Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, maniacos93 είπε Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος όταν λες: ''κάτι πολύ ''σκοτεινό'' κρύβεται από πίσω;'' Γνωρίζεις κάτι; Αν όντως γνωρίζεις, σε παρακαλώ μπορείς να παραθέσεις στοιχεία και αποδείξεις που να αποδεικνύουν αυτό τον ισχυρισμό σου; Συγγνώμη εξαρχής αν σε βάζω σε κόπο αλλά επειδή είχα παρόμοιες συζητήσεις με άτομα της ίδια λογικής με εσένα στο facebook και κανένας από αυτούς δεν μου παρέθεσε στοιχεία όταν τα ζητούσα, γι' αυτό στο ζητάω και από εσένα. Κανένας δεν μπορεί να παραθέσει τέτοια στοιχεία φίλε μου. Διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν. Αλλά αν π.χ πούμε ότι γενικώς στήνονται αγώνες στο ποδόσφαιρο , εσύ προσωπικά χρειάζεσαι στοιχεία για αυτό? Ε, σε λίγα χρόνια έτσι θα είναι και για τις περίεργες ασθένειες.. Πάντα φιλικά..
Xtreme_Series Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, maniacos93 είπε Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος όταν λες: ''κάτι πολύ ''σκοτεινό'' κρύβεται από πίσω;'' Γνωρίζεις κάτι; Αν όντως γνωρίζεις, σε παρακαλώ μπορείς να παραθέσεις στοιχεία και αποδείξεις που να αποδεικνύουν αυτό τον ισχυρισμό σου; Συγγνώμη εξαρχής αν σε βάζω σε κόπο αλλά επειδή είχα παρόμοιες συζητήσεις με άτομα της ίδια λογικής με εσένα στο facebook και κανένας από αυτούς δεν μου παρέθεσε στοιχεία όταν τα ζητούσα, γι' αυτό στο ζητάω και από εσένα. Εσύ όντως έχεις αποδείξεις ότι ό,τι σου λένε αληθεύει? Σπίτι δεν είσαι? Στον κόσμο σου πλασάρουν ότι θέλουν από την τηλεόραση που όντως αυτή είναι αποδεδειγμένα μαζί με πάρα πολλούς δημοσιογράφους. Δεν λέω ότι μπορεί να είναι έτσι μπορεί και να μην είναι. Θα δείξει, ο καθένας όμως να μην τα "τρώει" τόσο εύκολα. Επιδημία πάντως δεν είναι να το αρχίσουμε από εκεί, πρέπει το 12% του παγκόσμιου πληθυσμού. ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πήγαινε έξω και ψάξτες μόνος σου. Αν μπορείς φυσικά. Αυτά. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από Xtreme_Series
maniacos93 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε Κανένας δεν μπορεί να παραθέσει τέτοια στοιχεία φίλε μου. Διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν. Αλλά αν π.χ πούμε ότι γενικώς στήνονται αγώνες στο ποδόσφαιρο , εσύ προσωπικά χρειάζεσαι στοιχεία για αυτό? Ε, σε λίγα χρόνια έτσι θα είναι και για τις περίεργες ασθένειες.. Πάντα φιλικά.. Συγκεκριμένα για το ποδόσφαιρο, μια χαρά αποδεικνύονται. Μπαίνουν αθλητικοί δικαστές και λοιποί και τα ψάχνουν και βρίσκουν στοιχεία, άσχετα αν πολλές φορές οι εμπλεκόμενοι την βγάζουν καθαρή. Αλλά στοιχεία και αποδείξεις υπάρχουν. Τώρα, εφόσον δεν υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις, πως μπορεί ο καθένας να γράφει τέτοια πράγματα; Πως μπορεί κάποιος να κατηγορεί άλλους ανθρώπους (κυβερνήσεις, ανθρώπους της εξουσίας, εργαστηριακούς ιατρούς, κ.τ.λ.) εφόσον δεν υπάρχει κάτι να στηρίξει την άποψή του; Μέχρι και μήνυση μπορεί να σε κάνει κάποιος, αν γράφεις τέτοια πράγματα για το πρόσωπό του, για συκοφαντική δυσφήμιση. Και στην τελική, το γράφεις και εσύ ο ίδιος. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Όλοι τους είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθούν ένοχοι. Υ.Γ. Συζήτηση κάνουμε, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Φιλικά τα βλέπω όλα, εξάλλου δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι μεταξύ μας. 15 λεπτά πριν, Xtreme_Series είπε Εσύ όντως έχεις αποδείξεις ότι ό,τι σου λένε αληθεύει? Σπίτι δεν είσαι? Στον κόσμο σου πλασάρουν ότι θέλουν από την τηλεόραση που όντως αυτή είναι αποδεδειγμένα μαζί με πάρα πολλούς δημοσιογράφους. Δεν λέω ότι μπορεί να είναι έτσι μπορεί και να μην είναι. Θα δείξει, ο καθένας όμως να μην τα "τρώει" τόσο εύκολα. Επιδημία πάντως δεν είναι να το αρχίσουμε από εκεί, πρέπει το 12% του παγκόσμιου πληθυσμού. ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πήγαινε έξω και ψάξτες μόνος σου. Αν μπορείς φυσικά. Αυτά. Η ίδια απάντηση που μου έδωσαν και οι υπόλοιποι. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά απ' ότι φαίνεται ούτε εσύ έχεις αποδείξεις που να στηρίζει αυτές σου τις κατηγορίες. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα γιατί δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ και δεν έχω σκοπό να μαλώσω γι' αυτό το λόγο. Ο καθένας με τις απόψεις του. Καλή συνέχεια και προσοχή αυτές τις ημέρες. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από maniacos93
Xtreme_Series Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Συγκεκριμένα για το ποδόσφαιρο, μια χαρά αποδεικνύονται. Μπαίνουν αθλητικοί δικαστές και λοιποί και τα ψάχνουν και βρίσκουν στοιχεία, άσχετα αν πολλές φορές οι εμπλεκόμενοι την βγάζουν καθαρή. Αλλά στοιχεία και αποδείξεις υπάρχουν. Τώρα, εφόσον δεν υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις, πως μπορεί ο καθένας να γράφει τέτοια πράγματα; Πως μπορεί κάποιος να κατηγορεί άλλους ανθρώπους (κυβερνήσεις, ανθρώπους της εξουσίας, εργαστηριακούς ιατρούς, κ.τ.λ.) εφόσον δεν υπάρχει κάτι να στηρίξει την άποψή του; Μέχρι και μήνυση μπορεί να σε κάνει κάποιος, αν γράφεις τέτοια πράγματα για το πρόσωπό του, για συκοφαντική δυσφήμιση. Και στην τελική, το γράφεις και εσύ ο ίδιος. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Όλοι τους είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθούν ένοχοι. Υ.Γ. Συζήτηση κάνουμε, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Φιλικά τα βλέπω όλα, εξάλλου δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι μεταξύ μας. Η ίδια απάντηση που μου έδωσαν και οι υπόλοιποι. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά απ' ότι φαίνεται ούτε εσύ έχεις αποδείξεις που να στηρίζει αυτές σου τις κατηγορίες. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα γιατί δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ και δεν έχω σκοπό να μαλώσω γι' αυτό το λόγο. Καλή συνέχεια και προσοχή αυτές τις ημέρες. Δεν μου απάντησες αν όντως έχεις αποδείξεις εσύ ότι αληθεύουν όλα αυτά. Την γνώμη μου λέω κι εγώ ή μήπως και αυτό θέλουν να το πατήσουν κάτω και να πουν έχεις αποδείξεις? Και ειδικά για το κράτος και τέτοια ποτέ δεν θα βρεθούν αποδείξεις. Ο Θεός έδωσε λογική, μυαλό, νοημοσύνη και όλα τα καλούδια που από αλλού δεν τα βρίσκεις οπότε αυτά τα χρησιμοποιούμε σωστά όσο μπορούμε γιατί πολλά που λέγονται είναι μπαρούφες και ειδικά από την τηλεόραση.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Εγώ προσωπικά δεν αγχώνομαι...(για τον φίλο που μου είπε να μην αγχωνομαι 😉) Τώρα για τις ειδήσεις και τα νέα που μαθαίνουμε καλό θα ήταν να κάνουμε μια απλή σκέψη: ποιος τοποθετεί τις ειδήσεις εκεί που τις βλέπουμε ..😉
maniacos93 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Xtreme_Series είπε Δεν μου απάντησες αν όντως έχεις αποδείξεις εσύ ότι αληθεύουν όλα αυτά. Την γνώμη μου λέω κι εγώ ή μήπως και αυτό θέλουν να το πατήσουν κάτω και να πουν έχεις αποδείξεις? Και ειδικά για το κράτος και τέτοια ποτέ δεν θα βρεθούν αποδείξεις. Ο Θεός έδωσε λογική, μυαλό, νοημοσύνη και όλα τα καλούδια που από αλλού δεν τα βρίσκεις οπότε αυτά τα χρησιμοποιούμε σωστά όσο μπορούμε γιατί πολλά που λέγονται είναι μπαρούφες και ειδικά από την τηλεόραση. Επειδή το ανέφερες και πριν, τηλεόραση δεν βλέπω. Όταν θέλω να ενημερωθώ, ενημερώνομαι μέσω internet. Επίσης, αποδείξεις εγώ για ποιο λόγο να σου παραθέσω; Δεν κατηγόρησα κανέναν ή δεν ανέφερα κάτι αντίθετο από αυτά που γράφουν όλοι οι επιστήμονες αυτές τις ημέρες και υπάρχουν αποδεδειγμένα σε μελέτες. Τέλος, όπως γράφεις και εσύ ο Θεός (αν υπάρχει γιατί με αυτά που βλέπω τις τελευταίες ημέρες έχω χάσει κάθε ελπίδα) έδωσε λογική, μυαλό και νοημοσύνη. Ας τα χρησιμοποιήσουμε σωστά όπως γράφεις για να γίνουμε εμείς καλύτεροι σαν άνθρωποι μέσα στην κοινωνία και να σταματήσουμε επιτέλους να βλέπουμε παντού εχθρούς γύρω μας. Και επειδή, όπως βλέπεις και εσύ ξεφεύγει η συζήτηση όπως έγραψα πριν ας το αφήσουμε εδώ γιατί άκρη δεν θα βγει. Καλή συνέχεια. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από maniacos93
CChaps Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, maniacos93 είπε Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος όταν λες: ''κάτι πολύ ''σκοτεινό'' κρύβεται από πίσω;'' Γνωρίζεις κάτι; Αν όντως γνωρίζεις, σε παρακαλώ μπορείς να παραθέσεις στοιχεία και αποδείξεις που να αποδεικνύουν αυτό τον ισχυρισμό σου; Συγγνώμη εξαρχής αν σε βάζω σε κόπο αλλά επειδή είχα παρόμοιες συζητήσεις με άτομα της ίδια λογικής με εσένα στο facebook και κανένας από αυτούς δεν μου παρέθεσε στοιχεία όταν τα ζητούσα, γι' αυτό στο ζητάω και από εσένα. Απόδειξη ότι παλαιότερα είχαμε περισσότερους νεκρούς στην Ιταλία και μάλιστα στο peak της η κατάσταση ήταν χειρότερη. Γιατί δεν το έκαναν θέμα τότε; https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971219303285 Απόδειξη ότι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει τίποτα το ιδιαίτερο. https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/perithalpsi-asfalisi/news/52925/1000-ellines-nekroi-kathe-xrono-apo-pnevmonia-se-exarsi-xeimwna-kai-anoixi-sxesi-me-iwseis-kai-gripi.html Απόδειξη ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη στην Ελλάδα και δεν χρειάζονται νέα , πιο αυστηρά μέτρα. Μικρή αύξηση νεκρών και νοσηλευμένων. Το προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων θα έπρεπε να το χειροκροτάμε κάθε μέρα και όχι τώρα που μπήκαν άλλα 150 άτομα επιπλέον. https://www.news247.gr/koinonia/koronoios-i-kampyli-kroysmaton-stin-ellada-kai-i-sygkrisi-me-tin-eyropi.7611742.html Απόδειξη πως πάντα είναι γεμάτες οι ΜΕΘ παγκοσμίως. Βλέπετε τα λεφτά μας πάνε σε όπλα, στις τράπεζες και όχι στους πολίτες. https://www.reuters.com/article/us-icu-beds/too-few-icu-beds-may-up-patient-deaths-idUSTRE8220ξη 3P20120303 Απόδειξη ότι το δούλεμα πάει σύννεφο από τον κύριο Τσιόρδα. Μετά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να βγει στην τηλεόραση να μας τρομοκρατήσει κλαίγοντας ότι θα πεθάνουν οι γονείς και οι παππούδες μας. https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/53761/swt-tsiodras-poso-apeilitikos-einai-o-koronaos-tis-kinas.html Απόδειξη ότι μόνο η γενική καραντίνα είναι λάθος από τους πλέον αρμόδιους. https://www.straitstimes.com/world/lockdowns-not-enough-to-defeat-coronavirus-says-leading-world-health-organisation-expert Σε μας ο κύριος Τσιόρδας είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο. Μάταια λέει τα τεστ. Το σχέδιο τους είναι να κλειδωθούμε σπίτι και να περιμένουμε να φιλοτιμηθεί ο ιός να φύγει μόνος του. Ευτυχώς υπάρχουν και σοβαροί επιστήμονες που με ήρεμο τρόπο αναλύουν τα επιχειρήματα τους. Ποιος κερδίζει από όλη αυτή την κρίση; Από τις πρώτες μέρες χάθηκαν τρις παγκοσμίως στα χρηματιστήρια. Τα χρήματα αυτά δεν καίγονται, κάπου πήγαν. Βρες που πήγαν μήπως βγάλεις άκρη. Οι τράπεζες μιλάνε για νέα μνημόνια. Τα εργασιακά δικαιώματα σφάζονται με το καλημέρα. Οι μικρές επιχειρήσεις κλείνουν με κερδισμένες τις πολυεθνικές. Και ενώ υπάρχει θεωρητικά παγκόσμια κρίση, οι μεγάλες δυνάμεις τί κάνουν; Συνεχίζουν τον πόλεμο του πετρελαίου με μεγαλύτερη ένταση. Το τελευταίο διάστημα μένεται ένας απίστευτος οικονομικός πόλεμος και ο πανικός που δημιουργεί ο ιος αυτός είναι το πυρηνικό του όπλο. Αυτά τα λίγα για αρχή. Αν ψάξετε όλοι σας λίγο και δεν τρώτε χωρίς κριτική σκέψη ότι σας πετάνε θα βρείτε πολλά.
maniacos93 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CChaps είπε Απόδειξη ότι παλαιότερα είχαμε περισσότερους νεκρούς στην Ιταλία και μάλιστα στο peak της η κατάσταση ήταν χειρότερη. Γιατί δεν το έκαναν θέμα τότε; https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971219303285 Απόδειξη ότι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει τίποτα το ιδιαίτερο. https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/perithalpsi-asfalisi/news/52925/1000-ellines-nekroi-kathe-xrono-apo-pnevmonia-se-exarsi-xeimwna-kai-anoixi-sxesi-me-iwseis-kai-gripi.html Απόδειξη ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη στην Ελλάδα και δεν χρειάζονται νέα , πιο αυστηρά μέτρα. Μικρή αύξηση νεκρών και νοσηλευμένων. Το προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων θα έπρεπε να το χειροκροτάμε κάθε μέρα και όχι τώρα που μπήκαν άλλα 150 άτομα επιπλέον. https://www.news247.gr/koinonia/koronoios-i-kampyli-kroysmaton-stin-ellada-kai-i-sygkrisi-me-tin-eyropi.7611742.html Απόδειξη πως πάντα είναι γεμάτες οι ΜΕΘ παγκοσμίως. Βλέπετε τα λεφτά μας πάνε σε όπλα, στις τράπεζες και όχι στους πολίτες. https://www.reuters.com/article/us-icu-beds/too-few-icu-beds-may-up-patient-deaths-idUSTRE8220ξη 3P20120303 Απόδειξη ότι το δούλεμα πάει σύννεφο από τον κύριο Τσιόρδα. Μετά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να βγει στην τηλεόραση να μας τρομοκρατήσει κλαίγοντας ότι θα πεθάνουν οι γονείς και οι παππούδες μας. https://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/53761/swt-tsiodras-poso-apeilitikos-einai-o-koronaos-tis-kinas.html Απόδειξη ότι μόνο η γενική καραντίνα είναι λάθος από τους πλέον αρμόδιους. https://www.straitstimes.com/world/lockdowns-not-enough-to-defeat-coronavirus-says-leading-world-health-organisation-expert Σε μας ο κύριος Τσιόρδας είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο. Μάταια λέει τα τεστ. Το σχέδιο τους είναι να κλειδωθούμε σπίτι και να περιμένουμε να φιλοτιμηθεί ο ιός να φύγει μόνος του. Ευτυχώς υπάρχουν και σοβαροί επιστήμονες που με ήρεμο τρόπο αναλύουν τα επιχειρήματα τους. Ποιος κερδίζει από όλη αυτή την κρίση; Από τις πρώτες μέρες χάθηκαν τρις παγκοσμίως στα χρηματιστήρια. Τα χρήματα αυτά δεν καίγονται, κάπου πήγαν. Βρες που πήγαν μήπως βγάλεις άκρη. Οι τράπεζες μιλάνε για νέα μνημόνια. Τα εργασιακά δικαιώματα σφάζονται με το καλημέρα. Οι μικρές επιχειρήσεις κλείνουν με κερδισμένες τις πολυεθνικές. Και ενώ υπάρχει θεωρητικά παγκόσμια κρίση, οι μεγάλες δυνάμεις τί κάνουν; Συνεχίζουν τον πόλεμο του πετρελαίου με μεγαλύτερη ένταση. Το τελευταίο διάστημα μένεται ένας απίστευτος οικονομικός πόλεμος και ο πανικός που δημιουργεί ο ιος αυτός είναι το πυρηνικό του όπλο. Αυτά τα λίγα για αρχή. Αν ψάξετε όλοι σας λίγο και δεν τρώτε χωρίς κριτική σκέψη ότι σας πετάνε θα βρείτε πολλά. Θέλω στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο ιός είναι ''φτιαχτός'', γιατί αυτό αφήνει να εννοηθεί ο άλλος χρηστής που άφησε το αρχικό σχόλιο. Δεν θέλω να μου παρουσιάσεις αυτά που είδη ξέρουμε. Με όσα γίνονται λόγο κορονοϊού προφανώς θα υπάρξουν και άλλες επιπτώσεις στο άμεσο μέλλον. Επακόλουθο είναι με όσα γίνονται αυτές τις ημέρες. Κάποιοι θα κερδίσουν από αυτή την κατάσταση, που είναι το παράξενο; Κάποιες δουλειές αυτές τις ημέρες έχουν πάρει φωτιά. Π.χ. οι λογιστές αυτές τις ημέρες δουλέυουν πρωί-απόγευμα για να κάνουν όλες τις αιτήσεις των επαγγελματιών και των εργαζομένων για να πάρουν τα επιδόματα που ανακοινώθηκαν, τα super-markets ανοιχτά όλοι μέρα και οι εργαζόμενοι δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν τα ράφια, οι εταιρίες που φτιάχνουν μάσκες/αντισηπτικά δουλεύουν στο φουλ, κ.τ.λ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ιός δημιουργήθηκε για να κερδίσουν αυτά τα επαγγέλματα; Επίσης, η κατάσταση σε εμάς είναι ελεγχόμενη γιατί πήραμε νωρίς τα μέτρα μας, ευτυχώς. Όσον αφορά τον κύριο Τσιόρδα, ο άνθρώπος βγαίνει και λέει κάθε ημέρα το πως έχει η κατάσταση σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που μαθαίνει κάθε ημέρα από τους συναδέλφους του παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη μετάλλαξη του ιού είναι νέα οπότε οι επιστήμονες δεν γνώριζαν/γνωρίζουν τι έχουν απέναντι τους. Επίσης, ανεβάζεις άρθρο που αναφέρει τους νεκρούς της Ιταλίας από την απλή γρίπη σε ένα διάστημα 4 ετών οι οποίοι είναι 68.000. Η Ιταλία, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχει σχεδόν 12.000 νεκρούς από τον ιό μέσα σε μόλις 1,5 μήνα. Επίσης, η καταντίνα είναι μία λύση για την μείωση των κρουσμάτων αλλά δεν είναι η μόνη λύση. Στο άρθρο αναφέρεται μία ακόμη λύση και η οποία είναι η απομόνωση μόνο των ανθρώπων που βρέθηκαν θετική στον ιό. Δεν καταλαβαίνω (πραγματικά) τι θέλεις να μου αντικρούσεις με το συγκεκριμένο άρθρο. Τέλος, πίστεψέ με έχω ψαχτεί αρκετά όλες αυτές τις ημέρες για να δω όντως τι παίζει με την όλη κατάσταση γιατί ακούω και βλέπω διάφορα. Μέχρι τώρα, σε όλα αυτά τα σενάρια συνομωσιολογίας που έχουν γραφτεί είτε από ''παράξενες ιστοσελίδες'' είτε από απλούς χρήστες, πουθενά μα πουθενά δεν υπάρχει κάτι, έστω ένα στοιχείο, ένα άρθρο με επίσημες πηγές, που να αποδεικνύει ότι τα γραφόμενα είναι σωστά και ότι αληθεύουν. Υ.Γ. Σου αξίζει, τουλάχιστον, ένα μπράβο γιατί είσαι ο μόνος χρήστης απ' όλους αυτούς που συνομίλησα αυτές τις ημέρες, που μου παρέθεσες στοιχεία και links που προσπαθούν να αντικρούσουν τα λεγόμενά μου. Έτσι γίνεται σωστός διάλογος και συζήτηση. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από maniacos93 1
CChaps Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 46 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Θέλω στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο ιός είναι ''φτιαχτός'', γιατί αυτό αφήνει να εννοηθεί ο άλλος χρηστής που άφησε το αρχικό σχόλιο. Δεν θέλω να μου παρουσιάσεις αυτά που είδη ξέρουμε. Με όσα γίνονται λόγο κορονοϊού προφανώς θα υπάρξουν και άλλες επιπτώσεις στο άμεσο μέλλον. Επακόλουθο είναι με όσα γίνονται αυτές τις ημέρες. Κάποιοι θα κερδίσουν από αυτή την κατάσταση, που είναι το παράξενο; Κάποιες δουλειές αυτές τις ημέρες έχουν πάρει φωτιά. Π.χ. οι λογιστές αυτές τις ημέρες δουλέυουν πρωί-απόγευμα για να κάνουν όλες τις αιτήσεις των επαγγελματιών και των εργαζομένων για να πάρουν τα επιδόματα που ανακοινώθηκαν, τα super-markets ανοιχτά όλοι μέρα και οι εργαζόμενοι δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν τα ράφια, οι εταιρίες που φτιάχνουν μάσκες/αντισηπτικά δουλεύουν στο φουλ, κ.τ.λ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ιός δημιουργήθηκε για να κερδίσουν αυτά τα επαγγέλματα; Επίσης, η κατάσταση σε εμάς είναι ελεγχόμενη γιατί πήραμε νωρίς τα μέτρα μας, ευτυχώς. Όσον αφορά τον κύριο Τσιόρδα, ο άνθρώπος βγαίνει και λέει κάθε ημέρα το πως έχει η κατάσταση σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που μαθαίνει κάθε ημέρα από τους συναδέλφους του παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη μετάλλαξη του ιού είναι νέα οπότε οι επιστήμονες δεν γνώριζαν/γνωρίζουν τι έχουν απέναντι τους. Επίσης, ανεβάζεις άρθρο που αναφέρει τους νεκρούς της Ιταλίας από την απλή γρίπη σε ένα διάστημα 4 ετών οι οποίοι είναι 68.000. Η Ιταλία, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχει σχεδόν 12.000 νεκρούς από τον ιό μέσα σε μόλις 1,5 μήνα. Επίσης, η καταντίνα είναι μία λύση για την μείωση των κρουσμάτων αλλά δεν είναι η μόνη λύση. Στο άρθρο αναφέρεται μία ακόμη λύση και η οποία είναι η απομόνωση μόνο των ανθρώπων που βρέθηκαν θετική στον ιό. Δεν καταλαβαίνω (πραγματικά) τι θέλεις να μου αντικρούσεις με το συγκεκριμένο άρθρο. Τέλος, πίστεψέ με έχω ψαχτεί αρκετά όλες αυτές τις ημέρες για να δω όντως τι παίζει με την όλη κατάσταση γιατί ακούω και βλέπω διάφορα. Μέχρι τώρα, σε όλα αυτά τα σενάρια συνομωσιολογίας που έχουν γραφτεί είτε από ''παράξενες ιστοσελίδες'' είτε από απλούς χρήστες, πουθενά μα πουθενά δεν υπάρχει κάτι, έστω ένα στοιχείο, ένα άρθρο με επίσημες πηγές, που να αποδεικνύει ότι τα γραφόμενα είναι σωστά και ότι αληθεύουν. Υ.Γ. Σου αξίζει, τουλάχιστον, ένα μπράβο γιατί είσαι ο μόνος χρήστης απ' όλους αυτούς που συνομίλησα αυτές τις ημέρες, που μου παρέθεσες στοιχεία και links που προσπαθούν να αντικρούσουν τα λεγόμενά μου. Έτσι γίνεται σωστός διάλογος και συζήτηση. Ο ιος δεν είναι φτιαχτός, δεν χρειάζεται. Τα νούμερα άλλωστε λένε ότι είναι ένας συνηθισμένος ιός όπως όλοι οι άλλοι κάθε χρόνο. Ο πανικός όμως είναι. Δεν δικαιολογούν τα νούμερα αυτή την τρομοκρατία των ΜΜΕ. Αν διαβάσεις αναλυτικά τη μελέτη για την Ιταλία θα δεις ότι τη περίοδο 2016-2017 είχαμε 25.000 νεκρούς και στο peak της τότε περισσότερους νεκρούς τη μέρα από ότι σήμερα. Ο ιός δεν εμφανίστηκε τον Ιανουάριο, τότε βρήκαμε ότι υπάρχει. Ήδη αλλάζουν γνώμη. https://www.ethnos.gr/kosmos/93994_koronoios-apo-ton-noembrio-proto-kroysma-toy-ioy-pithano-na-mi-shetizetai-i-agora-zoon Επίσης βρες μου σε παρακαλώ επίσημη μελέτη που να λέει ότι ο ιός μεταλλάχτηκε. Ο ίδιος λένε ότι είναι αλλά είχαν λάθος αρχικά στοιχεία. Και τώρα δηλαδή έχουν τα σωστά; Εσύ μου λες κερδίζουν τα αντισηπτικά και τα supermarket και δεν βλέπεις τα τρισεκατομμύρια που χάνονται στις αγορές. Άσε που με διαλυμμένη την παραγωγή δεν θα έχουν τί να πουλήσουν σε λίγο. Η παγκόσμια ύφεση που θα σκάσει μπορεί να συγκριθεί μόνο με παγκόσμιο πόλεμο. Το άρθρο για την καραντίνα στο στέλνω για να δείξω ότι από υγειονομικής πλευράς είναι μεγάλο λάθος η καραντίνα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να διαλύσεις την παγκόσμια οικονομία και τη ψυχική υγεία των ανθρώπων. Εύκολα μετά ελέγχεις ανθρώπους οικονομικά και ψυχολογικά εξαθλιωμένους. Γενιά των 700€ θα λέμε και θα αναπολούμε. Ασχολήσου λίγο με FOREX, δες τι λεφτά παίζονται και πώς μπορείς, αν γνωρίζεις το μέλλον και βλέπεις την κρίση να έρχεται, να διπλασιάσεις την "επένδυση" σου με σορτάρισμα σε πολύ σύντομο χρόνο. Και αυτοί που έχουν τα χρήματα δεν χρειάζεται να γνωρίζουν το μέλλον γιατί απλά το καθορίζουν. Μην κουράσω άλλο και ευχαριστώ για το χρόνο που μου αφιέρωσες. 1
The_Judas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 60.000 /χρόνο είναι όλοι οι νεκροί σε ολόκληρη την Ευρώπη σύμφωνα με τον ΠΟΥ από την κοινή γρίπη. Τώρα μόνο στην Ιταλία είναι 1000/μέρα. Ακόμη και η πιο πάνω έρευνα αναφέρει 68.000 αλλά σε 4 σεζόν. Η οποία έρευνα έχει πολύ λίγα citations οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται σημαντική. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από The_Judas
Alegreto Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται… Δηλαδή εάν ανοίξω μία διαφήμιση που αφορά ανταλλακτικά για τα 20ετίας πατίνια μου , αυτοί οι ειδικοί επιστήμονες ΄΄ΛΥΚΟΙ΄΄ ,θα έχουν μια ολοκληρωμένη και έγκυρη μελέτη για τη Γεωγραφική παρουσία αυτού του ιού ? .. Ας γελάσω κινέζικα , τσιν,τσιν,τσιν,τσιν.......,🤣😝🤑🤑
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα