alitsa Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Έχω windows 98 και όταν ξεκινάνε μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει ότι δεν είναι δυνατόν να βρεθεί το αρχείο "msinfo.exe". Μετά εμφανίζει ένα άλλο μήνυμα που λέει ότι δεν είναι δυνατό να φορτωθεί ή να εκτελεστεί το "msinfo.exe" που καθορίζεται στο αρχείο WIN.INI. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Μηπως καποιο προγραμμα δεν εγκαταστάθηκε/απεγκαταστάθηκε σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damiano Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Δε νομίζω να υπάρχει αναφορά για το msinfo στο win.ini. Μπορείς να βάλεις κάπου το win.ini να το δούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alitsa Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Και σε αυτή την περίπτωση τί κάνω αφού το αρχείο δεν υπάρχει και δεν ξέρω σε ποιό πρόγραμμα ανήκε (ή ανήκει); Υ.Γ: 1.Δεν ξέρω αν η ερώτηση αυτή "στέκει"... Η ασχετοσύνη μου σε όλο της το μεγαλείο... 2. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 μηπως το αρχειο βρισκεται στο .ini, στην αρχη, που γραφει run=....... αν ναι, τοτε ειναι αρχειο που εκτελειται στην εκκινηση των windows, και ειναι πολυ πι8ανο να προκειται για ιο, αφου οι περισσοτεροι σε αυτο το σημειο δημιουργουν ενα Link ωστε να εκτελουνται με κα8ε εκκινηση. ταδε εφη w32.opaserv, ο οποιος δημιουργει τα marco.scr, brasil.scr, puta.scr, alevir.exe. αν τα σβησεις απο τον δισκο σου, τοτε στην εκκινηση σου λεει οτι δεν μπορουν να Εκτελεστουν διοτι δεν υπαρχουν. για πες και σε ποιο path ζηταει το αρχειο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alitsa Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 μηπως το αρχειο βρισκεται στο .ini' date=' στην αρχη, που γραφει run=.......[/quote'] Τώρα που το έψαξα, εκεί που λες είναι το msinfo... Πάντως το Norton(είναι updated) δεν βρήκε τίποτα σχετικά με ιό.... Το αρχείο το ζητάει όταν έχει ήδη εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας με τα εικονίδια κανονικά και μένει μόνο η δεξιά πλευρά της γραμμής Έναρξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 gia arxh, phgaine sto site tis symantec kai psaje gia msinfo.exe.... an exis io, to norton finito, an exei kai ayto kollhsei.... to oti leipei pantws to arxeio den shmainei oti einai ios, mporei apla na mhn ka8arise me to uninstall dokimase to ejhs:kane ena backup toy win.ini, kai sto kanoniko sbhse to arxeio poy soy zhtaei. meta apo 2-3 reboot, an einai ios, prepei na soy to exei janagrapsei.an oxi, isws soy exei grapsei alla arxeia me allo onoma ayth tin fora.gia try! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damiano Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2004 Αν ζητάει το msinfo32.exe τότε είναι αρχείο της Microsoft, το έχει και σε μένα..αν κρίνω απο το path έχει να κάνει με το windows update? Μήπως έχεις βάλει autoupdate?? Και εγώ ψιλοάσχετος είμαι οπότε περιμένω να μας πούνε οι ειδικοί εδώ C:\WINDOWS\$Win98UpdateUninstall$ C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\MSINFO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Κατά κανόνα είναι από κάποιον ιό/trojan/spyware που την έχει "κάνει" κ έμεινε μόνο το call του. Δες στην καραντίνα του norton αν είχες κάτι. Όπως κ να έχει, σβήσε χειροκίνητα την λειψή καταχώρηση, και δεν θα βγαίνει το μύνημα. Αν στο μέλλον δεις ότι δεν σου δουλεύει κάποιο proggie απλά ξαναπέρνα το. sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alitsa Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ πολύ... Θα προσπαθήσω αυτά που προτείνετε και ελπίζω να γίνει κάτι (καλό).... Thanks again.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axidous Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Παιδια το msinfo32.exe ειναι ενα αρχειο της microsoft που δειχνει την κατασταση του υπολογιστη. Δειχνει πληροφοριες για το configuration του pc. Δεν ειναι κατι κακο Τωρα γιατι στο φορτωνει στο win.ini δεν το ξερω Φιλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.