Προς το περιεχόμενο

Η Nintendo ετοιμάζει remaster κλασσικών Mario παιχνιδιών

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, basilis5 είπε

πολυ καλη φαση. καποια παιχνιδια ειναι διαχρονικα, μεγαλωσαν γεννιες και δεν με χαλαει μια οπτικη ανανεωση να ερθουν πιο κοντα στο σημερα.

κατα τα αλλα το γνωστο ινσομνια .... ασχολιαστο 

Οπως το λες είναι φίλε. Μιλάμε για παιχνίδια ορόσημα της βιομηχανίας. Είναι τιμής ενεκεν να τα ξαναβγάζουν ανανεωμένα. 

Βέβαια αυτό το καλαβαίνουν μόνο γενιές που έχουν μεγαλώσει με αυτά ή που έχουν ασχοληθεί σε βάθος με το gaming.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Μακάρι να κάνουν κανα remastered σαν το crash - Spyro!

Αν δωθουν και σε άλλες κονσόλες ή pc θα είναι ότι καλύτερο .. 

ανυπομονώ να παίξω κάτι τέτοιο ...

Αυτα ειναι remake και αξιζουν 100 φορες παραπανω απο τα remastered. Θελει περισσοτερο χρημα ομως. Με mario 64 μεγαλωσαμε σε remake θα το ξανα ελιωνα οπως τοτε.

• Like 1

Επισκέπτης

Πέρα από την πλάκα αν δεν υπήρχαν τα remaster και οι επανακυκλοφορίες κάποιοι δεν θα είχαμε παίξει ποτέ κάποια κλασσικά παιχνίδια.Εγώ δεν είχα n64 ούτε την ευκαιρία να παίξω έστω σε κονσολάδικο(πριν βγουν τα ίντερνετ καφέ είχαμε τα κονσολάδικα για όσους δεν τα πρόλαβαν) τα zelda oot και majora's mask(από n64 παίζαμε μόνο golden eye με παρέα και pokemon stadium).Τα έπαιξα όταν βγήκαν στο 3ds.Το ίδιο ισχύει και για όλα τα FF μέχρι το Χ για τη νέα γενιά που ξεκίνησε με ps3,xbox και μετά.Αυτό που θέλω να πω είναι οτι τα remaster είναι για όσους δεν τα έπαιξαν και τη νέα γενιά gamer.

Επισκέπτης
2 ώρες πριν, farcry33 είπε

Αυτό που θέλετε άδεια από την γυναίκα για να πάρετε ένα switch ειναι τρομερό χαχαχαχαχαχα 

Πες της οτι ειναι ζυγαριά την άλλη φορά 😂

το switch ειναι μεγαλο πραγμα...

το να κοιταζεις στο baumarkt πατακια για το αυτοκινητο . Ξερεις εκεινα που εχουνε και καμια ριγα μεσα , ειτε μπλε ειτε πρασινη...

και να σε κοιταζει στραβα με τροπο ωστε να δεις το βλεμμα οτι πεφτει πανω σε αυτα με την κοκκινη ριγα,...

αστα φιλε...και εγω δεν τα πιστευα...

παντρεψου μου λεγανε και με κοιταζανε περιεργα ..τωρα καταλαβα γιατι ...🙄

7 ώρες πριν, euronmyous είπε

Nintendo,,,,,,  η εταιρια συνωνυμο με την λεξη remaster του remaster ωωω remaster ..... απορω που υπαρχει ακομα

υπάρχει απλά γιατί έβγαλε το super Mario χάχαχα

• Thanks 1

11 ώρες πριν, ilias78 είπε

Αντί να ξεζουμιζετε τις τσέπες μας με τα ίδια κ τα ίδια, δεν ξεζουμιζετε τις γκλαβες σας μπας κ κατέβουν καινούριες ιδέες για games???? Λέω εγώ τώρα....

Φιλε εχεις αδικο  εδω γιατι ειδηκα στο  switch εχει βγαλει πολλες καινουργιες παιχνιδαρες η nintendo  τωρα απο την αλλη τα remake kai ta remaster ειναι παντα καλοδεχουμενα γιαυτους που δεν ειχαν προιγουμενες κονσολες της εταιριας ( χωρια  που δεν υποχρεωνει κανεναν να παει να τα παρει )

8 ώρες πριν, solution1 είπε

Τα Donkey Kong Country ήταν της Rare, κι η Rare, ανήκει στη Microsoft, οπότε δυστυχώς, δε νομίζω να δούμε remaster..

Τα reamastered, δεν καταφέρνουν να φέρουν την αίσθηση του πρωτότυπου.

Παράδειγμα το Super Mario All Stars, το gameplay του οποίου, δεν έχει καμιά σχέση με τα Mario του NES.

Τα donkey kong country ειναι την nintendo που τα εφτιαχνε η RARE ακομα ομως στην nintendo ανηκουν και τα συνεχιζει να τα βγαζει εχουν βγει donkey kong country returns (wii 3ds )kai donkey kong country tropical freeze wii u switch )

Ωραία νέα paper Mario οπωσδήποτε.....παιχνιδαρα και κλασσικό rpg και super mario world 3d μιας και δεν παίχτηκε σε wiiu.

Προσωπικά πάντως εάν και στην αρχή ήμουν κατά των remaster τώρα πια είμαι φουλ υπέρ μόνο oμως όταν γίνεται σοβαρή δουλειά από την αρχή .....όπως shadows of the Colossus,medivil ktl

Έχουν δικαίωμα όλοι να παίξουν κάποιες παιχνιδαρες που δεν είναι γεννημένοι το 70..... Τώρα μην μου πείτε για emulator ktl γιατί όταν παιχνίδια 20ετιας προσαρμόζονται στα νέα μηχανήματα το καλό γίνεται καλύτερο !

ΥΓ . ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να παίξω gargoules quest 1,2,3 σε switch remaster k soul Reaver se ps4......φτιαγμένα από την αρχή όχι port, ελπίζω.

Στις 31/3/2020 στις 7:33 ΜΜ, hiimFred είπε

ΔΩΣΕ ΜΟΥ STAR FOX 64 NINTENDO!!! 

Νοσταλγία μόνο!

Εχει γίνει remaster πρόσφατα και σε αυτό. 

Με εξαιρετικά αποτελέσματα.  

13 ώρες πριν, The_Prodigy είπε

Εχει γίνει remaster πρόσφατα και σε αυτό. 

Με εξαιρετικά αποτελέσματα.  

Σοβαρα? Πως κ δε το πηρε το ματι μου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/3/2020 στις 12:28 ΜΜ, MontzOlee είπε

Μακάρι να κάνουν κανα remastered σαν το crash - Spyro!

Αν δωθουν και σε άλλες κονσόλες ή pc θα είναι ότι καλύτερο .. 

ανυπομονώ να παίξω κάτι τέτοιο ...

Για όποιον ενδιαφέρεται για τα remaster μιας και τα αγόρασα πρόσφατα, τα αξίζουν τα λεφτά τους. (Ακόμη είναι σε 50% προσφορά)

Το crash bandicoot έγινε remaster και μάλιστα ακόμη και για PC. -> Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy.

Το spyro έγινε remaster και μάλιστα ακόμη και για PC. -> Spyro™ Reignited Trilogy.

Υπάρχει και πακέτο με τα 2. SPYRO™ + CRASH REMASTERED GAME BUNDLE

Επεξ/σία από ninjanody
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...