newnick Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μένω στο 4o όροφο και δεν με παίρνει να βάλω internet. Έχω φιλαράκι που μένει στον 2ο και μου έχει δώσει τον κωδικό του. Συνδέομαι με το ασύρματο αλλά η σύνδεση είναι πολύ χάλια. Μήπως έχει κανένας δοκιμάσει καμιά εξωτερική κεραία high gain μήπως μπορέσω να λύσω το πρόβλημα μου χωρίς να τραβάω καλώδια;;; ευχαριστώ!
Loinen Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Yπαρχουν τα Repeater αλλα ενω ενισχυουν το σημα, κοβουν την ταχυτητα σε επιπεδο 15%. Αλλη ακριβοτερη λυση ειναι τα power line
newnick Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Loinen είπε Yπαρχουν τα Repeater αλλα ενω ενισχυουν το σημα, κοβουν την ταχυτητα σε επιπεδο 15%. Αλλη ακριβοτερη λυση ειναι τα power line Power line το απορρίπτουμε γιατί έχει διαφορετικό πίνακα το διαμέρισμα οπότε δεν θα περάσει το σήμα (νομίζω?) To repeater το σκέφτηκα αλλά το κακό είναι ότι πρέπει να μπεί στο σπίτι του φίλου μου και δεν θέλω να τον αναστατώνω. Προτιμάω να βάλω μία δυνατή κεραία εγώ για να πιάσω καλύτερο σήμα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από newnick
logvphys Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, newnick είπε Power line το απορρίπτουμε γιατί έχει διαφορετικό πίνακα το διαμέρισμα οπότε δεν θα περάσει το σήμα (νομίζω?) To repeater το σκέφτηκα αλλά το κακό είναι ότι πρέπει να μπεί στο σπίτι του φίλου μου και δεν θέλω να τον αναστατώνω. Προτιμάω να βάλω μία δυνατή κεραία εγώ για να πιάσω καλύτερο σήμα. Δε παιζει αυτο που γραφεις φιλε. Πρεπει αντιστοιχως να ενισχυσει και αυτος το δικο του σημα? Πως θα σου ερχεται πανω αν δε το ενισχυσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα