Philipkouts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, Έχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το upgradability του παραπάνω μοντέλου. Πέρα από RAM & SSD, υπάρχει δυνατότητα για κάποιο upgrade σε cpu/gpu? Όσον αφορά την gpu έχω διαβάσει διάφορα σχετικά με το version του software και τις μεταλλικές (ή μη) κάρτες. Αυτήν την στιγμή το δικό μου τρέχει σε high sierra με την στοκ κάρτα τoυ AMD Radeon HD 6750M.
kinq1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Εγώ το δικό μου έχω αγοράσει από το ifixit.com το κιτ και προσέθεσα ssd χωρίς να αφαιρέσω τον σκληρό δίσκο ούτε το dvd. Του έχω βάλει 32 giga ram (πολύ εύκολο να αναβαθμιστεί, έχει το πορτάκι κάτω από την οθόνη). Εχω βάλει ssd 500gb, και hd 4tb. Για να του αλλάξεις cpu γίνεται, αλλά είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να το λύσεις όλο. Και φυσικά θα πρέπει να είναι μεταχειρισμένος επεξεργαστής της ίδιας γενιάς (του 2011). Αρα, το καλύτερο που μπορείς να έχεις είναι ένας 4πύρηνος 2.8 GHz Core i7 (I7-2600S). Κάρτα γραφικών πρέπει να βρεις αυτού το μοντέλου μεταχειρισμένη -το δικό μου έχει την 6770-. (κι αν λειτουργεί, κι αν είναι σε καλή κατάσταση)...
Philipkouts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ευχαριστώ πολύ, κάποια gtx 980m/765m δεν θα ήταν compatible?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα