda μην πάρετε καρέκλα gaming γιατί δεν αντέχουν και θα καταλήξετε να κάθεστε στραβά και να ακούτε το τρίξιμο... πάρτε μια καρέκλα επισκέπτη φάση πολυθρόνα με μεγάλη πλάτη άνετη.Δεν έχει ρυθμίσεις ούτε ροδες όμως θα έχετε ένα γερό πράγμα πού θα το χαρείτε . https://www.skroutz.gr/c/2733/karekles-episkepti/f/740165/polythrona.html 1
Runner25 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 σκεψου και την sato μπορει να ειναι ακριβες αλλα μπορεις οτι παθουν να τις πας στο σερβισε που εχουν 😉
dotingpython7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Στις 1/4/2020 στις 10:57 ΠΜ, akisthess είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά κατέληξα σε αυτήν https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/periferiaka-pc/200513-adx-race-19-black-orange Κυρίως λόγω τιμής (149 μεχρι χθες), και των καλων κριτικών που διάβασα εδώ αλλα και στο skroutz. καλή επιλογή νομίζω, την έχω κανένα 6μηνο και ειδικά τώρα με την καραντίνα, κάθομαι όλη την μέρα εκεί και δεν νιώθω καθόλου πιασμένη την μέση μου
big7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Και δρομέα εγώ προτείνω, πολύ καλή ποιοτική στιβαρή κατασκευή, όμορφες και έχω σύστημα που κινείται ξεχωριστά η πλάτη από το κάθισμα και κλειδώνει σε όποια θέση θες, δε θα πιαστείς ποτέ. Απλά είναι πανάκριβες... Θα έλεγα απέφυγε πάση θυσία όσες καρέκλες κινείται μονοκόμματα η πλάτη με το κάθισμα, είναι η πλειονότητα στις χαμηλότερες τιμές αλλά πιάνεσαι πολύ. Μια καρέκλα επισκέπτη ίσως είναι καλύτερη λύση σε φθηνά μπατζετ. Καρέκλες gaming εκτός του ότι οι περισσότερες κινούνται μονοκόμματα και έχουν φθηνή κατασκευή με τριξίματα, με ζεσταίνουν κι όλας πάρα πολύ μόλις μπει η άνοιξη, ιδρώνω πολύ, δε ξέρω αν ήταν θέμα καρέκλας ή γενικό πρόβλημα λόγω υλικών και σχεδιασμού.
splanis Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.ikea.gr/proioda/karekles-skabo-pagoi/karekles-grafeiou/karekles-me-rodakia/millberget-peristrefomeni-karekla/90339412 την εχω καμπωσους μηνες, πολυ καλη για τα λεφτα της, οπου δεις "gaming" μακρια Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από splanis
Giorgoss94 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μονόδρομος guys θα την ξανά επέλεγα ξανά και ξανά !!! 185 ύψος 105 κιλά !
StefanosMar18 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Στις 1/4/2020 στις 10:57 ΠΜ, akisthess είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά κατέληξα σε αυτήν https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/periferiaka-pc/200513-adx-race-19-black-orange Κυρίως λόγω τιμής (149 μεχρι χθες), και των καλων κριτικών που διάβασα εδώ αλλα και στο skroutz. Γεια σας θα ήθελα να μου πείτε πως σας φένετε η καρέκλα όταν την χρησιμοποίησεται γιατί με ενδιαφέρει και εμένα γιατί είμαι ψίλος 1.90++
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα