devilaki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 aloha insomniacs υπάρχει τρόπος να αλλάξει το μέγεθος στα παράθυρα του Mint Mate στα Minimize - Maximize -Close γιατί δεν είμαι και πολύ καλός στο σημάδι και τρομάζω να τα πετύχω τα άτιμα τόσο μικρά που τα έχουν κάνει thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Απλα βαζεις ενα αλλο θεμα που να εχει μεγαλυτερα εικονιδια για τα κουμπια σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilaki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 άργησα λίγο αλλά το βρήκα Control Center -> Common Tasks -> Appearance -> Appearance Preferences -> Fonts -> Window tittle font -> στο Pick a Font στην μπάρα κάτω το πήγα 25 thanks a lot jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Με αυτο τον τροπο ομως μεγαλωσες τη γραμματοσειρα στο πανω μερος του παραθυρου, οποτε εμμεσα μεγαλωσανε και τα κουμπια. Anyway. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilaki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός (ντρέπομαι να πω ότι είμαι άσχετος) δεν έβρισκα πως αλλάζω θέμα κι έτσι κατέληξα ν΄ αλλάξω όλη την γραμματοσειρά μαζί με τα Minimize - Maximize - Close το αποτέλεσμα μετράει κι είναι απόλυτα ικανοποιητικό thanks again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα