Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Βασικά 10Ah (και όχι 10Α) είναι η ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας, και όχι η πραγματική.

Και με τα απλά μαθηματικά (διαίρεση) τι γίνεται; (Μετά από κόμμα, δεν μπαίνει "και")

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε

Και με τα απλά μαθηματικά (διαίρεση) τι γίνεται; 

Sorry αλλά δεν καταλαβαίνω την ερώτηση, μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε

10 / 2,4 > 2.

Το "2 ημέρες" που έγραψα ήταν εκτίμηση, δεν ήταν αποτέλεσμα μαθηματικών/διαίρεσης.

Αν μπορέσεις να μου πεις την ακριβή χωρητικότητα της συγκεκριμένης μπαταρίας στις συγκεκριμένες συνθήκες εκφόρτισης, τότε θα μπορέσω και εγώ με απλά μαθηματικά (διαίρεση) να σου πω σε πόσες ακριβώς ημέρες θα αδειάσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα δεδομένα (λάθος ή σωστά, κατ' εκτίμηση ή με ακρίβεια) δόθηκαν από τον ίδιο, στο πρώτο του ποστ και με βάση αυτά, μπορούσε κανείς να κάνει μια εκτίμηση με απλά όπως είπες και εσύ, μαθηματικά.

Αν θες, διάβασε το πάλι και μπορείς να επανέλθεις για να το αναπτύξουμε περαιτέρω.

Δημοσ.

Εγώ νομίζω, πως διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον.

Προσπάθησε να αποσυνδέεις τους πόλους των μπαταριών για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (βέβαια αν θες να έχεις και alarm on, τα πράματα είναι δύσκολα).

Και δηλαδή αν υπολογίζεις κατανάλωση amper και θεωρητική χωρητικότητα μπαταρίας (και λεω θεωρητική, γιατί με τον καιρό οι αμπερώρες των μπαταριών μειώνονται) 

τι θα κάνεις;Θα βάζεις app στο κινητό να σε ειδοποιεί πως πρέπει να κάνεις βόλτα με το μηχανάκι για να ξαναγεμίσει η μπαταρία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

τι θα κάνεις;Θα βάζεις app στο κινητό να σε ειδοποιεί πως πρέπει να κάνεις βόλτα με το μηχανάκι για να ξαναγεμίσει η μπαταρία;

Δεν απέχει και πολύ αυτό που λες, από αυτό που συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις. Εγκατεστημένα Gps tracker, κινεζιές ή μη, έχουν τη δυνατότητα ελέγχου της τάσης της μπαταρίας και κατ' επέκταση ειδοποίησης σε περίπτωση χαμηλών τιμών (ό,τι ορίσει ο χρήστης). Είχα στο παλιό αυτοκίνητο, έχω και τώρα, για αυτό και στο λέω.

Αν το είπες τυχαία, παίξε ένα Τζόκερ!😀

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Τα δεδομένα (λάθος ή σωστά, κατ' εκτίμηση ή με ακρίβεια) δόθηκαν από τον ίδιο, στο πρώτο του ποστ και με βάση αυτά, μπορούσε κανείς να κάνει μια εκτίμηση με απλά όπως είπες και εσύ, μαθηματικά.

Αν θες, διάβασε το πάλι και μπορείς να επανέλθεις για να το αναπτύξουμε περαιτέρω.

Αυτόν τον υπολογισμό που θέλεις να κάνω, τον έχει κάνει ήδη ο ts από το δεύτερο του post.

Δημοσ.

Βασικά με την συνδεσμολογία μου αυτό δεν γίνεται.. αυτό με την ειδοποίηση low battery που όντως έρχεται στο κινητό..

Ο λόγος είναι απλός πολύπλοκος.. δλδ.. η αυτονομία του gps είναι 2-3 μέρες.. εκεί στο 20% θα μου στείλει ότι πάει για κλείσιμο..

ΟΜΩΣ.. για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα να στερέψει εντελώς η τροφοδοσία του μέσω του 12v το 5v converter.. που αυτό δουλεύει(100mah την ώρα οπωσ είπαμε πρώτιστος ) μέχρι να φτάσει την μπαταρια της Moto στα 5volt.. και να έχουν περάσει και 2 μέρες.. δλδ και μπροστά το μηχανάκι δεν θα πάρει.. και κλαίω και την μπαταριά μου.. 😔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αυτόν τον υπολογισμό που θέλεις να κάνω, τον έχει κάνει ήδη ο ts από το δεύτερο του post.

Δεν ξέρω τι είναι το τι και τι το ες, ξέρω τι έγραψα εγώ μετά το 1ο ποστ του κυρίου και τι εσύ μετά και από τους δύο (μια εκτίμηση στα κουτουρού, να είχαμε να λέγαμε δηλαδή, χωρίς καμία λογική και υπό την ομπρέλα μιας υποτιθέμενης έλλειψης δεδομένων).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε

Δεν ξέρω τι είναι το τι και τι το ες, ξέρω τι έγραψα εγώ μετά το 1ο ποστ του κυρίου και τι εσύ (μια εκτίμηση στα κουτουρού, να είχαμε να λέγαμε, χωρίς καμία λογική και υπό την ομπρέλα μιας υποτιθέμενης έλλειψης δεδομένων).

Ts = Topic Starter, αυτός που μόλις αποκάλεσες "κύριο". Τώρα έμαθες.

Επίσης μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις για την εκτίμηση μου, δεν με χαλάει :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά τι troliazeste.. δεν είναι YouTube εδώ.. αν κάποιος έχει ανάλογα προβλήματα σε κάποια στιγμή και μπει και δει ένα καράβι άκυρα ως προς το θέμα ποστ.. χάνετε η έννοια που έχουν τα forum.. 

Ολοι σπίτια μας είμαστε και βαριόμαστε..

Και μην με λέτε Κύριο στα forum ρε, δεν είμαι κ τόσο μεγάλος έλεος 😬

Επεξ/σία από OXTROS
Δημοσ.

Η λύση στο πρόβλημα σου λέγεται monimoto. Απλά κοστίζει.. 

Είχα δοκιμάσει κι εγώ τις παπαριές αυτές από το ebay και είναι πεταμένα λεφτά. Όταν θα θες να δουλέψει θα έχει μείνει από μπαταρία ή πρώτα θα έχει αδειάσει τη μπαταρία της μοτο σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, OXTROS είπε

Ρε παιδιά τι troliazeste.. δεν είναι YouTube εδώ.. αν κάποιος έχει ανάλογα προβλήματα σε κάποια στιγμή και μπει και δει ένα καράβι άκυρα ως προς το θέμα ποστ.. χάνετε η έννοια που έχουν τα forum.. 

Ολοι σπίτια μας είμαστε και βαριόμαστε..

Μερικοί βαριούνται περισσότερο...

Κατά τα άλλα δεν νομίζω κάνει μεγάλη διαφορά αν η μπαταρία αδειάσει σε 2 ή 3 ή 5 ημέρες, με τόσο ενεργοβόρο tracker θα είσαι σίγουρος μόνο αν το βάζεις μπροστά κάθε μέρα.

10 λεπτά πριν, OXTROS είπε

Και μην με λέτε Κύριο στα forum ρε, δεν είμαι κ τόσο μεγάλος έλεος 😬

Μάλιστα Κύριε :P

Επεξ/σία από Joshua21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...