Sheogorath Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Και εγώ συμφωνώ, μια χαρά θα αντέξει. Μνήμες βάλε 3200, σιγα τα 2 βαττ διαφορά απο τα 2933 (αν ειναι και τόσο πολλά), και επεξεργαστή αν και αντέχει 3.9, βάλε το 3.8 γιατί έχεις περάσει το efficiency προ πολλου και αυτά τα 100mhz θα θέλουν 20 watt... 1
snbblp Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, EddieObscurant είπε Εξαρταται απο τις ασφάλειες που έχει. Αν πιστευεις ότι ενα τροφοδοτικο με efficiency 80%, δίνει το 80% των αναγραφωμενων watt , καλο θα ήταν να διαβασεις μερικα reviews. Δεν αξίζει να ασχοληθω περισσότερο, πόσο μάλλον να χαλασει και το thread του παιδιου. Φίλε, μην επιτρέψεις στα πτυχία μας να αμφισβητήσουν την αυθεντία που παρέχει το γκουγκλάρισμά σου. 1
Dantε Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, snbblp είπε Φίλε, μην επιτρέψεις στα πτυχία μας να αμφισβητήσουν την αυθεντία που παρέχει το γκουγκλάρισμά σου. Tell me more,μηχανολογος μηχανικος ειμαι. 2
Sheogorath Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Και εγώ ηλεκτρολόγος μηχανικός, ψοφάω για τέτοια. 3
snbblp Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Tell me more,μηχανολογος μηχανικος ειμαι. Εχω εντοπίσει καμιά 20αριά συναδέλφους εδώ μέσα. Πλάκα έχει. Οι περισσότεροι έχουν μια πρόταση, απογοητεύονται, και δεν γράφουν δεύτερη φορά. Εμένα με πιάνει το σύνδρομο κοινωνικής προσφοράς, "να προστατέψουμε τον άνθρωπο". Μέχρι ενός σημείου όμως, γιατί μετά αρχίζει η πλάκα. 1
csontheline Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Βασικά, οι εταιρείες αναγράφουν την εξερχόμενη ισχύ. Θεωρείται δεδομένο ότι μπορεί να τραβήξει όσο χρειάζεται από την πρίζα. Οπότε, όταν σου λέει ότι μπορεί να δώσει 100w με 80% αποδοτικότητα, σημαίνει ότι θα τροφοδοτήσει σύστημα μέχρι 100w και για αυτή την λειτουργία θα παίρνει από την ΔΕΗ 125w. Αν σ'αρέσει το διάβασμα, δες εδώ https://www.pcgamer.com/what-you-need-to-know-about-power-supplies/ Edit : Btw, αν πληρώνεις εσύ το ρεύμα στην ΔΕΗ, τότε παίζει να σε συμφέρει να πάρεις ένα καλό PSU platinum ή -και γιατί όχι; - titanium. Όχι μόνο θα πάρεις πιο ποιοτικά υλικά, αλλά θα το κάνεις και απόσβεση 🤪 Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από csontheline
Levs Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Παρήγγειλα μετά από υπέρβαση, της corsair το tx650m gold. Να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να κάνω και το oc μου και να τα έχω καλά με το efficiency! 2
snbblp Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 You did the right thing. Βέβαια η ΝΔ θα μας στερήσει το αρνί κι εσύ τα πυροτεχνήματα, αλλά μπροστά στη σωτηρία του PC, αξίζει η στέρηση. Πάσχα κι αυτό... 1
stefanos_th Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 επειδη μυρισα τρολλ , δεν αντεξα . here is my ten cents . 1
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, snbblp είπε Βέβαια η ΝΔ θα μας στερήσει το αρνί Έτσι φαίνεται! 23 ώρες πριν, Levs είπε Όλοι για την πλάκα σας ήρθατε ρε ρεμάλια Και εγώ ήθελα να σπάσω πλάκα, αλλά μάλλον την έπαθα πριν από εσάς με το σύστημά μου προ μισής ώρας. Από την αρχή της σύνθεσης του μεταχειρησμενοανκυκλωμενοpc μου όταν άνοιγε οι ανεμηστήρες αγκομαχούσαν και δεν ήξερα γιατί. Σήμερα το έμαθα. Το τροφοδοτικό μου στα +12ν δείνει +10ν. Με βάση το σύστημά μου πόσα W προτείνετε για minimum τροφοδοτικό; Xeon L5420, 2+2GB DDR2 1066MHz, GTX 750Ti, P5KPL-AM SE, SSD PNY CS900 120GB (Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία, οθόνη απλά). Το υπάρχον τροφοδοτικό ένα PFC 405W (βαρύ πάντως).
stefanos_th Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Έτσι φαίνεται! Και εγώ ήθελα να σπάσω πλάκα, αλλά μάλλον την έπαθα πριν από εσάς με το σύστημά μου προ μισής ώρας. Από την αρχή της σύνθεσης του μεταχειρησμενοανκυκλωμενοpc μου όταν άνοιγε οι ανεμηστήρες αγκομαχούσαν και δεν ήξερα γιατί. Σήμερα το έμαθα. Το τροφοδοτικό μου στα +12ν δείνει +10ν. Με βάση το σύστημά μου πόσα W προτείνετε για minimum τροφοδοτικό; Xeon L5420, 2+2GB DDR2 1066MHz, GTX 750Ti, P5KPL-AM SE, SSD PNY CS900 120GB (Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία, οθόνη απλά). Το υπάρχον τροφοδοτικό ένα PFC 405W (βαρύ πάντως). παρε ενα βολτομετρο και μετρα ταση στο κιτρινο και μαυρο. τα δεκα που διαβαζεις ειναι [ μαλλον ] λαθος του διαιρετη τασης . κατω απο 10.5 δεν θα αφηνε η μητρικη να αναψει. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από stefanos_th
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, stefanos_th είπε παρε ενα βολτομετρο και μετρα ταση στο κιτρινο και μαυρο. τα δεκα που διαβαζεις ειναι [ μαλλον ] λαθος του διαιρετη τασης . κατω απο 10.5 δεν θα αφηνε η μητρικη να αναψει. Αφού κατάφερα και άνοιξε τράβηξα το screenshot και μέτρησα με το πολύμετρο και μου έδειξε 12,2ν. Έχω και κάτι άλλα στο 1/3 του βάρους του τωρινού με κάτι ψευτοκαλώδια και δήθεν 500 και 550w. Γιατί όμως δεν άνοιγε; Νομίζω και στο Bios τα έδειχνε εντάξη. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από Τέρης Α.
stefanos_th Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 αμα μετρησες με βολτομετρο 12.2 εισαι οκ . στη θεση σου θα δοκιμαζα και τα φτηνιαρικα τωρα . ντισκλεμειρ : καμια ευθηνη δεν φερω για τυχων ζημιες.
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, stefanos_th είπε αμα μετρησες με βολτομετρο 12.2 εισαι οκ . στη θεση σου θα δοκιμαζα και τα φτηνιαρικα τωρα . ντισκλεμειρ : καμια ευθηνη δεν φερω για τυχων ζημιες. Το τωρινό είναι του '07, τα φτηνιάρικα είναι του '17.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα