ipal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσφορά ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ για "lifetime" συνδρομή -για 5 συσκευές- στα €19 με αγορα κουπόνιου από εδώ: https://stacksocial.com/sales/veepn-lifetime-subscription-10-devices Για δέκα συσκευές (10 devices) είναι +10$ Reviews: https://www.trustpilot.com/review/veepn.com https://www.thevpnlab.com/reviews/veepn-review/ Μεχρι στιγμής όλα καλά με Netflix USA. Έχει και trial μιας ημέρας, (μπορείτε να βάλετε το κουπόνι , εάν αγοράσετε τη προσφορά, και αφού δοκιμάσετε το trial , στον ίδιο λογαριασμό). Δεν είναι κάτι τρομερό από ταχύτητα, αλλά για Netflix που το ήθελα μια χαρά μου έκατσε Η "προσφορά" υποτίθεται λήγει αύριο, αλλά το ιδιο έλεγαν και χτες και έδωσαν παράταση άλλες δύο μέρες 😮 Τέλος δοκίμασα και το chat support τους ολα οκ απάντησαν αμέσως. Έχει και επιστροφή χρημάτων 30days * * Επειδή απ' ότι φαίνεται refund είναι δύσκολο έως αδύνατο , πληρώστε με PayPal και δοκιμάστε το vpn με trial πριν αγοράσετε !!! Unlimited traffic & bandwidth, plus blazing fast connection speeds DNS Leak prevention feature to curb any possibility of data or identity theft P2P optimized servers for users who need the highest level of privacy 2500+ servers meticulously located in 48 locations to provide optimal connection speed Seamless server switching without any impact on connection quality Bank-level, military-grade AES 256-bit encryption Strict no-logging policy guarantees anonymous browsing Kill switch allows you to cut all connections to your device so your data is protected despite unstable connections Smooth & glitch-free content streaming access across all borders Works w/ cutting-edge VPN protocols: OpenVPN, IKEv2, Smart UDP, etc. Dedicated 24/7 support Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από ipal Refunds 1
barman_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Να ρωτησω,αν το χρησιμοποιησουμε για νετφλιξ,χανουμε αυτα που ειναι προορισμενα για Ελλαδα?
drdedus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ελληνικό σέρβερ έχει? Δεν ειναι τα πάντα Netflix.
ipal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, drdedus είπε Ελληνικό σέρβερ έχει? Δεν ειναι τα πάντα Netflix. Όχι δεν έχει. Τα γνωστά nord, express κλπ έχουν . Επίσης το proton vpn που έμπαινα με εβδομαδιαία trial έχει greek. Αν θες φτιάξε ένα trial να δεις αν σου κάνει. αν και είναι ακριβό...
God Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Όσον αφορά το Netflix, σίγουρα δουλεύει ΟΚ; Δοκίμασα με το trial και μου έβγαλε error.
Hlias-- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δουλεύει με Netflix. Μόλις το έβαλα. Thanx ipal ! 1
God Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι το αγόρασα, δοκίμασα, μου έβγαζε error στο netflix με όλους τους αμερικάνικους server. Άλλαξα μερικές φορές για να πάρει άλλη IP, σε κάποια από αυτές πήρε, δούλεψε για 10-15 λεπτά, μετά πάλι error. Προφανώς 1-2 server είναι που έχουν προς το παρόν γλυτώσει από το netflix και θα μπαναριστούν κι αυτοί οσονούπω. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται. Το 30-days warranty είναι για όσους πληρώνουν συνδρομητική υπηρεσία, δεν ισχύει για κουπόνι. Το stacksocial έχει "All sales are final" πολιτική, ούτε λόγος για refund. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από God
geostratis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Παιδιά, μεχρι να περάσει ο coronavirus μην αγοράζετε τίποτα lifetime ... 1
drdedus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Πωπω πας να γελάσεις και σφίγγεις μετά μολις συνειδητοποιείς τι συμβαίνει.
ipal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, God είπε Εγώ πάλι το αγόρασα, δοκίμασα, μου έβγαζε error στο netflix με όλους τους αμερικάνικους server. Άλλαξα μερικές φορές για να πάρει άλλη IP, σε κάποια από αυτές πήρε, δούλεψε για 10-15 λεπτά, μετά πάλι error. Προφανώς 1-2 server είναι που έχουν προς το παρόν γλυτώσει από το netflix και θα μπαναριστούν κι αυτοί οσονούπω. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται. Το 30-days warranty είναι για όσους πληρώνουν συνδρομητική υπηρεσία, δεν ισχύει για κουπόνι. Το stacksocial έχει "All sales are final" πολιτική, ούτε λόγος για refund. Με τι παίζεις; Με Chrome extension βγάζει error και σε μένα. New York βάζω μέσω client apps και παίζει παντα . Android επίσης με το δικό τους app. Με οpenvpn client app δεν παίζει. Αλλά έχει και trial βρε πριν αγοράσετε.. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από ipal
God Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, ipal είπε Με τι παίζεις; Με Chrome extension βγάζει error και σε μένα. New York βάζω μέσω client apps και παίζει παντα Αλλά έχει και trial βρε πριν αγοράσετε Με extension έπαιζα αρχικά. Μετά έβαλα το client και στην πρώτη απόπειρα έβγαλε error, σε αποσύνδεση και επανασύνδεση έπαιξε όμως ΟΚ για αρκετή ώρα. Μπορεί και την πρώτη φορά να είχε κρατήσει τίποτα cache. Προς το παρόν, όλα καλά λοιπόν. Δεν ήταν δα και το τεράστιο ποσό αλλά για το netflix το πήρα. Όσο κρατήσει.
ipal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ε μα λέω και εγώ 😅. Και κάτι αλλο επειδή έκανα το λάθος ήδη και έβαζα devices αβερτα για δοκιμες - οι αλλαγές σε devices (προσθαφαιρέσεις) επιτρέπονται μονο ανά μια βδομάδα. Δηλαδή κάθε "συσκευή" (client) που βάζεις παραμένει υποχρεωτικα για μια βδομάδα... 1
Billator Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, drdedus είπε Ελληνικό σέρβερ έχει? Δεν ειναι τα πάντα Netflix. Για ελληνικούς server χρησιμοποιώ σταθερά windscribe. Επειδή το χρησιμοποιώ καθημερινά (όχι για steam, τυχαίνει κ αυτό αλλά σπάνια όταν είμαι εξωτερικό) μπορώ να πω ότι πλέον, για την δικιά μου χρήση, είναι το πιο σταθερό.
geostratis Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, geostratis είπε Παιδιά, μεχρι να περάσει ο coronavirus μην αγοράζετε τίποτα lifetime Να προσθέσω στο παραπάνω σχόλιό μου, ότι, ανεξάρτητα από το black humor του ιού, όσες φορές εχω αγοράσει κάτι με liffetime guarantee, και εχει χαλάσει, εχω διαπιστώσει ότι η εταιρεία εχει πεθάνει πρώτη ! Και τώρα ελπίζω να συμβαίνει το ίδιο, ευτυχώς για όλους μας ... Καλά να'μαστε και ας ψοφήσουν τα gadgets και οι υπηρεσίες ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα