Προς το περιεχόμενο

Η Nintendo ετοιμάζει remaster κλασσικών Mario παιχνιδιών

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, heavyrain είπε

"αγαπητε" μου, εχω ολες τις κονσολες και pc. Δεν εχω fanboy-λικια γιατι μπορω να παιζω οτι θελω ανεξαρτητως πλατφορμας. Αλλα το να κραζετε λες και σας βαζει η νιντεντο και η οποιαδηποτε εταιρια το μαχαιρι στο λαιμο, φανερωνει τουλαχιστον αντι-οπαδιλικι, και hate...

Ασχετο οτι γραφεις. Και εγω τα εχω ολα. Αν δεν θελεις να εχουμε εχουμε αποψη για πρακτικες εταιριων κατσε και κοιτα και μην σχολιαζεις τα σχολια αλλων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

Μόλις περάσει αυτό το κακό με τον ιό ...

μα τώρα ειναι η καλύτερη στιγμή ουτε δουλειά ούτε τιποτα.. μεσα στο σπίτι και άραγμα

Εκπληκτική κονσόλα το switch.οποιος δεν έχει παίξει το botw έχει χάσει μια μαγευτικη εμπειρία..από κει και πέρα καλοδεχούμενα τα remaster .υπάρχουν πολλοί που δεν τα χουν παίξει.δε μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουν τόσο χολή ορισμένοι.ας υπάρχουν επιλογές .όποιος δε θέλει δεν τα παίρνει στο κάτω κατω

• Like 2
  • Thanks 4

3 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

γιατί δεν θα ήθελες να δεις καινούργια παιχνιδια; προτιμας τα refresh και τα remastered?

αφου βγαζει και καινουρια...

Επισκέπτης

Που εχουμε φτασει να μην μπορουν να βγαλουν κατι αξιολογο πια σαν παιχνιδι και να θυμουνται τα παλια.......

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

μα τώρα ειναι η καλύτερη στιγμή ουτε δουλειά ούτε τιποτα.. μεσα στο σπίτι και άραγμα

Ε,ναι .αλλά τον προηγούμενο μήνα πήρα ένα ipad.. και έχω και κάτι αλλά εξοδακια ακόμα...οπότε τώρα πρέπει να υποστώ κανένα σκαμπουδακι από το ΙΚΕΑ ...καμία κουρτινουλα και μετά θα έρθει πάλι η σειρά μου...

Αν είσαι παντρεμένος καταλαβαίνεις...

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Βγάλτε ρε εκεί στήν Νιντέντο τίποτα πραγματικά Retro remakes ! δηλ βγάλτε κάνα Donkey kong παιχνίδι (original οχι country)που έχετε να βγάλετε 25 χρόνια ! (απο το 94 στο gameboy !)  με νέες πίστες προσεγμένες έστω 5-6 να είναι και να λουπάρει με μεγαλύτερη δυσκολία και να μπορείς πχ να παίζεις και διπλό ταυτόχρονα κλπ και να δείς για πότε θα φύγουν !Η βγάλτε ρε σείς αναβαθμισμένα παιχνιδάρες κλασικές όπως super mario,Metroid Mega man Castlevania,είτε μόνα τους είτε σε συλλογή με στύλ όπως τα παλιά (οχι τα 3D) εφόσον θέλετε κλασικά παιχνίδια,και πιο εύκολο είναι και "οικονομικά" θα είναι και δεν βγαίνουν και πλέον συχνά τέτοια παιχνίδια καλά.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lnwolfgr είπε

Γιατί τα donkey kong που πήγαν?

Τα Donkey Kong Country ήταν της Rare, κι η Rare, ανήκει στη Microsoft, οπότε δυστυχώς, δε νομίζω να δούμε remaster..

Τα reamastered, δεν καταφέρνουν να φέρουν την αίσθηση του πρωτότυπου.

Παράδειγμα το Super Mario All Stars, το gameplay του οποίου, δεν έχει καμιά σχέση με τα Mario του NES.

Επεξ/σία από solution1

3 λεπτά πριν, solution1 είπε

Τα Donkey Kong Country ήταν της Rare, κι η Rare, ανήκει στη Microsoft, οπότε δυστυχώς, δε νομίζω να δούμε remaster..

Τα reamastered, δεν καταφέρνουν να φέρουν την αίσθηση του πρωτότυπου.

Παράδειγμα το Super Mario All Stars, το gameplay του οποίου, δεν έχει καμιά σχέση με τα Mario του NES.

Το donkey kong country ναι είναι της rare

Ο Donkey kong είναι δημιουργία του Miyamoto, (ο ίδιος έχει φτιάξει και τα Mario)

Μα δεν σου λέω για remaster μιλάω για νέο ip με πρωταγωνιστή τον donkey

To tropical breeze είναι άπλα αναμάσημα των παλαιότερων.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

Ένα Switch το έχω στο πρόγραμμα...

Έπεισα την γυναίκα ότι θα παρω ένα παιχνίδι γυμναστικής...

Οπότε την τουμπαρα...

Μόλις περάσει αυτό το κακό με τον ιό ...

Αυτό που θέλετε άδεια από την γυναίκα για να πάρετε ένα switch ειναι τρομερό χαχαχαχαχαχα 

Πες της οτι ειναι ζυγαριά την άλλη φορά 😂

Επεξ/σία από farcry33
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, solution1 είπε

Δεν ισχύει αυτό, τα δικαιώματα του franchise ανήκουν στη Nintendo άσχετα από τη πώληση της Rare.

Edit: σόρυ δεν είδα το country 🙂

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...