ge0rgi0s Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δεν δοκίμασα με Chrome , αφού είχα διαβάσει τα σχόλια σας . Με edge και temp mail ολοκληρώθηκε η διαδικασία σε 2 λεπτά . thanks.
lgre_p Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Με Edge όλα οκ. Με την 4.71 ένα 128αρι San Disk pro το έβγαζε για αντικατάσταση με 0 υγεία. Με τη νέα εκδοση οκ.
hatzop Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Eυχαριστώ με edge και temp mail...............
geopro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Με επιλεγμένη γλώσσα τα ελληνικά σας τα δείχνει "κινέζικα" ;
MrPanozzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Κανονικά ελληνικά τα δείχνει σε μένα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έβαλα (με θήκη σαν εξωτερικό και σύνδεση με usb) έναν hdd που έβγαλα από το λαπτοπ μιας φίλης που της έβαλα ssd. Τον συγκεκριμένο δίσκο τον δείχνει 100% και σε υγεία και σε απόδοση. Ωστόσο το λαπτοπ με τον συγκεκριμένο δίσκο πραγματικά σερνόταν, σε ακραίο βαθμό. Δηλαδή πατούσα να ανοίξει ρυθμίσεις και αντιδρούσε μετά από μετρημένα 20+ δευτερόλεπτα. Η δε εγκατάσταση οποιουδήποτε προγράμματος έπαιρνε υπερβολικά πολλή ώρα. Και όλα αυτά ακριβώς μετά από Format και Clean Install τα Windows (για τα οποία παίζει να παιδευοταν και κάνα δίωρο να εγκαταστήσει). Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως ήταν πριν το φορματ. Ωστόσο με τον ssd πραγματικά ο υπολογιστής έστρωσε και δουλεύει ανθρώπινα. Οπότε θεωρούσα δεδομένο ότι κάποιο θέμα είχε σίγουρα ο δίσκος (εν τω μεταξύ έμαθα ότι της τον είχαν αλλάξει ήδη μια φορά εντός εγγύησης λόγω προβλήματος). Δεν μιλάμε ότι απλά ήταν πιο αργός από τον ssd (αναμενόμενο), αλλά ότι ήταν πραγματικά μη λειτουργικός ο υπολογιστής. Δεν θα ήταν λογικό η υγεία ή η απόδοση να φαίνεται πεσμένη για τον δίσκο που περιγράφω; Υπάρχει περίπτωση να είναι "αλλού είδους" το πρόβλημα σε σχέση με αυτά που εντοπίζει το πρόγραμμα;
Tzimmys Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Το ότι σαιρνόταν στον βαθμό που λες, δε σημαίνει απαραίτητα κακής υγεία σκληρό δίσκο. Άκουγες τους χαρακτηριστικούς ήχους που κάνουν οι σκληροί όταν παραδίδουν πνεύμα? Ειδικά οι 2,5 σκληροί, που δουλεύουν κυρίως στις 5200, αν είναι και κακής κατασκευής, μπορεί να είναι πραγματικά αργοί.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Πατησα και εγω να το παρω, (ισχυει για 34 λεπτα ακομα), αλλα μου ερχεται φλασια και λεω "μα δεν το εχω αυτο;".
gas_83 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 @matrixxxμόλις κατέβασα (από chrome) και εγκατέστησα την έκδοση 5.5
Doubt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Το θέμα είχε ξεκινήσει από το Μάρτιο, κι εγώ το έχω ήδη (v 5.50)
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, gas_83 είπε @matrixxxμόλις κατέβασα (από chrome) και εγκατέστησα την έκδοση 5.5 Θα μεινω με την 5.30, ετσι και αλλιως δεν την λειτουργω. Μια φορα μου ειχε χαλασει δισκος και δεν ξερω γιατι, μου "ειχε κολλησει" οτι πιθανον εφταιγε το HD sentinel.
alexxkidd31 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Να προσθέσω απλώς πως είναι μόνο για Windows. Όσοι από μας δεν έχουμε τα καταραμένα,ας κοιτάξουμε αλλού
thephotoshoped Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Να προσθέσω απλώς πως είναι μόνο για Windows. Όσοι από μας δεν έχουμε τα καταραμένα,ας κοιτάξουμε αλλού Αυτό ακριβώς! Σε mac τι έχετε να προτείνετε αντίστοιχο;
mcgerger Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Θα μεινω με την 5.30, ετσι και αλλιως δεν την λειτουργω. Μια φορα μου ειχε χαλασει δισκος και δεν ξερω γιατι, μου "ειχε κολλησει" οτι πιθανον εφταιγε το HD sentinel. Χα, μην το θεωρείς παράξενο, δεν το αποκλείω να είναι έτσι...! Άλλωστε κάπως πρέπει να "αποδείξουν" την χρησιμότητά/αναγκαιότητά τους αυτά τα προγράμματα, όπως και τα antivirus... Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί αλλά αν κάνει συνέχεια polling/query/scan τους δίσκους ίσως να τους επηρεάζει με κάποιον τρόπο, ίσως να τους καθυστερεί και ελάχιστα (τους HDD). Να ρωτήσω, το πρόγραμμα πρέπει να είναι διαρκώς ανοιχτό στο background/tray ή το ανοίγεις όποτε θέλεις να τσεκάρεις την υγεία των δίσκων; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2021 από mcgerger
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Εγώ το ανοίγω μόνο για check. Γενικά μου τι δίνει να τρέχουν πολλά πράγματα στο background
MrPanozzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Tzimmys είπε Το ότι σαιρνόταν στον βαθμό που λες, δε σημαίνει απαραίτητα κακής υγεία σκληρό δίσκο. Άκουγες τους χαρακτηριστικούς ήχους που κάνουν οι σκληροί όταν παραδίδουν πνεύμα? Ειδικά οι 2,5 σκληροί, που δουλεύουν κυρίως στις 5200, αν είναι και κακής κατασκευής, μπορεί να είναι πραγματικά αργοί. Κάτι τρομερό από θόρυβο δεν έκανε, ακουγόταν περίεργα κάποιες φορές αλλά όχι κάτι τόσο τρομερό. Το θέμα είναι ότι δεν μιλάμε για ένα αργό pc γενικά. Μιλάμε για pc που πραγματικά δεν μπορούσες να κάνεις το οτιδήποτε. Έχω δουλέψει κι άλλα low budget laptop με hdd (όπως και το δικό μου μέχρι πριν 2 χρόνια), και πράγματι δεν ήταν γρήγορα αλλά μπορούσες να κάνεις τη δουλειά σου. Αυτό ήταν τόσο δραματικά αργό που στην πραγματικότητα τον ssd τον έβαλα για να δοκιμάσω αν στρώνει ή αν φταίει και κάτι άλλο (που βασικά αυτό περίμενα να γίνεται). Κι όμως με τον ssd έστρωσε παραπάνω από το αναμενόμενο κιόλας, άρα περίμενα ο συγκεκριμένος δίσκος να είναι για πέταμα (συγκεκριμένα αυτός https://www.skroutz.gr/s/9151073/Seagate-Mobile-HDD-1TB.html). Κι όμως στο hdd sentinel φαίνεται να έχει 100% υγεία και 100% επιδόσεις. Γι αυτό και προβληματίζομαι κατά πόσο έμπιστες είναι αυτές οι μετρήσεις ή αν είναι έμπιστες, κατά πόσο έχουν νόημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα