f_chronis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Υπ'όψη το εργαλείο αυτο δεν έχει καστάνια να σταματάει στο βίδωμα. Πρέπει να σταματάς εγκαιρα το βίδωμα αλλιώς μπορεί να ξετρυπήσει μια μελαμίνη ή ενα μαλακό ξύλο. Επίσης θέλει πάνω από 8 ώρες για φόρτιση. Γενικά ότι πληρώνεις παίρνεις. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, mpazoykas είπε Πρέπει να το δοκιμάσω μόλις μο έρθει.κατι αλλο τωρα,για να ανοίξω τρυπούλα στον τοίχο τι τρυπανακια χρειάζομαί? Διαμαντοτρυπανο χρειαζεσαι, θα σου ελεγα ομως να παρεις κρουστικο δραπανο, αν δεν το επείγεσαι και το θες για τοιχους ακυρωσε το. Χοντρικα 10 φορες πιο δυσκολο ειναι ενα τρυπημα χωρις κρουστικο απο οτι με κρουστικο. Ακομα και σκετο τουβλο να βρεις, αν ειναι απο τα γερα θα ψιλοταλαιπωρηθεις αν δεν ειναι κρουστικο. 34 λεπτά πριν, f_chronis είπε Υπ'όψη το εργαλείο αυτο δεν έχει καστάνια να σταματάει στο βίδωμα. Πρέπει να σταματάς εγκαιρα το βίδωμα αλλιώς μπορεί να ξετρυπήσει μια μελαμίνη ή ενα μαλακό ξύλο. Επίσης θέλει πάνω από 8 ώρες για φόρτιση. Γενικά ότι πληρώνεις παίρνεις. Αν δεν εχει και καστανια και ρυθμιση δυναμεων αφηστε το. Δεν λεει τιποτα για 40 ευρω.
mpazoykas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτά κάνουν αν θέλω να τριπησω λίγο τον τοίχο? edit τωρα είδα το μήνυμα το matrix θα παραγγείλω ένα από αυτά να το δοκιμάσω.και θα σας πω Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από mpazoykas
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Οχι αυτα ειναι για σιδερο. Για μια τρυπα δεν θα παθουν και τιποτα ιδιαιτερο βεβαια αν ειναι μονο σοβας...
panoskir Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Τα καλύτερα τρυπάνια είναι αυτά https://www.skroutz.gr/s/18607879/Bosch-Σετ-Τρυπάνια-Πολλαπλών-Χρήσεων-CYL-9-Multi-Construction-2607010521-4τμχ.html
thanasisxask Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, panoskir είπε Τα καλύτερα τρυπάνια είναι αυτά https://www.skroutz.gr/s/18607879/Bosch-Σετ-Τρυπάνια-Πολλαπλών-Χρήσεων-CYL-9-Multi-Construction-2607010521-4τμχ.html Όντως είναι πολύ καλά, εγώ έχω ένα 6mm και ένα 8mm και ανοίγω τρύπες στον τοίχο χωρίς κρούση με ένα Parkside 12v. Τα πάντα μπορούμε να τρυπήσουμε αρκεί να έχουμε τα κατάλληλα περιφερειακά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ρωτάτε για το εργαλείο αν θα καταφέρει να τρύπησει. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από thanasisxask
brandon Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μιας και το έχω εδώ και λίγους μήνες για τις βασικές δουλειές του σπιτιού (βίδωμα, ξεβίδωμα, τρύπες κτλ) να πω ότι το μηχάνημα είναι εξαιρετικό και η τιμή του πάρα μα πάρα πολύ καλή!! Ότι και αν έχω προσπαθήσει να κάνω, με έβγαλε ασπροπρόσωπο και η μπαταρία του είναι αξιοπρεπέστατη. Αν δεν το θέλετε για επαγγελματική χρήση (καθώς εκεί οι ανάγκες αλλάζουν και διαφέρουν) σε αυτήν την τιμή, πάρτε το με κλειστά μάτια. 1
sakatema Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά αυτό 40ε με 2 μπαταρίες πολύ καλό εργαλείο, δείτε σχόλια σκρουτζ, τρώμε παπά με τις μάρκες, επαγγελματίες εδώ και χρόνια την βγάζουν με του lidl τα parkside. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου
thanasisxask Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, sakatema είπε Παιδιά αυτό 40ε με 2 μπαταρίες πολύ καλό εργαλείο, δείτε σχόλια σκρουτζ, τρώμε παπά με τις μάρκες, επαγγελματίες εδώ και χρόνια την βγάζουν με του lidl τα parkside. Σίγουρα δεν είσαι επαγγελματίας και σίγουρα δεν έχεις πιάσει ανάλογα εργαλεία. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από matrixxx αφαιρεση συνδεσμου
Dvs Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Αυτα ειναι φθηνά απλά εργαλεια για καποιον που θα ανοίξει 5 τρύπες τον χρόνο στο σπίτι. Όχι για επαγγελματική δουλειά. Με αυτα τα κριτήρια ειναι ΟΚ.
sakatema Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 54 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Σίγουρα δεν είσαι επαγγελματίας και σίγουρα δεν έχεις πιάσει ανάλογα εργαλεία. Συγχαρητήρια, εννοείται πως δεν είμαι επαγγελματίας, αν ήμουν προφανώς δεν θα σχολίαζα προσφορά στα 40ε.. Επειδή το ποστ αναφέρει κάτι στα 40 μιλάω επίσης για κάτι στα 40 που είναι και κρουστικό και έχει 2 η μπαταρία. Αυτό που είπα όμως για τα εργαλεία του λιντλ ισχύει τα δουλεύει εργοδηγός φίλος μου χρόνια.
Shadowjump Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μια χαρα θα ανοίγει τρύπα σε τοιχο που ΔΕΝ είναι μπετό. Τούβλα αερα θα τα πηγαίνει. Με επαγγελματικο που έχω, στο σπίτι παντα χωρίς κρούση για καθαρή τρύπα. Απλα θέλει λίγο χρόνο παραπάνω.
dchatz Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Επειδή το έχω το συγκεκριμένο να σας πω ότι για τρύπα σε τοίχο με τούβλα την ανοίγει αέρα. Βέβαια με τρυπάνια για τοίχο όχι για ξύλο ή μέταλλο. για τοίχο είναι αυτά που έχουν 2 φτεράκια στην κεφαλή που κονιορτοποιούν τα κονιάματα. Πράγματι δεν έχει καστάνια (αυτά που έχουν ρυθμίζονται σε κάποια αντίσταση και άμα τη φτάσουν αρχίζουν να χτυπάνε χωρίς να βάζουν επιπλέον δύναμη) και επιπρόσθετα η ρύθμιση της ταχύτητας με το βάθος πατήματος της σκανδάλης δεν είναι πολύ εύκολη. Ξεκινάει αρκετά απότομα και δε το ελέγχεις εύκολα. Στα καλά ότι είναι ελαφρύ, μικρό σε μέγεθος και έχει και φωτάκι. Έχω και ένα άλλο με καστάνια, παρόμοιο με το άλλο στα 40 που αναφέρθηκε το οποίο το είχα πάρει πριν 20 και βάλε χρόνια από το πρακτικερ. Είχε μπαταρία καδμίου η οποία βέβαια τερμάτισε σε κάποια χρόνια και με πατέντα με μπαταρία μολύβδου λειτουργεί ακόμα. Με αυτό έχω φτιάξει πέργκολα, κουζινα, ράφια και γενικά τα πάντα σε ξύλο, σε τοίχο όμως αυτό δε κάνει όπως αυτό του θέματος γιατί είναι 14 βολτ και δεν έχει τόση δύναμη, ενώ του θέματος είναι 18 βολτ και έχει αρκετή δύναμη. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα