Hal9000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Συνεχίζουμε να Μένουμε Σπίτι και στο τελευταίο podcast των "3 στον αέρα" όπου λόγω συνθηκών γίνεται αυτή τη φορά με Zoom και με χάλια ποιότητα βίντεο. Τα μικροπροβλήματα που έχουν παρουσιαστεί σε παρόχους, δεν αποτελούν πρόβλημα μέχρι σήμερα, με την κίνηση να έχει ανέβει κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες, μια συνθήκη που αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες. Ένας από τους λόγους είναι η τηλεργασία, με τους κινδύνους να παραμονεύουν, ένα από τα θέματα που συζητάμε στο σημερινό επεισόδιο. Συνεχίζουμε με μια ανάλυση της πρωτοβουλίας που παίρνει η Ευρωπαική Ένωση με τους παρόχους αλλά και την κατάσταση στην αγορά με την όλη πανδημία και φυσικά την απαγόρευση κυκλοφορίας. Παράλληλα, είχαμε και δύο σημαντικές παρουσιάσεις από Huawei και Xiaomi, με τις κορυφαίες κινεζικές εταιρείες να ανακοινώνουν τις κορυφαίες τους σειρές P40 και Mi10 αντίστοιχα, εν μέσω μιας πολύ δύσκολης περιόδου. Ολοκληρώνουμε το σημερινό επεισόδιο με τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά την σαπουνόπερα εξαγοράς της Forthnet αλλά και τις απολύσεις ειδικά στο χώρο των startups, που σχολιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα. Αναλυτικά 02:55- TV Shows 05:45 - Προβλήματα παρόχων 07:18 - Gov.gr 11:19 - Τηλεργασία 14:40 - Ευρωπαική Ένωση 18:47 - Κορονοϊός 24:40 - Βασιλόπουλος 28:04 - Huawei P40 Series 35:00 - Games 39:10 - Xiaomi Mi10 46:00 - Forthnet 47:26 - Startups και απολύσεις Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο όπως πάντα στις υπηρεσίες Soundcloud, iTunes, Google Podcasts, στο Spotify και πλέον και στο YouTube με βίντεο! Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
stiflerakos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μια μικρη προσθηκη απο εμενα. Επειδη εχω το P40 Pro να σας ενημερωσω πως παιζουν ολα (whatsapp,viber,facebook,messenger κτλ) χωρις κανενα προβλημα. Εχω βαλει σαν καταστημα το apkpure οπου υπαρχουν ολα. Αναβαθμισεις εννοειται κανονικα. Δεν εχω Gmail αλλα εχω αλλον mail client (Nine) ετσι κι αλλιως οποτε τα βλεπω απο εκει, δεν εχω play store αλλα εχω apkpure και ειμαι οκ, δεν εχω youtube app αλλα εχω ειτε μεσω browser ειτε το tubemate κανοντας κανονικα Login, εχω Netflix ! ! ! την τελευταια εκδοση μαλιστα πληρως λειτουργικο, δεν εχω maps αλλα αγορασα sygic και εβαλα και waze & maps.me. Γενικα βρηκα λυση σε καθε προβλημα που ειχα ευκολα και γρηγορα. Για μενα μακαρι να μεινει ετσι χωρις google apps και σιγα σιγα να ανεξαρτητοποιηθει εντελως. Μετα θα κλαψουνε εκει στο Αμερικα που βαλθηκαν να προστατεψουν τα μηλαρακια τους. Τωρα για οσους σκεφτονται να "μετακομισουν" προς τα εδω να ξερουν πως δεν υπαρχουν πλεον σταθερες λυσεις (μεχρι και σημερα που μιλαμε) για να περασουν με οποιοδηποτε τροπο Gapps στις συσκευες απο το mate 30 και μετα. 2 4
Lewnidas1995 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Παιδια το P20 pro δεν ειχε 1000€ ουτε το mate 10. 849€ ειχε το p20 pro και το p10 plus ειχε 799€.
ardi21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stiflerakos είπε Μια μικρη προσθηκη απο εμενα. Επειδη εχω το P40 Pro να σας ενημερωσω πως παιζουν ολα (whatsapp,viber,facebook,messenger κτλ) χωρις κανενα προβλημα. Εχω βαλει σαν καταστημα το apkpure οπου υπαρχουν ολα. Αναβαθμισεις εννοειται κανονικα. Δεν εχω Gmail αλλα εχω αλλον mail client (Nine) ετσι κι αλλιως οποτε τα βλεπω απο εκει, δεν εχω play store αλλα εχω apkpure και ειμαι οκ, δεν εχω youtube app αλλα εχω ειτε μεσω browser ειτε το tubemate κανοντας κανονικα Login, εχω Netflix ! ! ! την τελευταια εκδοση μαλιστα πληρως λειτουργικο, δεν εχω maps αλλα αγορασα sygic και εβαλα και waze & maps.me. Γενικα βρηκα λυση σε καθε προβλημα που ειχα ευκολα και γρηγορα. Για μενα μακαρι να μεινει ετσι χωρις google apps και σιγα σιγα να ανεξαρτητοποιηθει εντελως. Μετα θα κλαψουνε εκει στο Αμερικα που βαλθηκαν να προστατεψουν τα μηλαρακια τους. Τωρα για οσους σκεφτονται να "μετακομισουν" προς τα εδω να ξερουν πως δεν υπαρχουν πλεον σταθερες λυσεις (μεχρι και σημερα που μιλαμε) για να περασουν με οποιοδηποτε τροπο Gapps στις συσκευες απο το mate 30 και μετα. Λυσεις για αυτους που ασχολουνται και ξερουν 5 πραγματα θα υπαρχουν. Το θεμα ειναι οτι στο μηνυμα σου εχεις πει ηδη 5 "δεν εχω". Αυτο ειναι απαγορευτικο για το 95% των χρηστων , εκτος Κινας, που εχουν συνηθισει με συγκεκριμενες εφαρμογες οι οποιες λειτουργουν out of the box. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από ardi21
Panagioths94 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, stiflerakos είπε Μια μικρη προσθηκη απο εμενα. Επειδη εχω το P40 Pro να σας ενημερωσω πως παιζουν ολα (whatsapp,viber,facebook,messenger κτλ) χωρις κανενα προβλημα. Εχω βαλει σαν καταστημα το apkpure οπου υπαρχουν ολα. Αναβαθμισεις εννοειται κανονικα. Δεν εχω Gmail αλλα εχω αλλον mail client (Nine) ετσι κι αλλιως οποτε τα βλεπω απο εκει, δεν εχω play store αλλα εχω apkpure και ειμαι οκ, δεν εχω youtube app αλλα εχω ειτε μεσω browser ειτε το tubemate κανοντας κανονικα Login, εχω Netflix ! ! ! την τελευταια εκδοση μαλιστα πληρως λειτουργικο, δεν εχω maps αλλα αγορασα sygic και εβαλα και waze & maps.me. Γενικα βρηκα λυση σε καθε προβλημα που ειχα ευκολα και γρηγορα. Για μενα μακαρι να μεινει ετσι χωρις google apps και σιγα σιγα να ανεξαρτητοποιηθει εντελως. Μετα θα κλαψουνε εκει στο Αμερικα που βαλθηκαν να προστατεψουν τα μηλαρακια τους. Τωρα για οσους σκεφτονται να "μετακομισουν" προς τα εδω να ξερουν πως δεν υπαρχουν πλεον σταθερες λυσεις (μεχρι και σημερα που μιλαμε) για να περασουν με οποιοδηποτε τροπο Gapps στις συσκευες απο το mate 30 και μετα. Αυτο ακριβως. Το apkpure ειναι μια χαρα, κατεβαζεις την εφαρμογη και εχεις store. Οσο για updates εννοειται σου κανει κανονικα. ΕΙναι απο τα πιο αξιοπιστα. Οσο για τα Gapps. Για email βαζεις αλλη εφαρμογη, εχει και η huawei δικια τους που δουλευει μια χαρα. Browser υπαρχουν ενα σορο. Της huawe ειναι πολυ καλος κιολας. Για τα maps, απ οτι διαβασα δουλεουν αλλα δεν μπορεις να βαλεις τον λογαριασμο σου. Στην τελικη υπαρχουν και εκει αρκετες λυσεις εφαμιλλες με της google. Το youtube ειναι το μονο θεμα αλλα προσωπικα το τρεχω και απο browser, δεν χαθηκες και ο κοσμος ουτε καθομαι και βλεπω ολη μερα youtube. Το βασικο ομως προβλημα ειναι για την μαζα που δεν γνωριζει και ουτε θα μπει σε τετοια διαδικασια οσο απλη και ευκολη και να ειναι. Πιστευω με τον καιρο θα εμπλουτιστει κι αλλο το app gallery αφου η huawei το πηρε αποφαση. Να δουμε και φετος με τις εκλογες στο Αμερικα, γιατι αν φαει πουλο ο Τραμπ μπορει να αλλαξουν τα πραγματα. Η microsoft παντως μια χαρα αδεια εχει για windows και εφαρμογες στο app gallery. Μενει να δουμε. Μακαρι να πετυχει και να δουμε και τριτο στο παιχνιδι
Istelios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, stiflerakos είπε Μια μικρη προσθηκη απο εμενα. Επειδη εχω το P40 Pro να σας ενημερωσω πως παιζουν ολα (whatsapp,viber,facebook,messenger κτλ) χωρις κανενα προβλημα. Εχω βαλει σαν καταστημα το apkpure οπου υπαρχουν ολα. Αναβαθμισεις εννοειται κανονικα. Δεν εχω Gmail αλλα εχω αλλον mail client (Nine) ετσι κι αλλιως οποτε τα βλεπω απο εκει, δεν εχω play store αλλα εχω apkpure και ειμαι οκ, δεν εχω youtube app αλλα εχω ειτε μεσω browser ειτε το tubemate κανοντας κανονικα Login, εχω Netflix ! ! ! την τελευταια εκδοση μαλιστα πληρως λειτουργικο, δεν εχω maps αλλα αγορασα sygic και εβαλα και waze & maps.me. Γενικα βρηκα λυση σε καθε προβλημα που ειχα ευκολα και γρηγορα. Για μενα μακαρι να μεινει ετσι χωρις google apps και σιγα σιγα να ανεξαρτητοποιηθει εντελως. Μετα θα κλαψουνε εκει στο Αμερικα που βαλθηκαν να προστατεψουν τα μηλαρακια τους. Τωρα για οσους σκεφτονται να "μετακομισουν" προς τα εδω να ξερουν πως δεν υπαρχουν πλεον σταθερες λυσεις (μεχρι και σημερα που μιλαμε) για να περασουν με οποιοδηποτε τροπο Gapps στις συσκευες απο το mate 30 και μετα. Οπως ειχα πει σε προηγουμενο αρθρο οταν ειδα το εβεντ αν βγαλεις το 24 ωρο που μιλαγε για μια καμερα ολο το υπολοιπο ηταν μια αντιγραφη σαν να εβλεπες παρουσιαση του μηλου.Το θεμα ειναι οτι μηλο δεν θα γινει ποτε και οτι ολη η κοινοτητα αντροιντ εχουν γινει αδερφια εξ αιματος απλα με αλλα ονοματα.Για αλλη μια φορα βγαινω αληθινος στο οτι κοροιδευεις το λουζεσαι και εχετε καταβρεχει απο πανω μεχρι κατω.Και τελος για αλλη μια φορα μηλο δεν θα γινει ποτε οσα και να αντιγραψει θα ειναι μια φθηνη αντιγραφη και οσο και να κραζετε ξαναειπα αλατακι και ξυδι στη πληγη...Και ειναι η αληθεια οτι ειναι η μονη εταιρια που σεβομαι ειναι η χαβαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα