Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παίδες,

Δεν βρίσκω κάτι σχετικό με βάση αυτά  ανακοίνωσε η κυβέρνηση για απαγόρευση κυκλοφορίας, εγώ τρέχω καθημερινά... με τα τωρινά δεδομένα πρέπει να είμαι κοντά στο σπίτι μου? επίσης κάνω 10-με 15 χλμ.. τα φώτα σας.

Δημοσ.

Ναι μωρέ κι εγώ πάω, αλλά όχι και καθημερινά, κάθε 3 μέρες περίπου, εντάξει λίγο διακριτικά όσο μπορούμε

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, naimore είπε

Ναι μωρέ κι εγώ πάω, αλλά όχι και καθημερινά, κάθε 3 μέρες περίπου, εντάξει λίγο διακριτικά όσο μπορούμε

Ναι αγορίνα μου διακριτικά, αλλά μιλάμε τώρα βάση με βάση της υπουργικής απόφασης τι ισχύει όντος... γιατί είναι αχταρμας τώρα. 

Δημοσ.

ε έχει κενά, τι περιμένεις από κάτι που στήθηκε σε ένα απόγευμα;

εδώ λέει πιάσανε έναν 20χλμ.μακριά επειδή έστειλε 6 άσκηση, λες και διευκρινίσαν μέχρι ποσα χλμ επιτρέπεται, γενικά είναι φλου, θα δούμε..

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, naimore είπε

ε έχει κενά, τι περιμένεις από κάτι που στήθηκε σε ένα απόγευμα;

εδώ λέει πιάσανε έναν 20χλμ.μακριά επειδή έστειλε 6 άσκηση, λες και διευκρινίσαν μέχρι ποσα χλμ επιτρέπεται, γενικά είναι φλου, θα δούμε..

ΑΥΤΗ είναι και η δικιά μου απορία... δεν διευκρινίζει μέχρι πόσα χλμ μακριά?? μετά φταίμε εμείς κατά τα άλλα επειδή θέλουμε να γυμναστούμε. 

Δημοσ.

Τι 20χλμ μακριά ρε παιδιά; Αυτό δεν είναι άσκηση. Μαραθώνιος είναι.

Νοήμονες άνθρωποι είμαστε καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Όποιος θέλει να κάνει τον χαζό και να κόβει βόλτες επειδή "ο νόμος δεν μου λέει ξεκάθαρα πόσο μακριά" κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Δε χρειάζεται να έχετε εναν μπαμπούλα στο κεφάλι σας για να κατανοήσετε την σοβαρότητα του προβλήματος.

• Like 7
  • Thanks 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Νοήμονες άνθρωποι είμαστε καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Όποιος θέλει να κάνει τον χαζό και να κόβει βόλτες επειδή "ο νόμος δεν μου λέει ξεκάθαρα πόσο μακριά" κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Δε χρειάζεται να έχετε εναν μπαμπούλα στο κεφάλι σας για να κατανοήσετε την σοβαρότητα του προβλήματος.

Για παράδειγμα είπε το παιδί 20 χλμ, συμφωνώ μαζί σου... πρέπει να κατανοούμε την σοβαρότητα που υπάρχει... αλλά ως άνθρωποι πρέπει να μπορούμε να εξασκούμαστε... ο νόμος για της αποστάσεις είναι φλου, και δεν αναφέρει καν περισσότερα, γιατί έγινε με προχειρότητα σε αυτό το θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Για παράδειγμα είπε το παιδί 20 χλμ, συμφωνώ μαζί σου... πρέπει να κατανοούμε την σοβαρότητα που υπάρχει... αλλά ως άνθρωποι πρέπει να μπορούμε να εξασκούμαστε... ο νόμος για της αποστάσεις είναι φλου, και δεν αναφέρει καν περισσότερα, γιατί έγινε με προχειρότητα σε αυτό το θέμα. 

Κανονικά δε θα έπρεπε ούτε 150αρια πρόστιμα να υπάρχουν ούτε SMS, ούτε τίποτα. Θα έπρεπε ο μέσος πολίτης να αντιλαμβανόταν μόνος του την σοβαρότητα της κατάστασης και να καθόταν σπίτι.

Δεν είμαστε 5 χρόνων να μας τραβάνε το αυτί για να κάνουμε τα αυτονόητα. Ή μήπως είμαστε;

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Κανονικά δε θα έπρεπε ούτε 150αρια πρόστιμα να υπάρχουν ούτε SMS, ούτε τίποτα. Θα έπρεπε ο μέσος πολίτης να αντιλαμβανόταν μόνος του την σοβαρότητα της κατάστασης και να καθόταν σπίτι.

Δεν είμαστε 5 χρόνων να μας τραβάνε το αυτί για να κάνουμε τα αυτονόητα. Ή μήπως είμαστε;

Ο μέσος πολίτης είναι για κλάματα. Το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ. 

Δηλαδή για να γυμναστούμε πρέπει να πάμε 10Km μακριά, αλλιώς δε γίνεται.

Όπως είχα γράψει και παλαιότερα, παιδικός σταθμός, λαός της πλάκας.

Για το αυτονόητο θέλουμε τον μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι μας να μας πει τι να κάνουμε.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Mikelpcpro_GR said:

Καλησπέρα σας παίδες,

Δεν βρίσκω κάτι σχετικό με βάση αυτά  ανακοίνωσε η κυβέρνηση για απαγόρευση κυκλοφορίας, εγώ τρέχω καθημερινά... με τα τωρινά δεδομένα πρέπει να είμαι κοντά στο σπίτι μου? επίσης κάνω 10-με 15 χλμ.. τα φώτα σας.

Αν σε πιάσουν 10 χλμ μακριά από το σπίτι σου με αιτιολόγια «6» θα φας πρόστιμο. Αν σε πιάσουν με αιτιολογία «1» δεν θα το φας, αλλά δεν θα μπορείς να δικαιολογήσεις γιατρό με φόρμα και παγουρίνο.

Περιόρισε την γυμναστική σου σε μια κοντινή ακτίνα γύρω από το σπίτι σου. Βρες μια διαδρομή 2 χλμ από το σπίτι σου και κάντην πέντε φορές. Ή κάνε πέντε διαφορετικές διαδρομές των 2 χλμ με αρχή το σπίτι σου, οι δρόμοι είναι άδειοι, ευκαιρία να μάθεις απ' έξω κι ανακατωτά την γειτονιά σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε μερικές διαδρομές γύρω από το σπίτι σου που βγάζουν τα 15χλμ που κάνεις. 

Κάνε διαδρομή γύρω γύρω του 1χλμ Χ15 φορές και είσαι οκ. 

Εδώ στην Ιταλία μαραθωνοδρομος έκανε 42χλμ στο μπαλκόνι του. Που να μας περιορίσουν τελείως να δούμε τι θα κάνουν μερικοί. 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 4
Δημοσ.

Κάνεις 3 τετράγωνα γύρω από το σπίτι όσες φορές θέλεις δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσεις από τη Γλυφάδα και να πας στον Πειραιά. 

Δικαίως θα φας πρόστιμο. Αν το κάνουν όλοι αυτό θα γεμίσουν οι δρόμοι μαϊμού αθλητές όπως σχεδόν γίνεται και τώρα 

• Like 1
Δημοσ.

6 ώρες πριν, Mikelpcpro_GR είπε

ΑΥΤΗ είναι και η δικιά μου απορία... δεν διευκρινίζει μέχρι πόσα χλμ μακριά?? μετά φταίμε εμείς κατά τα άλλα επειδή θέλουμε να γυμναστούμε. 

Δηλαδή αν κάνεις το 10αρι σε 3 4 γύρους στους δρόμους γύρω από το σπίτι θα αλλάξει κάτι; χρειάζεται ολόκληρη υπουργική απόφαση για να καταλάβεις την ατομική σου ευθύνη;

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτο που νομιζετε οτι επικρατει μπαχαλο μονο στην ελλαδα με ξεπερναει. Σε ολη την ευρωπη επικρατει μπαχαλο και δεν θα μιλησω καν για αμερικη οπου καθε πολιτεια κανει τα δικα της.

Οταν δεν υπαρχει σαφης οδηγια χρησιμοποιουμε την κοινη λογικη.

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Καλησπέρα σας παίδες,

Εξαρτάται σε τι αστυνόμο θα πέσεις δυστυχώς.. Πριν μερικές μέρες είχα βγει για τρέξιμο (10 χιλιόμετρα 5+5) και στον γυρισμό σταμάτησα σε ένα μπλόκο που είχαν σε απόσταση περίπου 1200 μέτρα από το σπίτι, δεν με σταμάτησαν αυτοί εγώ σταμάτησα, γιατί ήθελα να ρωτήσω κάτι και δεν μου ζήτησαν καν το χαρτί. 

Μερικές ώρες μετά επιστρέφοντας απο ποδηλασία με σταματάνε στο ίδιο μπλόκο και ήθελε να με γράψει γιατί λέει είμαι μακριά (περισσότερο από 500μ) απο το σπίτι μου και οτι το χαρτί έλεγε έτσι. Του είπα οτι δεν λεει 500 μετρά αλλα κοντινή απόσταση, τα είπαμε λίγο και έφυγα. 

ΥΓ: ο πρώτος έλεγε οτι τουλάχιστον πρέπει να μην βγαίνω απο τα όρια του δήμου

5 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Επειδή είμαστε νοήμονες μπορείς να καταλάβεις ότι ειναι περισσότερο ασφαλές να βγω να κάνω 100 χιλιόμετρα ποδήλατο μόνος ή με άλλους ένα - δύο ή να τρέξω 20 - 30 χιλιόμετρα από το να πάω έστω και για 5 - 10 λεπτά σε ενα κλειστό χώρο ή να παω στο ΣΜ οταν υπάρχουν άτομα σαν τον ντόπιο που γύρισε απο Βέλγιο, αντι να κάτσει καραντίνα λόγω επιστροφής απο το εξωτερικό και οπως του ειχαν πει αυτος εκανε βόλτες κανονικα στο ΣΜ, φούρνο, λεωφορείο κλπ 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...