dmpatanis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Καλημερα σας. Παρατηρησα στην οθονη μου της τηλεορασης lg 55" 2 ασπρες κυλιδες διαμετρου 5εκατοστων. Ειναι αγορασμενη απο κοτσοβολο και εχω 5ετη εγγυηση και με καλυπτη. Θα την δεχτουν την βλαβη αυτη?
dmpatanis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Οχι ξαφνικα το παρουσιασε Αριστερα απο τον αριθμο φαινονται πανω κατω
logvphys Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Σα να σου εχει ανοιξει το πανελ φαινεται αυτο. Μηπως χτυπηθηκε? Δυσκολο να γινει απο μονο του αυτο.
filip123go Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Κανονικά πρέπει να την δεχθούν την βλάβη. Backlight bleeding λέγεται το πρόβλημα σου.
graphist83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Εχουν ξεκολλήσει οι φακοι που κανουν την διασπορα απο τα led strip. Την ταρακουνησες? Οπως και να εχει ειναι σφαλμα του οπισθιου φωτισμου. Φτιαχνεται σχετικα ευκολα αλλα εφοσον εχεις εγγυηση κανεις χρηση αυτης. 2
logvphys Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Οι φακοι των led ειναι πιο μεσα σε ολα τα πανελ. Οι ανακλαστηρες του πανελ εχουν ανοιξει.
graphist83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι ανακλαστηρες του πανελ δεν ανοιγουν.. Ενα φιλτρο πωλωσης εχει ενα διασπορας και ενα diffuser, σαν σαντουιτς. Τα led strip ειναι 90%. Εφυγε ο φακος (απο θερμοκρασια) και το led φωτιζει πιο εντονα στο κεντρο. Αν δεις οι 2 κυκλοι ειναι στην ακριβως ιδια καθετη σειρα σε αποσταση μεταξυ τους που δικαιολογει το προβλημα αυτο Πιστεψε με εχω δει απειρες φορες το προβλημα αυτο. Αυτοι οι φακοι ξεκολλανε σχετικα πανευκολα. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από graphist83 2
graphist83 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εντωμεταξυ το αστειο της υπόθεσης ειναι οτι ακουω σε διάφορα forum AV οτι και καλα ο τροπος που θα μπουν τα φιλτρα και για καποια χιλιοστα γινεται το clouding. Αν δειτε πως τοποθετουνται τα φίλτρα και πως στηριζονται ουτε καν. Καμια ακριβεια αλλα ουτε και την χρειαζεται. Ξερετε ποσες TV εχουν καμμένα LED απο πισω μπορει 3 και 4 σε αριθμο και να μην το εχετε παρει χαμπαρι. Μπορω να σας ανεβασω βιντεο η φωτο απο επομενη επισκευη μου να δειτε ακριβως τι ειναι μια Led LCD TV και πως δουλευει. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από graphist83
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Αυτα ξεκολλανε η απο τις πολλες ωρες που δουλευει μια τηλεοραση η επειδη καποιοι νομιζουν πως αν την βαλουν στην δυναμικη ρυθμιση εχουν ποιο ζωντανη εικονα. Σε δυο τρεις 32αρες εχω κανει επισκευη την μια την εχω στην κουζινα αλλα να λυσεις 55αρι πανελ ειναι ρισκο.
graphist83 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Τα μεγαλα πανελ θελουν προσοχη, βγαινουν με βεντουζες ωστε να μην διπλωσουν. Ειναι αληθεια οταν βγουν απο την θεση τους σπανε σαν τσοφλι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα