basilis5 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 πολυ καλη φαση. καποια παιχνιδια ειναι διαχρονικα, μεγαλωσαν γεννιες και δεν με χαλαει μια οπτικη ανανεωση να ερθουν πιο κοντα στο σημερα. κατα τα αλλα το γνωστο ινσομνια .... ασχολιαστο 6 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Αντί να ξεζουμιζετε τις τσέπες μας με τα ίδια κ τα ίδια, δεν ξεζουμιζετε τις γκλαβες σας μπας κ κατέβουν καινούριες ιδέες για games???? Λέω εγώ τώρα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_BMW Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 33 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε Βγήκε πριν λίγα χρόνια στο 3DS. 3Ds δεν έχω όμως .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, ilias78 είπε Αντί να ξεζουμιζετε τις τσέπες μας με τα ίδια κ τα ίδια, δεν ξεζουμιζετε τις γκλαβες σας μπας κ κατέβουν καινούριες ιδέες για games???? Λέω εγώ τώρα.... γιατι ποιος σε αναγκαζει να τ αγορασεις; και ολους εσας που κραζετε... 3 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giem Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 ηρθε η ωρα να παρω switch 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, heavyrain είπε γιατι ποιος σε αναγκαζει να τ αγορασεις; και ολους εσας που κραζετε... Το λες κ ψιλό άσχετο.... 3 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvidiaman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 26 λεπτά πριν, heavyrain είπε γιατι ποιος σε αναγκαζει να τ αγορασεις; και ολους εσας που κραζετε... Λέγεται άποψη αγαπητέ μου. Σου θίξαμε την αγαπημενη σου εταιρία; 2 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ένα Switch το έχω στο πρόγραμμα... Έπεισα την γυναίκα ότι θα παρω ένα παιχνίδι γυμναστικής... Οπότε την τουμπαρα... Μόλις περάσει αυτό το κακό με τον ιό ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Goldeneye 007 please. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kundi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 βαζω ps2 τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ConstantineP Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Αντί να ξεζουμιζετε τις τσέπες μας με τα ίδια κ τα ίδια, δεν ξεζουμιζετε τις γκλαβες σας μπας κ κατέβουν καινούριες ιδέες για games???? Λέω εγώ τώρα.... Τι λες καλε γιατι να ρισκαρουμε, εδω εχουμε την κοτα με τα χρυσα αυγα και θα κατσουμε να κανουμε πειραματιμους με νεα ip, αφου πουλαει ο mario και τα ποκεμον σε οτι μ@@@@ και να βγαλουμε...γιατι αραγε δεν βγαζουν αλλα metroid prime? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από ConstantineP 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonball super Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μόνο SEGA 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 35 λεπτά πριν, Nvidiaman είπε Λέγεται άποψη αγαπητέ μου. Σου θίξαμε την αγαπημενη σου εταιρία; "αγαπητε" μου, εχω ολες τις κονσολες και pc. Δεν εχω fanboy-λικια γιατι μπορω να παιζω οτι θελω ανεξαρτητως πλατφορμας. Αλλα το να κραζετε λες και σας βαζει η νιντεντο και η οποιαδηποτε εταιρια το μαχαιρι στο λαιμο, φανερωνει τουλαχιστον αντι-οπαδιλικι, και hate... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopicStrarter Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, heavyrain είπε γιατι ποιος σε αναγκαζει να τ αγορασεις; και ολους εσας που κραζετε... γιατί δεν θα ήθελες να δεις καινούργια παιχνιδια; προτιμας τα refresh και τα remastered? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnwolfgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 22 λεπτά πριν, ConstantineP είπε Τι λες καλε γιατι να ρισκαρουμε, εδω εχουμε την κοτα με τα χρυσα αυγα και θα κατσουμε να κανουμε πειραματιμους με νεα ip, αφου πουλαει ο mario και τα ποκεμον σε οτι μ@@@@ και να βγαλουμε...γιατι αραγε δεν βγαζουν αλλα metroid prime? Γιατί τα donkey kong που πήγαν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα