Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, paragontikos είπε

με ενα tv box

ετσι και αλλιως χωρις ηχοσυστημα απο τα 2καναλα ηχεια 20w της τηλεόρασης τι dts να ακουσεις;

Δεν εχει σημασια, αν δεν υποστηριζει DTS δε θα ακους καθολου ηχο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To DTS ειναι αρχαιο φορματ. Δεν θα το βρειτε σε καμια video on demand εφαρμογη. Μονο οσοι κατεβαζετε torrent και μαλιστα 4 ετιας και πισω καθως ολα τα νεα εχουν νεοτερα φορμα ηχου. (βεβαια τα τορρεντ τα φτιαχνει ο καθενας οποτε δεν θεωρειται κατι στανταρ, α ειναι και παρανομα επισης....) Το DTS θεωρειται παρωχημενο και θεωρω τσαμπα ο ντορος. 

Εγω θα επενδυα σε κατι με σοβαρο πανελ, - επεξεργαστη και γενικως picture ouality. Αν θελω να βλεπω torrent η extreme αρχεια υπαρχουν και τα media players. Hisense ουτε για πλακα. Εχουν γεμισει τα service με αυτες και ψαχνωμαστε κιολας γιατι ανταλλακτικα δεν βρισκεις τοσο ευκολα οπως στις πιο επωνυμες.

Επεξ/σία από graphist83
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, graphist83 είπε

Περιπου τα ιδια specs αλλα χειροτερη εικονα, πολυ χαμηλο contrast και κακα μαυρα. Entry level ips.

Η συγκεκριμένη έχει VA panel, είναι η συνέχεια της περσινής 60UK6200 που είχε και αυτή VA.

https://www.displayspecifications.com/en/model/9d311997

Επεξ/σία από savvassfa
  • Like 1
Δημοσ.

Ισχυει για το μοντελο στις 60'' ολες οι αλλες σειρες ειναι IPS και εκει με μπερδεψε. Panel lottery και εδω.....

Η αληθεια το μοντελο με VA δεν το εχω δει και δεν μπορω εκφερω αποψη. Εμπειριες εχω με την 55 - 65 - 49.

Δημοσ.

οι 60 και 70 γενικά φοράνε VA, κατά την άποψη μου η LG 7100 είναι υποδεέστερη απο την Samsung 7400 αλλά γλυτώνεις χρήματα και ανεβαίνεις σε ιντσες οπότε έχει κάποιο νόημα η αγορά τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες μία και αυτή, κυκλοφόρησαν σήμερα επίσημα Ελλάδα και δίνει δώρο και ένα κινητό!

https://www.mistore-greece.gr/Products/Mi-TVs/mi-tv-4s-55-doro-smartphone-xiaomi-redmi-8a-32.aspx

https://www.mistore-greece.gr/Mi-TVs/Mi-LED-TV-4S-55.aspx

Με Android TV..

Επεξ/σία από PaNtErAz
Δημοσ.
Στις 1/4/2020 στις 7:26 ΜΜ, graphist83 είπε

To DTS ειναι αρχαιο φορματ. Δεν θα το βρειτε σε καμια video on demand εφαρμογη. Μονο οσοι κατεβαζετε torrent και μαλιστα 4 ετιας και πισω καθως ολα τα νεα εχουν νεοτερα φορμα ηχου. (βεβαια τα τορρεντ τα φτιαχνει ο καθενας οποτε δεν θεωρειται κατι στανταρ, α ειναι και παρανομα επισης....) Το DTS θεωρειται παρωχημενο και θεωρω τσαμπα ο ντορος. 

Εγω θα επενδυα σε κατι με σοβαρο πανελ, - επεξεργαστη και γενικως picture ouality. Αν θελω να βλεπω torrent η extreme αρχεια υπαρχουν και τα media players. Hisense ουτε για πλακα. Εχουν γεμισει τα service με αυτες και ψαχνωμαστε κιολας γιατι ανταλλακτικα δεν βρισκεις τοσο ευκολα οπως στις πιο επωνυμες.

Μια κι ενδιαφέρομαι για κάτι παρόμοιο με αυτές τις τηλεοράσεις και βλέπω ταινίες κατά βάση σε torrent (αναγκαστικά κατά βάση, καθώς το γούστο μου στις ταινίες ξεφεύγει πολύυυυυυ από το mainstream, οπότε δεν μπορώ να τις δω αλλιώς), υπάρχει κάποια αξιόλογη επιλογή σε αυτά τα λεφτά που να μην έχει θέμα με το τι αρχεία εικόνας/ήχου υποστηρίζει?? Συμφωνώ μαζί σου ότι το σημαντικό είναι πάνω από όλα η ποιότητα της εικόνας (το καταλαβαίνεις φαντάζομαι από αυτό που γράφω για τις ταινίες), αλλά θα με εξυπηρετούσε κάτι που να υποστηρίζει διάφορους τύπους αρχείων.

Εναλλακτικά, πως αλλιώς μπορείς να δεις τα torrents στην τηλεόραση αν δεν υποστηρίζονται?? Μόνο αν συνδέσεις τον υπολογιστή στην τηλεόραση (αυτό εννοείς με τα media players)? Δεν χάνεις όμως σε ποιότητα εικόνας έτσι?

Δημοσ.

Hisense H55U8B βγαίνει κάτω από 480€ (μέσω επιστροφής go4more κατά καιρούς και με προγράμματα άλλων τραπεζών). Παίζει τα πάντα μέσω του player. Αντιγράφω από την κριτική μου στο skroutz:

Spoiler

Καταπληκτική τηλεόραση για τα λεφτά της (αγοράστηκε στα 480€ μέσω επιστροφής yellows). Πανέμορφη και ποιοτική κατασκευή ,καμία σχέση με τις πλαστικούρες που κυκλοφορούν. Ακόμα και το remote control δείχνει premium. Από εικόνα τα χρώματα είναι πιο προς το φυσικό και όσοι προέρχονται από Samsung (όπως κι εγώ) στην αρχή θα τους ξενίσει. Έρχεται όμως εύκολα στα γούστα του καθενός. Το μαύρο απίστευτο για την κατηγορία τιμής αντίστοιχο των ανώτερων Qled της Samsung. Σε 4k καταπληκτική, αλλά και πολύ καλή σε τηλεοπτικό HD σήμα . Στα θετικά και το 100Hz panel (για μένα απαραίτητο), και το (έστω φτωχό) local dimming. Ήχος και player καλός (παίζει και DTS), το μενού της εύχρηστο αλλά το OS της (VIDAA) σηκώνει βελτίωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...