kamilopardali Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, Θέλω να κάνω αντίγραφο ασφαλείας σε Outlook 2019 (είναι mail εργασίας και θέλω να δημιουργήσω αντίγραφο όλων των φακέλων/mail όπου θα μπορώ να έχω πρόσβαση (να τα διαβάσω) ακόμα και αν το mail διαγραφεί από εταιρεία) Πως μπορώ να το κάνω αυτό;
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Το mail είναι ρυθμισμένο σαν pop3 ή σαν imap; Αν και νομίζω ότι και στις δύο περιπτώσεις το outlook αποθηκεύει τοπικά τα email έτσι κι αλλιώς και είναι πάντα διαθέσιμα ακόμα και offline. Δε πως παίρνεις bcakup από το outlook 2019. -> https://www.nucleustechnologies.com/blog/backup-imap-emails-using-ms-outlook/
zx1234r Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Να ξέρεις όμως ότι ακόμα κι αν καταφέρεις να τα πάρεις τα email εκτός εταιρίας, το πιθανότερο είναι να μην ανοίγουν.
kamilopardali Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι θα ανοίγουν; δεν υπάρχει κάποιος τρόπος;
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, zx1234r είπε Να ξέρεις όμως ότι ακόμα κι αν καταφέρεις να τα πάρεις τα email εκτός εταιρίας, το πιθανότερο είναι να μην ανοίγουν. Γιατί να μην ανοίγουν; Λες να είναι κρυπτογραφημένα;
zx1234r Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 35 λεπτά πριν, kamilopardali είπε πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι θα ανοίγουν; δεν υπάρχει κάποιος τρόπος; 24 λεπτά πριν, micos000 είπε Γιατί να μην ανοίγουν; Λες να είναι κρυπτογραφημένα; Γιατί όταν ένα mailbox σετάρεται σε εταιρικό περιβάλλον με exchange, domain κτλ, μπαίνουν απο default κάποιοι μηχανισμοί ασφαλείας. Δηλαδή, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει export το mailbox του CEO, να πάει σπίτι του να το συνδέσει και να αρχίσει να κάνει κακόβουλα πράγματα. Το mailbox έχει κάποιον χρήστη domain απο πίσω τον οποίο ταυτοποιεί κάθε φορά που ανοίγει το outlook. Έχει και επικοινωνία με τον exchange. Υπάρχουν ένα σωρό μηχανισμοί ασφαλείας για να μην μπορεί να γίνει αυτό που θέλεις να κάνεις. Ειδικά σε outlook 2019 που πιθανότατα έχει απο πίσω έναν exchange 2012+.
kamilopardali Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Γιατί όταν ένα mailbox σετάρεται σε εταιρικό περιβάλλον με exchange, domain κτλ, μπαίνουν απο default κάποιοι μηχανισμοί ασφαλείας. Δηλαδή, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει export το mailbox του CEO, να πάει σπίτι του να το συνδέσει και να αρχίσει να κάνει κακόβουλα πράγματα. Το mailbox έχει κάποιον χρήστη domain απο πίσω τον οποίο ταυτοποιεί κάθε φορά που ανοίγει το outlook. Έχει και επικοινωνία με τον exchange. Υπάρχουν ένα σωρό μηχανισμοί ασφαλείας για να μην μπορεί να γίνει αυτό που θέλεις να κάνεις. Ειδικά σε outlook 2019 που πιθανότατα έχει απο πίσω έναν exchange 2012+. είναι η εταιρεία ΧΧΧ, εγώ έχω πχ το mail [email protected] ότι έχω μέσα στο [email protected] θέλω να σώσω (να έχω πρόσβαση να διαβάσω e-mails που είχα στείλει/λάβει ακόμα και αν στο μέλλον η εταιρεία πει η kamilopardali σταματάει να εργάζεται στη ΧΧΧ), να τονίσω ότι τώρα έχω πρόσβαση και στο ''γραφείο'' και στο ''σπίτι'' στο [email protected]
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Επειδή δεν το ξέρω το 2019, βρες που πας για να επεξεργαστείς τον λογαριασμό σου, αφού το έχεις και στο σπίτι λογικά θα ξέρεις που είναι η ρύθμιση και κάνε αλλαγή στον εταιρικό λογαριασμό. Αν λέει pop3 ή imap τότε μπορείς να πάρεις το backup. Αν είναι exchange μπορεί να ισχύει αυτό που λέει ο zx.
zx1234r Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, kamilopardali είπε είναι η εταιρεία ΧΧΧ, εγώ έχω πχ το mail [email protected] ότι έχω μέσα στο [email protected] θέλω να σώσω (να έχω πρόσβαση να διαβάσω e-mails που είχα στείλει/λάβει ακόμα και αν στο μέλλον η εταιρεία πει η kamilopardali σταματάει να εργάζεται στη ΧΧΧ), να τονίσω ότι τώρα έχω πρόσβαση και στο ''γραφείο'' και στο ''σπίτι'' στο [email protected] Δεν γίνεται ξαναλέμε. Εκτός και αν η εταιρία είναι μικρή και έχει επιλέξει δωρεάν email από google. Μεγάλες εταιρίες με υποδομή, δεν σε αφήνουν να τα κάνεις αυτά. Από default όχι από επιλογή τους.
logvphys Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Βασικα απαγορευεται αυτο που θελει να κανει και καλα θα κανετε να μη του δωσετε τη λυση. Το εταιρικο email ανηκει μονο στην εταιρεια. Ας τα βρει με την εταιρεια του απευθειας. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από logvphys
zx1234r Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 40 λεπτά πριν, logvphys είπε Βασικα απαγορευεται αυτο που θελει να κανει και καλα θα κανετε να μη του δωσετε τη λυση. Το εταιρικο email ανηκει μονο στην εταιρεια. Ας τα βρει με την εταιρεια του απευθειας. Ναι προφανώς απαγορεύεται αλλά εξαρτάται απο την πολιτική της κάθε εταιρίας. Δούλευα κάποτε σε ένα γραφειάκι 10 ατόμων και ο καθένας έφερνε το λάπτοπ του, δεν είχε η εταιρία εξοπλισμό. Άρα έκανε και ο καθένας ότι ήθελε.
zx1234r Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, Agent_Orange είπε Αυτό απαγορέυται δηλαδή; Ο TS ζήτησε να κάνει export το email του και να το πάρει σπίτι. Δεν είναι το ίδιο με αυτό που αναγράφεις. Εξάλλου αν πάρει το ost και το πάει εκτός domain, δεν θα μπορεί να το ανοίξει.
Agent_Orange Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Οκ εγω κατάλαβα να παρει την συσκευή που είναι στημένο το outlook ολόκληρη σπιτι του αλλιως μπορεί να κάνει export οπως λες... ομως παραπάνω λετε οτι απαγορεύεται και να μην του πουμε.
logvphys Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω εχω καταλαβει οτι κατι παιζει με την εταιρεια του και θελει να παρει τα εταιρικα email για προσωπικη χρηση. Το λεει κιολας εμμεσως. Ξυπνηστε. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από logvphys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα