Papado247 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Καπνίζω τρία χρόνια μόνο κάμελ κίτρινο, οτιδήποτε αλλο με χαλαει στη γευση. Τωρα με την καραντινα χαλαω υπερβολικα πολλα λεφτα σε τσιγαρα και θελω να παρω εναν καπνο για να με κρατησει. Ποιος καπνος βρισκεται κοντα στο καμελ σε θεμα γευσης? Εχω δοκιμασει τον craven και ηταν αρκετα ωραιος μπορω να πω.
phanispal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Ο παλιός Craven ήταν σαφώς ανώτερος σε σχέση με τον τωρινό, αλλά ΟΚ, αυτό είναι άσχετο πλέον. Δε νομίζω ότι έχουν και πολλή σχέση μεταξύ τους πάντως, ο Craven είναι ιδιαίτερα αρωματικός. Το σίγουρο, για μένα τουλάχιστον, είναι ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ βιομηχανικού και στριφτού. Το βιομηχανικό είναι πολύ πιο ξερό απ' το στριφτό, ειλικρινά απορώ με εκείνους που κάνουν στριφτό και που και που κάνουν και βιομηχανικό. Παρεμπιπτόντως, δεν είναι καιροί για κάπνισμα, σκέψου να αλλάξεις συνήθειες.
tsioulak Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Υπάρχει καπνός camel, δύο σήματα αν θυμάμαι καλά, δοκίμασε πρώτα αυτό.
phanispal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Πάντως ο Craven είναι μια καλή επιλογή απ' την άποψη ότι έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι δε μπορούν να κάνουν πολλά τσιγάρα επειδή μπουκώνουν, μπουχτίζουν. Δηλαδή αν είναι με Craven να κάνεις 10 τσιγάρα τη μέρα και με τους άλλους να κάνεις 20, καλύτερα ο Craven, αν και παίζει να είναι πιο "χημικός" από πολλούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα