filim Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Χρειάζομαι εκτυπωτή για φόρτο εργασίας 30 μονόχρωμες σελίδες ανά μήνα. Θέλω να διαθέτει λειτουργία wifi και εκτύπωση διπλής όψης αυτόματη. Έψαξα λίγο και κατέληξα σε αυτόν βλέποντας τα χαρακτηριστικά και το κόστος των τονερ Μου είπαν ότι για μονόχρωμες εκτυπώσεις οι laser είναι ποιο φθηνοί https://www.skroutz.gr/s/14315376/Brother-HL-L2350DW.html Συμφωνείτε ή έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από filim 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Τα φτηνά τόνερ τι σε νοιάζουν, 30 σελίδες το μήνα =360 το χρόνο =3600 τα δέκα χρόνια. Θα δουλέψεις για 3-4 χρόνια με τα ψευτομελάνια που σου δίνουν όταν τον αγοράσεις, θα αγοράσεις μία φορά κανονικά μελάνια και θα κρατήσουν για 7-8 χρόνια, οπότε μάλλον θα έχει χαλάσει ο εκτυπωτής πρώτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Στις 31/3/2020 στις 12:26 ΠΜ, filim είπε Χρειάζομαι εκτυπωτή για φόρτο εργασίας 30 μονόχρωμες σελίδες ανά μήνα. Θέλω να διαθέτει λειτουργία wifi και εκτύπωση διπλής όψης αυτόματη. Έψαξα λίγο και κατέληξα σε αυτόν βλέποντας τα χαρακτηριστικά και το κόστος των τονερ Μου είπαν ότι για μονόχρωμες εκτυπώσεις οι laser είναι ποιο φθηνοί https://www.skroutz.gr/s/14315376/Brother-HL-L2350DW.html Συμφωνείτε ή έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε Filim τελικά τον αγόρασες; φαίνεται να καλύπτει και τις δικές μου ανάγκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filim Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Όχι. Αν τον αγοράσεις πες μου τις εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 οποιοδήποτε σχεδόν μαγαζί με εκτυπώσεις δίνει περίπου 1,50€ τις 30 σελίδες σας... όταν δηλαδή έχει 110€ ο εκτυπωτής....do the math να πέρνατε κανένα πρόχειρο printer με 25ευρώ το καταλαβαίνω. αυτό είναι overkill κατά πολύυυυυυυυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα