xrist0s4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ το Mozilla χρόνια,χτες κλείνω το πισι κανονικά σήμερα το πρωί που άνοιξα το Mozilla μου ζητούσε αποδοχή cookies κ να ξαναβάλω κωδικούς παντού λες κ έκανα εκκαθάριση! Ο υπολογιστής μένει ανοιχτός κ πιο μεσημέρι ξανά ανοίγω το Mozilla κ έχουν σβηστεί σελιδοδείκτες αποθηκευμένες σελίδες τα πάντα!!! Σα να το έβαλα πρώτη φορά! Ψάχνω κ δείχνει ότι έχει κάνει 2 αναβαθμίσεις μόνο του! Μπορώ να ξαναβρώ τις αποθηκευμένες σελίδες μου; Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από xrist0s4
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Βαρύ, πολύ βαρύ! Ειδικά για μεσημεροαπόγευμα. Δες μια στο folder του profile σου. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από MauroPaltoudias
xrist0s4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 37 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Βαρύ, πολύ βαρύ! Ειδικά για μεσημεροαπόγευμα. Δες μια στο folder του profile σου. Θα το δω αύριο γιατί τον έχω στο μαγαζί. Τρελό πάντως!
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 @xrist0s4 Αν βρεις το profile, θα τα έχεις σώσει όλα (θα ξανάβρεις τον χαμένο σου εαυτό!). Γκουντ λακ!
Klausx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Το τελευταίο update έκανε clean cookies/sessions και στα δύο pc που έχω. Λογικά σου άλλαξε το profile.
xrist0s4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Προσπαθώ να ανακτήσω το οτιδήποτε κ τίποτα! Τα διέγραψε με το έτσι θέλω! Να πω ότι δεν είχα λογαριασμό firefox απλά το χρησιμοποιούσα.Αλλα κ πάλι αυτό είναι κουλό!
MauroPaltoudias Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 43 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Να πω ότι δεν είχα λογαριασμό firefox απλά το χρησιμοποιούσα. Όχι, μην μπερδεύεσαι. Άλλο το account, άλλο το profile. Προφάιλ δημιουργεί σε κάθε περίπτωση! Είσαι σίγουρος ότι το default σου είναι κενό;
xrist0s4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ναι φιλε μου ειναι κενο,δημιουργηθηκε ενας φακελος στην επιφανεια εργασιας (firefox backup) και προσπαθησα με τον οδηγο και καποια βιντεο που ειδα αλλα τιποτα. Ετσι εκανα απεγκατασταση κ κατεβασα chrome και τον edge να δω πιο θα κρατησω. 😷
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Από τον φάκελο firefox backup μπορείς να μεταφέρεις τα περιεχόμενα του στον φάκελο του profile σου. Κανονικά θα πρέπει να έχει μόνο έναν φάκελο με κάτι γράμματα και νούμερα και να καταλήγει σε .default οποίος είναι και ο φάκελος με τα δεδομένα σου. Μετά, μέσα στον φάκελο στην επιφάνεια τι έχει; Ο φάκελος αυτός λέγεται firefox backup όπως είπες ή firefox old data; Μήπως έκανες refresh (ανανέωση) στον firefox; Πήγαινε για εκτέλεση (WINDOWS+R ή δεξί κλικ στην σημαία της έναρξης->Εκτέλεση) και δώσε firefox.exe -p Τι προφίλ έχει εκεί; Αν έχει παραπάνω από ένα δες τα και τα δύο μήπως είναι κάποιο από αυτά το παλιό σου προφίλ. Αν δεν έχει δεύτερο και είναι μόνο το default πάτα για Δημιουργία, μετά Επόμενο και κατεύθυνε το στην επιφάνεια εργασίας, στον φάκελο που έκανε ο firefox και βρες τον φάκελο με τα αριθμογράμματα και επέλεξε αυτόν. Εννοείτε ότι για να γίνει το παραπάνω δεν θα πρέπει να έχεις μεταφέρει τα περιεχόμενα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα