GeorgeR1_700 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Εμένα από την άλλη μου έκανε update και μου άλλαξε το android one σε MIUI 😋
adi32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Αυτό δεν είναι τίποτα εμένα πήρε ios και έβγαλε 4η κάμερα
GeorgeR1_700 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Αυτό δεν είναι τίποτα εμένα πήρε ios και έβγαλε 4η κάμερα Κάποιος σου άλλαξε το κινητό και δε το πήρες χαμπάρι 😜
theoilia Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Stock android δεν ειναι; τι στο καλό μας λένε για άμεσες αναβαθμίσεις;
jerry banana Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά μια μεγάλη χάρη πρόσφατα βγήκε το android 10 στο mi a3 της μάνας μου.Το εγκατέστησα αλλά σήμερα βγήκε bug και το κινητό της έκλεισε.Οταν πάει να το ανοίξει κλείνει.Λογικα του 10 θέμα είναι.Πως μπορώ να πάω στο 9 χωρίς να χάσει τα αρχεία της ?Δεν ξέρω πολλά από κινητά οπότε οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη ευχαριστω πολύ. ΥΓ:Μου αρέσει που όταν είχε βγει το 10 πριν μερικούς μήνες η beta συγκεκριμένα είχε βγάλει θέματα.Πριν κάτι μέρες που ήρθε η ενημέρωση επίσημα από το κινητό με απλό update,άρχισαν να συμβαίνουν τα θέματα με τη συσκευή.Εχθες πχ κολλούσε της μάνας μου όταν άλλαζε οθόνη.Δεν τα έχει ξαναπαρουσιασει αυτά είναι φανερό ότι είναι το 10 το οποίο και την κανονική έκδοση απ'ότι φαίνεται την βγάλανε χαλασμένη . Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από jerry banana
logistoulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, jerry banana είπε Ρε παιδιά μια μεγάλη χάρη πρόσφατα βγήκε το android 10 στο mi a3 της μάνας μου.Το εγκατέστησα αλλά σήμερα βγήκε bug και το κινητό της έκλεισε.Οταν πάει να το ανοίξει κλείνει.Λογικα του 10 θέμα είναι.Πως μπορώ να πάω στο 9 χωρίς να χάσει τα αρχεία της ?Δεν ξέρω πολλά από κινητά οπότε οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη ευχαριστω πολύ. ΥΓ:Μου αρέσει που όταν είχε βγει το 10 πριν μερικούς μήνες η beta συγκεκριμένα είχε βγάλει θέματα.Πριν κάτι μέρες που ήρθε η ενημέρωση επίσημα από το κινητό με απλό update,άρχισαν να συμβαίνουν τα θέματα με τη συσκευή.Εχθες πχ κολλούσε της μάνας μου όταν άλλαζε οθόνη.Δεν τα έχει ξαναπαρουσιασει αυτά είναι φανερό ότι είναι το 10 το οποίο και την κανονική έκδοση απ'ότι φαίνεται την βγάλανε χαλασμένη . Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν έχεις θέματα, το να πας σε 9 δε νομίζω ότι είναι τόσο απλό εμένα καλά σχετικά πάει η 10, είχα βέβαια μια επανεκκίνηση , θέλει δουλιτσα ακόμα, αλλά δεν είναι και τόσο χάλια ώστε να σου κάνει αυτά τα προβλήματα που σου κάνει μάλλον θες ένα factory reset 1
jerry banana Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, logistoulis είπε Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν έχεις θέματα, το να πας σε 9 δε νομίζω ότι είναι τόσο απλό εμένα καλά σχετικά πάει η 10, είχα βέβαια μια επανεκκίνηση , θέλει δουλιτσα ακόμα, αλλά δεν είναι και τόσο χάλια ώστε να σου κάνει αυτά τα προβλήματα που σου κάνει μάλλον θες ένα factory reset Κοίτα καταρχάς σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον γιατί βοηθάς εμένα και κυρίως τη μητέρα μου.Τωρα να σου πω την αλήθεια η χρήση του είναι κυρίως Facebook,candy crush απλά πράγματα και κανά youtube.Δεν τo εχει ζορισει η μάνα μου μια άλλη χρήση.Αυτα τα προβλήματα δεν τα είχε πριν το 10.Σημερα μάλιστα της ξανακολλησε και έκανε επανεκκίνηση.Δεν νομίζω να είναι θέμα του κινητού αλλά της ενημέρωσης.Ή κάτι δεν πάει καλά με το δικό της a3.Ειχε αγοραστεί από σκρουτζομαγαζο αλλά με καλές αξιολογήσεις.Τωρα τι να πω.Επειδη δεν ξέρω γι'αυτό ρώτησα για να τη βοηθήσω.Σε ευχαριστω πάρα πολύ εάν της ξανακολλησει θα κάνω αυτό που μου είπες .Αφού πρώτα σωσω κάτι φωτογραφίες που έχει.Τελος σκεφτόμουν να καλέσω και την xiaomi.Λες να αξιζει?Για να αναφερθεί το θέμα . Ευχαριστω πολύ. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από jerry banana
logistoulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, jerry banana είπε Κοίτα καταρχάς σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον γιατί βοηθάς εμένα και κυρίως τη μητέρα μου.Τωρα να σου πω την αλήθεια η χρήση του είναι κυρίως Facebook,candy crush απλά πράγματα και κανά youtube.Δεν τo εχει ζορισει η μάνα μου μια άλλη χρήση.Αυτα τα προβλήματα δεν τα είχε πριν το 10.Σημερα μάλιστα της ξανακολλησε και έκανε επανεκκίνηση.Δεν νομίζω να είναι θέμα του κινητού αλλά της ενημέρωσης.Ή κάτι δεν πάει καλά με το δικό της a3.Ειχε αγοραστεί από σκρουτζομαγαζο αλλά με καλές αξιολογήσεις.Τωρα τι να πω.Επειδη δεν ξέρω γι'αυτό ρώτησα για να τη βοηθήσω.Σε ευχαριστω πάρα πολύ εάν της ξανακολλησει θα κάνω αυτό που μου είπες .Αφού πρώτα σωσω κάτι φωτογραφίες που έχει.Τελος σκεφτόμουν να καλέσω και την xiaomi.Λες να αξιζει?Για να αναφερθεί το θέμα . Ευχαριστω πολύ. κοίτα στο myphone που συζητάμε σε κάποιους τους έχει θέματα, σε κάποιους όχι, κάποιοι αρκετοί έτσι κι αλλιώς κάνουν factory reset μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση όπως και να χει, προληπτικά εγώ επέλεξα να μην κάνω και να δω πώς θα πάει και αν είχα προβλήματα θα έκανα.. είμαι οκ άρα δεν κάνω εφόσον βλέπεις θέματα, απλά κάνε αυτό σαν πρώτο βήμα που είναι και το πιο απλό , τα περισσότερα πράγματα άλλωστε θα τα επαναφέρει από το backup που κρατάει στο λογαριασμό σου η google, δεν θα χρειαστεί να ξαναστήσεις πολλά εσύ κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα σου λύσει και τα θέματά σου, αν συνεχίσουν βλέπεις στη συνέχεια τι κάνεις Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από logistoulis 1
chios Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Με επαναφορά θα στρώσει, για να πας στο 9 δε γίνετε το προσπάθησα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα