Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi a 3 android 10 update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες το ψέματα; Τρένο πάει το τηλέφωνο, αν είναι να βγεί και να έχει θέματα μένω και έτσι, άσε που με βλέπω για custom rom , ευτυχώς υπάρχουν πολύ καλές και σταθερές Ρομ.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι όντως, και εμένα πολύ με βόλεψε αυτή η rom, ούτε nova luncher χρειάστηκα ούτε τίποτα. Ο μόνος λόγος που ήθελα την 10 ήταν για το dark mode. Αλλά τόσο καιρό που περίμενα τα άλλαξα όλα και έχω ήδη dark mode σε όλες μου τις εφαρμογές.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ το είχα το τηλέφωνο ήταν εξαιρετικό σε όλα του. Με έπιασε η μλκ να αλλάξω  πήρα το mi 9 t .  Συνολικά είναι καλύτερο τηλέφωνο αλλά μην περιμένετε να δείτε κάτι άλλο  με το android 10 Δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Το τηλεφωνάκι πήγαινε τρένο

Δημοσ.

Χρειαζεται να εχεις χωρο στην εσωτερικη μνημη η εχει προ-δεσμεύσει τα gb που χρειαζεται το 10 ; Υπαρχει τροπος να κλεισεις τα updates ;

Δημοσ.

Έχω πάψει να περιμένω. Με αυτά που γίνονται και να ξαναβγει για 3η φορά το πιο πιθανό να είναι αποτυχία πάλι. 

Το τηλέφωνο δουλεύει σφαίρα σε όλα οπότε δεν το διακινδυνευω να χαλάσουν διάφορα απλά για να έχω μαύρα settings. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Χρειαζεται να εχεις χωρο στην εσωτερικη μνημη η εχει προ-δεσμεύσει τα gb που χρειαζεται το 10 ; Υπαρχει τροπος να κλεισεις τα updates ;

Χρειάζεται εσωτερικό χώρο για το 10 (του φούλαρες την μνήμη και ρωτάς? 😜 ). Εγώ έχω ενεργή την εξοικονόμηση ενέργειας και έτσι δεν με ενημερώνει για τα updates (αλλά επειδή θέλω να τα κάνω το έχω βάλει μέσω υπενθύμισης να το τσεκάρω μια φορά το μήνα), σε άλλους όμως τους ειδοποιεί. Γενικά δεν μπορείς να κάνεις update έχοντας ενεργή την εξοικονόμηση γιατί το λογισμικό νομίζει πως έχεις χαμηλή στάθμη μπαταρίας. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που ήρθε ένα update και δεν μπορούσα να το κάνω καθώς μου έλεγε πως έχω χαμηλή στάθμη μπαταρίας ενώ ήταν στο 100%. Μέχρι να το καταλάβω είχα αλλάξει πόσα χρώματα 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...