Rockjos21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Καλησπερα παιδια , εχω το καινουργιο συστημα εγχρωμης ψηφιακης θυροτηλεορασης 2 καλωδιων στο σπιτι μου και εχω τοποθετησει τη συσκευη με δυνατοτητα απομακρυσμενου ελεγχου της εισοδου μεσω Wi-Fi. Ουσιαστικα συνδεεται η συσκευη μεσω του δικτυου Wi-Fi του σπιτιου και μεσω SIP server και ενος app σε smartphone (2easy) μπορουμε να χειριζομαστε απομακρυσμενα την εισοδο του κτηριου. Το προβλημα ειναι οτι η συσκευη δεν συνδεεται μεσω του port 5060 στον sip server διοτι το μπλοκαρει το router. Δοκιμασα port forward απο τo port 5060 στη συσκευη αλλα τιποτα. Διαβαζω διαφορα ποστ οτι το συγκεκριμενο router εχει θεμα με το συγκεκριμενο port γιατι εχει ενεργοποιημενο VoIP. Μπορω να δοκιμασω διαφορετικο port 5061 ; Γενικα τι αλλο μπορω να δοκιμασω ; Πηρα την Wind τηλεφωνο αλλα κλασικα εκαναν τους κινεζους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 On 30/03/2020 at 21:14, Rockjos21 said: Καλησπερα παιδια , εχω το καινουργιο συστημα εγχρωμης ψηφιακης θυροτηλεορασης 2 καλωδιων στο σπιτι μου και εχω τοποθετησει τη συσκευη με δυνατοτητα απομακρυσμενου ελεγχου της εισοδου μεσω Wi-Fi. Ουσιαστικα συνδεεται η συσκευη μεσω του δικτυου Wi-Fi του σπιτιου και μεσω SIP server και ενος app σε smartphone (2easy) μπορουμε να χειριζομαστε απομακρυσμενα την εισοδο του κτηριου. Το προβλημα ειναι οτι η συσκευη δεν συνδεεται μεσω του port 5060 στον sip server διοτι το μπλοκαρει το router. Δοκιμασα port forward απο τo port 5060 στη συσκευη αλλα τιποτα. Διαβαζω διαφορα ποστ οτι το συγκεκριμενο router εχει θεμα με το συγκεκριμενο port γιατι εχει ενεργοποιημενο VoIP. Μπορω να δοκιμασω διαφορετικο port 5061 ; Γενικα τι αλλο μπορω να δοκιμασω ; Πηρα την Wind τηλεφωνο αλλα κλασικα εκαναν τους κινεζους. το 5060 ειναι για το sip.αν εχεις admin στοιχεια και δεν χρησιμοποιεις την τηλεφωνια λογικα το αλλαζεις.αλλιως δες αν αλλαζει στην θυροτηλεοραση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockjos21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, poulinos είπε το 5060 ειναι για το sip.αν εχεις admin στοιχεια και δεν χρησιμοποιεις την τηλεφωνια λογικα το αλλαζεις.αλλιως δες αν αλλαζει στην θυροτηλεοραση σου Δοκιμασα να αλλαξω σε 5061 στην συσκευη καθως και στην εφαρμογη στο κινητο αλλα δεν γινεται τιποτα. Απο την εταιρια μου ειπαν να παρω τη Wind τηλεφωνο για να μου ανοιξει το port 5060 , τι εννοει ; Το συγκεκριμενο router εχει VoIP ενεργοποιημενο , δοκιμασα να το απενεργοποιησω αλλα δεν γινεται. Παντως σε ενα αλλο router του ΟΤΕ το οποιο το δινουν για VDSL 50Mbps επαιζε κανονικα , συνδεοταν με τον server ολα καλα. Τι αλλο να δοκιμασω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 On 03/04/2020 at 23:31, Rockjos21 said: Δοκιμασα να αλλαξω σε 5061 στην συσκευη καθως και στην εφαρμογη στο κινητο αλλα δεν γινεται τιποτα. Απο την εταιρια μου ειπαν να παρω τη Wind τηλεφωνο για να μου ανοιξει το port 5060 , τι εννοει ; Το συγκεκριμενο router εχει VoIP ενεργοποιημενο , δοκιμασα να το απενεργοποιησω αλλα δεν γινεται. Παντως σε ενα αλλο router του ΟΤΕ το οποιο το δινουν για VDSL 50Mbps επαιζε κανονικα , συνδεοταν με τον server ολα καλα. Τι αλλο να δοκιμασω; αν αλλαζει το port και στην συσκευη και στην εφαρμογη τοτε πρεπει να παιζει. α.θα πρεπει να κανεις port forward β.δοκιμασε ακυρο port πχ 44444. αν μπορεις να δοκιμασεις με αλλο ρουτερ δοκιμασε το για να δουμε οτι πραγματι παιζει.αι δοκιμασε το και με αλλο Port για να ξερουμε τι γινεται. αλλιως μετα δες μην σε κοβει καποιο Firewall ή μηπως κανεις καποιο λαθος στο port forward.σε μερικα modem router ζηταει lan ip και port.σε αλλα ζηταει incoming port ,outgoin port, lan ip ,ζηταει σε ποια συνδεση θα γινει πχ adsl,vdsl οποτε θα πρεπει να διαλεξεις την σωστη όπως και ρωταει wan ip που ειναι απο ποια Ip θα δουλευει το port forward.εκει θελει 0.0.0.0 ή κενο αναλογως τι εχει απο Default.αν το αλλαξεις και το μπερδεψεις με το lan ip τοτε δεν θα παιξει ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockjos21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, poulinos είπε αν αλλαζει το port και στην συσκευη και στην εφαρμογη τοτε πρεπει να παιζει. α.θα πρεπει να κανεις port forward β.δοκιμασε ακυρο port πχ 44444. αν μπορεις να δοκιμασεις με αλλο ρουτερ δοκιμασε το για να δουμε οτι πραγματι παιζει.αι δοκιμασε το και με αλλο Port για να ξερουμε τι γινεται. αλλιως μετα δες μην σε κοβει καποιο Firewall ή μηπως κανεις καποιο λαθος στο port forward.σε μερικα modem router ζηταει lan ip και port.σε αλλα ζηταει incoming port ,outgoin port, lan ip ,ζηταει σε ποια συνδεση θα γινει πχ adsl,vdsl οποτε θα πρεπει να διαλεξεις την σωστη όπως και ρωταει wan ip που ειναι απο ποια Ip θα δουλευει το port forward.εκει θελει 0.0.0.0 ή κενο αναλογως τι εχει απο Default.αν το αλλαξεις και το μπερδεψεις με το lan ip τοτε δεν θα παιξει ποτε. Στο port forward βαζω απο wan ip 5060 ή 5061 σε lan ip την ip της θυροτηλεορασης στο port 5061 σωστα ; To firewall το εχω βαλει στο low , μηπως ειναι καποιο setting μπλοκαρισμενο εργοστασιακα και δεν μπορω να το κανω να δουλεψει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 On 06/04/2020 at 00:51, Rockjos21 said: Στο port forward βαζω απο wan ip 5060 ή 5061 σε lan ip την ip της θυροτηλεορασης στο port 5061 σωστα ; To firewall το εχω βαλει στο low , μηπως ειναι καποιο setting μπλοκαρισμενο εργοστασιακα και δεν μπορω να το κανω να δουλεψει ; εφοσον η 5060 χρησιμοποιειται απο το sip εσυ μπορεις να βαλεις στην θυροτηλεοραση αμα σε αφηνει το 5061.μεσα ομως και στην εφαρμογη θα πρεπει να βαλεις την 5061.αν απο default στην εφαρμογη εχει την 5060(απορω ποιος το σκεφτηκε) αλλα στο θυροτηλεφωνο μπορεις να βαλεις την 5061 τοτε μπορειςνα κανεις wan port 5060 inside port 5061. wan ip τοαφηνεις οπως ειναι.ειτε κενο ειτε μηδενικα.μιλαμε για wan ip και οχι για Wan port.wan port θα βαλεις το παραπανω που σου γραψα.to firewall 99,9 τις 100δεν σε κοβει αλλα μπορουμε να τοδουμε και αλλιως.lan ip θα βαλεις την ip που εχει το θυροτηλεφωνο.επισης το θυροτηλεφωνο βαλτο με στατικη ip πχ 192.168.1.100 (εκτος ευρους dhcp) και πρεπει να δωσεις dns και gateway τοβασικο αλλιως δεν θα παιξει ποτε.επισης δεν δοκιμαζεις το θυροτηλεφωνο μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο διοτι αν το ρουτερ δεν εχει nat loopback δεν θα παιξει.θα μπεις με 4g και θα το δοκιμασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockjos21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 12:42 ΠΜ, poulinos είπε εφοσον η 5060 χρησιμοποιειται απο το sip εσυ μπορεις να βαλεις στην θυροτηλεοραση αμα σε αφηνει το 5061.μεσα ομως και στην εφαρμογη θα πρεπει να βαλεις την 5061.αν απο default στην εφαρμογη εχει την 5060(απορω ποιος το σκεφτηκε) αλλα στο θυροτηλεφωνο μπορεις να βαλεις την 5061 τοτε μπορειςνα κανεις wan port 5060 inside port 5061. wan ip τοαφηνεις οπως ειναι.ειτε κενο ειτε μηδενικα.μιλαμε για wan ip και οχι για Wan port.wan port θα βαλεις το παραπανω που σου γραψα.to firewall 99,9 τις 100δεν σε κοβει αλλα μπορουμε να τοδουμε και αλλιως.lan ip θα βαλεις την ip που εχει το θυροτηλεφωνο.επισης το θυροτηλεφωνο βαλτο με στατικη ip πχ 192.168.1.100 (εκτος ευρους dhcp) και πρεπει να δωσεις dns και gateway τοβασικο αλλιως δεν θα παιξει ποτε.επισης δεν δοκιμαζεις το θυροτηλεφωνο μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο διοτι αν το ρουτερ δεν εχει nat loopback δεν θα παιξει.θα μπεις με 4g και θα το δοκιμασεις. Καταρχας σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου. Κατα δευτερον , εχω δοκιμασει αρκετα port 5060 5061 κτλπ και στα δυο ( εφαρμογη στο κινητο και θυροτηλεοραση , αλλαζει και στα δυο ) αλλα καμια τυχη ( σε συνδυασμο με port forward ). Η θυροτηλεοραση απλα δεν συνδεεται στον server , κατι το μπλοκαρει. Ο τεχνικος μου ειπε οτι το συγκεκριμενο router εχει κλειδωμενη την 5060 και μονο με αντικατασταση του router με το αλλο που δινει η Wind το Oxygen θα παιξει , αλλα εφοσον αλλαζω το port σε 5061 ++ θα επρεπε να παιζει. Στης cosmote VDSL 30Mbps το router παιζει κανονικα χωρις κανενα προβλημα και χωρις καμια ρυθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα