Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Θελω να κανω backup στο κινητο. Εχω βαλει ολες τις φωτο απο το κινητο μου στον υπολογιστη. Θελω να σωσω τις επαφες και τα μηνυματα . Ξερετε πως το κανω? Εχω s7

1 λεπτό πριν, fogeo933 είπε

Καλησπερα παιδια.Θελω να κανω backup στο κινητο. Εχω βαλει ολες τις φωτο απο το κινητο μου στον υπολογιστη. Θελω να σωσω τις επαφες και τα μηνυματα . Ξερετε πως το κανω? Εχω s7

Eπισης μετα το back up θα χαθουν και οι ομαδες πχ στο viber ή το whatsapp ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fogeo933 είπε

Eπισης μετα το back up θα χαθουν και οι ομαδες πχ στο viber ή το whatsapp ?

1) Viber + Whatsapp μπες στα settings τους και ενεργοποιησε το backup, αν δεν το εχεις ηδη κανει. Και τα δύο κανουν backup στο Google Drive. Αφού σώζει όλα τα chats λογικά σώζει και τα groups, αλλα δεν το εχω δοκιμάσει πρόσφατα για να σου πω με σιγουρια 100%.
2) Αν οι επαφές σου είναι σωσμένες στο google account σου, τότε είσαι ΟΚ. Δες: https://contacts.google.com/  Κοίτα μήπως κάποιες δεν είναι εκεί και εχουν σωθεί τοπικά στη συσκευή.
3) Για τα μηνύματα υπάρχουν διάφορες λύσεις. Γενικά πάντως μπορείς να πάρεις ένα τελευταίο Google Backup το οποίο θα σου κρατήσει και τα SMS μέσα στ' άλλα.
Settings -> Google -> Backup -> Backup now. Αν πατήσεις εκεί που λέει: SM-G930F backup, θα δεις οτι παιρνει backup τα SMS, App data, Device settings και Call History.

Υπάρχει και το Smart Switch της Samsung αλλά νομίζω έχει νόημα μόνο αν πας σε νέα συσκευή που είναι κι αυτή Samsung.

Επεξ/σία από stark
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...