APPLEGEEK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 προσπαθώ να μπω εθνικη τραπεζα και site και mobile. δεν μπανει. εχει κανεις ιδεα τι παιζει?
APPLEGEEK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, coffeex είπε Στο site μπαίνω κανονικά. Κανείς login ?
Mr^Robot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Χθες είχα το ίδιο θέμα , μια δεν εκανε login .. και μια δεν έμπαινε το site . Ούτε icode δεν έρχονταν στο κινητό για να κάνω μια συναλλαγή αργότερα που είχε στρώσει κάπως . Μετα απο επικοινωνία τηλεφωνική ( αναμονή 40 λεπτά ) μου είπαν απλά να δοκιμάσω αργότερα , γιατί έχει φόρτο το σύστημα τους . Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από Mr^Robot
coffeex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ναι κανονικά. Μόλις τώρα, Mr^Robot είπε Χθες είχα το ίδιο θέμα. Ούτε icode δεν έρχονταν στο κινητό για να κάνω μια συναλλαγή αργότερα που είχε στρώσει κάπως . Μετα απο επικοινωνία τηλεφωνική ( αναμονή 40 λεπτά ) μου είπαν απλά να δοκιμάσω αργότερα , γιατί έχει φόρτο το σύστημα τους . Το είχα πάθει πριν 1 εβδομάδα αυτό με το icode ήρθε μετά από 15-20 λεπτά 😅 1
Mr^Robot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, coffeex είπε Το είχα πάθει πριν 1 εβδομάδα αυτό με το icode ήρθε μετά από 15-20 λεπτά 😅 Αυτο ^ αλλα το αστείο ειναι χθες , οτι στης τελευταίες προσπάθειες που εκανα και έρχονταν το icode σχεδόν άμεσα και πάλι δεν το δεχόταν. Το άφησα να παει αργα το απόγευμα για να κανω της συναλλαγές μου . Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από Mr^Robot
APPLEGEEK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Mr^Robot είπε Χθες είχα το ίδιο θέμα , μια δεν εκανε login .. και μια δεν έμπαινε το site . Ούτε icode δεν έρχονταν στο κινητό για να κάνω μια συναλλαγή αργότερα που είχε στρώσει κάπως . Μετα απο επικοινωνία τηλεφωνική ( αναμονή 40 λεπτά ) μου είπαν απλά να δοκιμάσω αργότερα , γιατί έχει φόρτο το σύστημα τους . σου λεει κατσε σπιτι- καθομαι αλλα δεν δουλευουν τα βασικα 1
GnsP Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μην το παρακάνετε με τα λανθασμένα i-codes, γιατί κλειδώνει το σύστημα και μετά θέλει να τους πάρεις τηλέφωνο. 1
coffeex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Αυτο ^ αλλα το αστείο ειναι χθες , οτι στης τελευταίες προσπάθειες που εκανα και έρχονταν το icode σχεδόν άμεσα και πάλι δεν το δεχόταν. Το άφησα να παει αργα το απόγευμα για να κανω της συναλλαγές μου . Εγω έπεσα και σε γκαντεμιά... όταν έπαιζε κανονικά η υπηρεσία με το icode και πάω να το γράψω πέφτει το internet $#@%$#@ 😅 Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από coffeex
Προτεινόμενες αναρτήσεις