Sybro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάζω αντισηπτικό gel στο Nintendo switch lite και στην οθόνη εκτός από τα πλαστικά .. Επειδή το παίρνω στην δουλειά καμία φορά και τωρα με τον ιό πρέπει να το περναω με Gel. Μην μου πείτε για μαντηλάκια hankies δεν βρισκω πουθενά! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από Sybro
filip123go Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δεν θα σου το πρότεινα... Με μια φορά δεν πρόκειται να πάθει τπτ, αλλά συστηματικά, μπορεί να καταστρέψεις τα χειριστήρια... Εγώ αυτό που κάνω (το έχω κάνει σύστημα γενικά) , πρώτα πλένω χέρια, μετά οινόπνευμα και μετά το βγάζω από την θήκη. Και γενικώς δεν το ακουμπάω όπου να ναι. Μόνο μέσα στη θήκη. Την θήκη την καθαρίζω με detol σπρέι. 1
lnwolfgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ισοπροπυλική αλκοόλη και ξένοιασες Συνταγη απο Π.Ο.Υ για αντισηπτικό Ισοπροπυλική αλκοόλη 99,8 % 715,5ml Διάλυμα Υπεροξειδίου Υδρογόνου 3% 41,7ml Γλυκερίνη 14,5 ml Νερό (αποστειρωμένο ) μέχρι τα 1000 ml. Κράτα το κλειστό για 72 ώρες όσο ποίο αεροστεγές γίνεται, βάλτο σε ένα σκιερό μέρος και είσαι κομπλέ. Αντε στο φαρμακείο να πάρεις τα υλικά. Μόνο με ισοπροπυλική αλκοόλη να περάσεις το switch 👍 Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από lnwolfgr 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Αν το χρησιμοποιείς μόνο εσύ δε χρειαζετε να το περάσεις με αντισηπτικο . Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω βάλτο στη θήκη του αυστηρά μετά από κάθε χρήση και πλύσιμο τα χέρια σου πριν παίξεις κατά βάση , ειδικά εφόσον αγγίζεις επιφανείς που αγγίζουν και άλλα άτομα στη δουλειά σου.
panther_512 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το καθάρισμα με οινόπνευμα δεν συστείνεται, διότι μπορεί να καταστρέψει τις επιφάνειες του Switch. Προσωπικά, επειδή είχα για χρόνια τη συνήθεια να καθαρίζω συσκευές με οινόπνευμα, την έχω πάθει με οποιαδήποτε συσκευή χειρός έχει λαστιχένια/σιλικονάτη/καουτσουκένια υφή. Η επένδυση αυτή διαλύεται μετά από κάποια περάσματα με οινόπνευμα και μετατρέπεται σε μιά κολώδη βλακεία. Έχω καταστρέψει 2 gamepads Logitech F710 με τον παραπάνω τρόπο, χειρολαβές από σκουπάκια χειρός και μία ξυριστική. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από panther_512
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα