Προς το περιεχόμενο

iBank NBG down?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες είχα το ίδιο θέμα , μια δεν εκανε login .. και μια δεν έμπαινε το site .

Ούτε icode δεν έρχονταν στο κινητό για να κάνω μια συναλλαγή αργότερα που είχε στρώσει κάπως  .

Μετα απο επικοινωνία τηλεφωνική ( αναμονή 40 λεπτά ) μου είπαν απλά να δοκιμάσω αργότερα , γιατί έχει φόρτο το σύστημα τους .

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.

Ναι κανονικά.

Μόλις τώρα, Mr^Robot είπε

Χθες είχα το ίδιο θέμα.

Ούτε icode δεν έρχονταν στο κινητό για να κάνω μια συναλλαγή αργότερα που είχε στρώσει κάπως  .

Μετα απο επικοινωνία τηλεφωνική ( αναμονή 40 λεπτά ) μου είπαν απλά να δοκιμάσω αργότερα , γιατί έχει φόρτο το σύστημα τους .

Το είχα πάθει πριν 1 εβδομάδα αυτό με το icode ήρθε μετά από 15-20 λεπτά 😅

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, coffeex είπε

Το είχα πάθει πριν 1 εβδομάδα αυτό με το icode ήρθε μετά από 15-20 λεπτά 😅

Αυτο ^ αλλα το αστείο ειναι χθες , οτι στης τελευταίες προσπάθειες που εκανα και έρχονταν το icode σχεδόν άμεσα και πάλι δεν το δεχόταν.

Το άφησα να παει αργα το απόγευμα για να κανω της συναλλαγές μου .

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mr^Robot είπε

Χθες είχα το ίδιο θέμα , μια δεν εκανε login .. και μια δεν έμπαινε το site .

σου λεει κατσε σπιτι- καθομαι αλλα δεν δουλευουν τα βασικα

• Sad 1
Δημοσ.

Μην το παρακάνετε με τα λανθασμένα i-codes, γιατί κλειδώνει το σύστημα και μετά θέλει να τους πάρεις τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Αυτο ^ αλλα το αστείο ειναι χθες , οτι στης τελευταίες προσπάθειες που εκανα και έρχονταν το icode σχεδόν άμεσα και πάλι δεν το δεχόταν.

Το άφησα να παει αργα το απόγευμα για να κανω της συναλλαγές μου .

Εγω έπεσα και σε γκαντεμιά... όταν έπαιζε κανονικά η υπηρεσία με το icode και πάω να το γράψω πέφτει το internet $#@%$#@ 😅 

Επεξ/σία από coffeex
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...