life is music Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 καλήμερα στο υπαρχων συστημα μου εχω εναν phenom 1090 και την r9 380 αρμορ 2χ της msi 2gb .Την συγκεκριμενη καρτουλα θα την δωσω και θα βαλω και ενα 50ρι παραπανω να παω στα 100 ευρω ....Με 100 ευρω ποια καρτουλα θα μπορουσα να βαλω ετσι ωστε να τα πηγαινει καλα με τον επεξεργαστη μου μεχρι να παω σε νεο build ?
life is music Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, Coppermine είπε ? # Θα μου πεις ποια μπορώ να βάλω ...πχ η 390 θα τα πηγαίνει καλά με τον επεξεργαστή μου η θα έχω μπουκάλι ?
Πέτρος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, life is music είπε Θα μου πεις ποια μπορώ να βάλω ...πχ η 390 θα τα πηγαίνει καλά με τον επεξεργαστή μου η θα έχω μπουκάλι ? Από προσωπική εμπειρία, θα υπάρχουν παιγνίδια που θα έχεις θέματα. Ο τίμιος 955 (ο δικός σου, σε τετραπύρηνο), με μια 290, είχε θέματα, πολλά. Δεν είναι μόνο θέμα νημάτων (ώστε να σε σώσουν τα 2 παραπάνω), είναι και θέμα ισχύος/νήμα. Σε παιγνίδια μέχρι του 2015, πιθανόν να είσαι οκ (όχι σε όλα), αλλά σε οτιδήποτε νεότερο (με εξαιρέσεις, εννοείται) θα έχεις ζητήματα. Η 390 για 1080 ακόμα και σήμερα στέκεται πολύ καλά (κάπου στα επίπεδα μιας 570), πάντως.
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 20 λεπτά πριν, life is music είπε Θα μου πεις ποια μπορώ να βάλω ...πχ η 390 θα τα πηγαίνει καλά με τον επεξεργαστή μου η θα έχω μπουκάλι ? Μπουκάλι;
narta Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μπουκάλι; Coca Cola/Pepsi/ΕΨΑ 1 1
life is music Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 39 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Από προσωπική εμπειρία, θα υπάρχουν παιγνίδια που θα έχεις θέματα. Ο τίμιος 955 (ο δικός σου, σε τετραπύρηνο), με μια 290, είχε θέματα, πολλά. Δεν είναι μόνο θέμα νημάτων (ώστε να σε σώσουν τα 2 παραπάνω), είναι και θέμα ισχύος/νήμα. Σε παιγνίδια μέχρι του 2015, πιθανόν να είσαι οκ (όχι σε όλα), αλλά σε οτιδήποτε νεότερο (με εξαιρέσεις, εννοείται) θα έχεις ζητήματα. Η 390 για 1080 ακόμα και σήμερα στέκεται πολύ καλά (κάπου στα επίπεδα μιας 570), πάντως. Και ποια θα έλεγες να πάρω χωρίς να έχω θέμα ...; Γιατί εγώ κοιτάζω και την 970 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα πηγαίνει καλά με το cpu μου μέχρι να μαζέψω λεφτά και να πάω σε ryzen !!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 30 λεπτά πριν, life is music είπε Και ποια θα έλεγες να πάρω χωρίς να έχω θέμα ...; Γιατί εγώ κοιτάζω και την 970 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα πηγαίνει καλά με το cpu μου μέχρι να μαζέψω λεφτά και να πάω σε ryzen !! η καρτα μια χαρα ειναι, περιμενε να μαζεψεις λεφτα για επεξεργαστη-μητρικη-ραμ
Occultist Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 54 λεπτά πριν, life is music είπε Και ποια θα έλεγες να πάρω χωρίς να έχω θέμα ...; Γιατί εγώ κοιτάζω και την 970 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα πηγαίνει καλά με το cpu μου μέχρι να μαζέψω λεφτά και να πάω σε ryzen !! Ότι κάρτα και να πετάξεις πάνω σε αυτό το cpu, δεν πρόκειται να παίξεις σωστά τίποτα που να έχει βγει τα τελευταία 5 χρόνια...
life is music Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε η καρτα μια χαρα ειναι, περιμενε να μαζεψεις λεφτα για επεξεργαστη-μητρικη-ραμ Μαλιστα 1 ώρα πριν, Occultist είπε Ότι κάρτα και να πετάξεις πάνω σε αυτό το cpu, δεν πρόκειται να παίξεις σωστά τίποτα που να έχει βγει τα τελευταία 5 χρόνια... Εγώ mortal combat x θέλω να παίξω ..cs go , wrc και football manager εξάλλου δεν εχω και τρελές απαιτήσεις !! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από life is music
_Theo_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 35 λεπτά πριν, life is music είπε Μαλιστα Εγώ mortal combat x θέλω να παίξω ..cs go , wrc και football manager εξάλλου δεν εχω και τρελές απαιτήσεις !! Με τα CS GO και Football Manager δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, με τα άλλα όμως μπορεί να έχεις. Στο σύστημα σου θα ταίριαζε πιστεύω μια RX 580 8 GB και αυτή με το ζόρι λόγω bottleneck. 1
life is music Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, _Theo_ είπε Με τα CS GO και Football Manager δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, με τα άλλα όμως μπορεί να έχεις. Στο σύστημα σου θα ταίριαζε πιστεύω μια RX 580 8 GB και αυτή με το ζόρι λόγω bottleneck. Άστο τότε ...θα μείνω ως έχει θα βάλω μόνο ssd , τα 3 φανάκια που έχω κοιτάξει και θα αλλάξω και την οθόνη μου .....γιατί τώρα που μιλάμε έχω μια παλιά 19ρια .....και πάλι σε ευχαριστώ πολύ ...ίσος μαζέψω λεφτά και πάω σε κάτι αργότερα .... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από life is music 1
Πέτρος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, life is music είπε Άστο τότε ...θα μείνω ως έχει θα βάλω μόνο ssd , τα 3 φανάκια που έχω κοιτάξει και θα αλλάξω και την οθόνη μου .....γιατί αυτή που μιλάμε έχω μια παλιά 19ρια .....και πάλι σε ευχαριστώ πολύ ...ίσος μαζέψω λεφτά και πάω σε κάτι αργότερα .... Δεν σε πρόλαβα πριν... Αυτή, μάλλον, είναι η καλύτερη λύση. Πάρε πράγματα που θα σου μείνουν κατά το δυνατόν, μέχρι να μπορέσεις να αλλάξεις το βασικό σου σύστημα.
life is music Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν σε πρόλαβα πριν... Αυτή, μάλλον, είναι η καλύτερη λύση. Πάρε πράγματα που θα σου μείνουν κατά το δυνατόν, μέχρι να μπορέσεις να αλλάξεις το βασικό σου σύστημα. Στην πορεία σκέφτομαι να πάω σε asrock b450 gaming k4 , σε 2600 και ραμ crucial στα 3200 τι λες για αυτήν την αναβάθμιση που λέω να κάνω ποιο μετά ? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από life is music
Πέτρος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, life is music είπε Στην πορεία σκέφτομαι να πάω σε asrock b450 gaming k4 , σε 2600 και ραμ crucial στα 3200 τι λες για αυτήν την αναβάθμιση που λέω να κάνω ποιο μετά ? H νύχτα με τη μέρα σε άλλον πλανήτη θα είναι σε σχέση με το τωρινό σου σύστημα. Όταν φτάσει ο καιρός, ανάλογα με το budget σου θα κάνεις και τις αντίστοιχες επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα