Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ, μια χαρά θα αντέξει. Μνήμες βάλε 3200, σιγα τα 2 βαττ διαφορά απο τα 2933 (αν ειναι και τόσο πολλά), και επεξεργαστή αν και αντέχει 3.9, βάλε το 3.8 γιατί έχεις περάσει το efficiency προ πολλου και αυτά τα 100mhz θα θέλουν 20 watt...

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, EddieObscurant είπε

Εξαρταται απο τις ασφάλειες που έχει.

Αν πιστευεις ότι ενα τροφοδοτικο με efficiency 80%, δίνει το 80% των αναγραφωμενων watt , καλο θα ήταν να διαβασεις μερικα reviews. Δεν αξίζει να ασχοληθω περισσότερο, πόσο μάλλον να χαλασει και το thread του παιδιου.

Φίλε, μην επιτρέψεις στα πτυχία μας να αμφισβητήσουν την αυθεντία που παρέχει το γκουγκλάρισμά σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, snbblp είπε

Φίλε, μην επιτρέψεις στα πτυχία μας να αμφισβητήσουν την αυθεντία που παρέχει το γκουγκλάρισμά σου.

Tell me more,μηχανολογος μηχανικος ειμαι.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Tell me more,μηχανολογος μηχανικος ειμαι.

Εχω εντοπίσει καμιά 20αριά συναδέλφους εδώ μέσα. Πλάκα έχει. Οι περισσότεροι έχουν μια πρόταση, απογοητεύονται, και δεν γράφουν δεύτερη φορά. Εμένα με πιάνει το σύνδρομο κοινωνικής προσφοράς, "να προστατέψουμε τον άνθρωπο". Μέχρι ενός σημείου όμως, γιατί μετά αρχίζει η πλάκα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά, οι εταιρείες αναγράφουν την εξερχόμενη ισχύ. Θεωρείται δεδομένο ότι μπορεί να τραβήξει όσο χρειάζεται από την πρίζα.

Οπότε, όταν σου λέει ότι μπορεί να δώσει 100w με 80% αποδοτικότητα, σημαίνει ότι θα τροφοδοτήσει σύστημα μέχρι 100w και για αυτή την λειτουργία θα παίρνει από την ΔΕΗ 125w.

Αν σ'αρέσει το διάβασμα, δες εδώ https://www.pcgamer.com/what-you-need-to-know-about-power-supplies/

Edit : Btw, αν πληρώνεις εσύ το ρεύμα στην ΔΕΗ, τότε παίζει να σε συμφέρει να πάρεις ένα καλό PSU platinum ή -και γιατί όχι; - titanium. Όχι μόνο θα πάρεις πιο ποιοτικά υλικά, αλλά θα το κάνεις και απόσβεση 🤪

Επεξ/σία από csontheline
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Παρήγγειλα μετά από υπέρβαση, της corsair το tx650m gold. Να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να κάνω και το oc μου και να τα έχω καλά με το efficiency! :P 

• Like 2
Δημοσ.

You did the right thing.

Βέβαια η ΝΔ θα μας στερήσει το αρνί κι εσύ τα πυροτεχνήματα, αλλά μπροστά στη σωτηρία του PC, αξίζει η στέρηση.

Πάσχα κι αυτό...

:-)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, snbblp είπε

Βέβαια η ΝΔ θα μας στερήσει το αρνί 

Έτσι φαίνεται!

1908803811__Viber_2020-03-26_21-44-53.jpg.e79f6eb616038f82da5a48d714e175ce.jpg

23 ώρες πριν, Levs είπε

Όλοι για την πλάκα σας ήρθατε ρε ρεμάλια

Και εγώ ήθελα να σπάσω πλάκα, αλλά μάλλον την έπαθα πριν από εσάς με το σύστημά μου προ μισής ώρας.

Από την αρχή της σύνθεσης του μεταχειρησμενοανκυκλωμενοpc μου όταν άνοιγε οι ανεμηστήρες αγκομαχούσαν και δεν ήξερα γιατί. Σήμερα το έμαθα. Το τροφοδοτικό μου στα +12ν δείνει +10ν. Με βάση το σύστημά μου πόσα W προτείνετε για minimum τροφοδοτικό;

Xeon L5420, 2+2GB DDR2 1066MHz, GTX 750Ti, P5KPL-AM SE, SSD PNY CS900 120GB (Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία, οθόνη απλά). Το υπάρχον τροφοδοτικό ένα PFC 405W (βαρύ πάντως).

465709962_2020-04-02204221.jpg.0481e5d3d79dbcc80982571d283399da.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Έτσι φαίνεται!

Και εγώ ήθελα να σπάσω πλάκα, αλλά μάλλον την έπαθα πριν από εσάς με το σύστημά μου προ μισής ώρας.

Από την αρχή της σύνθεσης του μεταχειρησμενοανκυκλωμενοpc μου όταν άνοιγε οι ανεμηστήρες αγκομαχούσαν και δεν ήξερα γιατί. Σήμερα το έμαθα. Το τροφοδοτικό μου στα +12ν δείνει +10ν. Με βάση το σύστημά μου πόσα W προτείνετε για minimum τροφοδοτικό;

Xeon L5420, 2+2GB DDR2 1066MHz, GTX 750Ti, P5KPL-AM SE, SSD PNY CS900 120GB (Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία, οθόνη απλά). Το υπάρχον τροφοδοτικό ένα PFC 405W (βαρύ πάντως).

465709962_2020-04-02204221.jpg.0481e5d3d79dbcc80982571d283399da.jpg

παρε ενα βολτομετρο και μετρα ταση στο κιτρινο και μαυρο.

τα δεκα που διαβαζεις ειναι [ μαλλον ] λαθος του διαιρετη τασης .

κατω απο 10.5 δεν θα αφηνε η μητρικη να αναψει.

spacer.png

Επεξ/σία από stefanos_th
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, stefanos_th είπε

παρε ενα βολτομετρο και μετρα ταση στο κιτρινο και μαυρο.

τα δεκα που διαβαζεις ειναι [ μαλλον ] λαθος του διαιρετη τασης .

κατω απο 10.5 δεν θα αφηνε η μητρικη να αναψει.

spacer.png

Αφού κατάφερα και άνοιξε τράβηξα το screenshot και μέτρησα με το πολύμετρο και μου έδειξε 12,2ν. Έχω και κάτι άλλα στο 1/3 του βάρους του τωρινού με κάτι ψευτοκαλώδια και δήθεν 500 και 550w.

Γιατί όμως δεν άνοιγε; Νομίζω και στο Bios τα έδειχνε εντάξη.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

αμα μετρησες με βολτομετρο 12.2 εισαι οκ .

στη θεση σου θα δοκιμαζα και τα φτηνιαρικα τωρα .

ντισκλεμειρ : καμια ευθηνη δεν φερω για τυχων ζημιες.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stefanos_th είπε

αμα μετρησες με βολτομετρο 12.2 εισαι οκ .

στη θεση σου θα δοκιμαζα και τα φτηνιαρικα τωρα .

ντισκλεμειρ : καμια ευθηνη δεν φερω για τυχων ζημιες.

Το τωρινό είναι του '07, τα φτηνιάρικα είναι του '17.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...