Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω στο 4o όροφο και δεν με παίρνει να βάλω internet. Έχω φιλαράκι που μένει στον 2ο και μου έχει δώσει τον κωδικό του. Συνδέομαι με το ασύρματο αλλά η σύνδεση είναι πολύ χάλια. 

Μήπως έχει κανένας δοκιμάσει καμιά εξωτερική κεραία high gain μήπως μπορέσω να λύσω το πρόβλημα μου χωρίς να τραβάω καλώδια;;;

ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Loinen είπε

Yπαρχουν τα Repeater  αλλα ενω ενισχυουν το σημα, κοβουν την ταχυτητα σε επιπεδο 15%.

Αλλη ακριβοτερη λυση ειναι τα power line

Power line το απορρίπτουμε γιατί έχει διαφορετικό πίνακα το διαμέρισμα οπότε δεν θα περάσει το σήμα (νομίζω?)

To repeater το σκέφτηκα αλλά το κακό είναι ότι πρέπει να μπεί στο σπίτι του φίλου μου και δεν θέλω να τον αναστατώνω. Προτιμάω να βάλω μία δυνατή κεραία εγώ για να πιάσω καλύτερο σήμα.

Επεξ/σία από newnick
Δημοσ.
13 ώρες πριν, newnick είπε

Power line το απορρίπτουμε γιατί έχει διαφορετικό πίνακα το διαμέρισμα οπότε δεν θα περάσει το σήμα (νομίζω?)

To repeater το σκέφτηκα αλλά το κακό είναι ότι πρέπει να μπεί στο σπίτι του φίλου μου και δεν θέλω να τον αναστατώνω. Προτιμάω να βάλω μία δυνατή κεραία εγώ για να πιάσω καλύτερο σήμα.

Δε παιζει αυτο που γραφεις φιλε. Πρεπει αντιστοιχως να ενισχυσει και αυτος το δικο του σημα? Πως θα σου ερχεται πανω αν δε το ενισχυσει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...