Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η χρηση θαναι πιο πολυ για netflix αλλα θα συνδεθει και με playstation pro (4κ) με οτι αυτο συνεπαγεται(εγω δεν ξερω ειμαι ανιδεος) αλλα εσεις το κατεχετε ,ευχαριστω.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, paragontikos είπε

αν βλέπεις απο απέναντι και δε σε νοιάζει η γωνία θέασης τότε για gaming και ταινίες καλή επιλογή είναι η 7400 κάτω απο τα 500€

https://www.germanos.gr/product/samsung-4k-smart-tv-ue55ru7092-55/20388450/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=200320_tv_offer_generic_&utm_content=static_carousel&utm_term=18-44_interest#

Σύγκριση με αυτην;; 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, paragontikos είπε

έχει μια τεχνολογία wide color gamut η 7400 για καλύτερα χρώματα που κατα την αποψη μου αξίζει τη διαφορά τιμής

σε συνδεση με ps4 pro λες να ανταπεξελθει καλα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εγω παντως δεν θα επαιρνα τηλεοραση που δεν υποστηριζει DTS

προσυπογραφω για αυτη ξερουμε τπτ?   https://www.lg.com/uk/tvs/lg-55UM7510PLA

Επεξ/σία από blackhill66
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Εγω παντως δεν θα επαιρνα τηλεοραση που δεν υποστηριζει DTS

απο όσο ξέρω το netflix δε χρησιμοποιεί DTS αλλά dolby digital plus οπότε δεν επηρεάζει, πιστεύω για gaming και ταινίες είναι καλή επιλογή ειδικά αν βλέπει σε σκοτεινό χώρο

μια επιπλέον επιλογή είναι η Hisense B7500 που υποστηρίζει DTS και έχει wide color gamut

έχεις κάτι να αντιπροτείνεις;

1 ώρα πριν, blackhill66 είπε

προσυπογραφω για αυτη ξερουμε τπτ?   https://www.lg.com/uk/tvs/lg-55UM7510PLA

έχει καλύτερες γωνίες θέασης καθώς είναι IPS, στα υπόλοιπα θεωρώ είναι υποδεέστερη απο τις samsung και hisense που ανέφερα

Επεξ/σία από paragontikos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paragontikos είπε

απο όσο ξέρω το netflix δε χρησιμοποιεί DTS αλλά dolby digital plus οπότε δεν επηρεάζει, πιστεύω για gaming και ταινίες είναι καλή επιλογή ειδικά αν βλέπει σε σκοτεινό χώρο

μια επιπλέον επιλογή είναι η Hisense B7500 που υποστηρίζει DTS και έχει wide color gamut

έχεις κάτι να αντιπροτείνεις;

έχει καλύτερες γωνίες θέασης καθώς είναι IPS, στα υπόλοιπα θεωρώ είναι υποδεέστερη απο τις samsung και hisense που ανέφερα

Μπορει το netflix να μην χρησιμοποει dts, αλλα 9 στα 10 αρχεια ειναι με dts.

Δε βρισκω το λογο να παρε κατι που θα τον περιορισει ενω εχει τοσες επιλογες οπως αυτη η hisense.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Μπορει το netflix να μην χρησιμοποει dts, αλλα 9 στα 10 αρχεια ειναι με dts.

Δε βρισκω το λογο να παρε κατι που θα τον περιορισει ενω εχει τοσες επιλογες οπως αυτη η hisense.

Όσο πάει μπερδεύομαι πιο πολύ, ευχαριστώ που βοηθάτε, ποια να πάρω που να τα έχει όλα σε αυτό το μπατζετ ή δεν υπάρχει σε αυτά τα φράγκα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομίζω είναι υπερβολικό το 9 στα 10 αρχεία έχουν dts, οι σειρές δεν έχουν καμία γιατί είναι απο streaming services που δεν αντιστοιχα με το netflix είναι απλο 5.1,

άρα θα έχεις θέμα σε οτι αρχείο προέρχεται απο Bluray, δηλαδή αν βλέπεις ταινίες απο δισκάκια bluray ή rips απο αυτά, επίσης αν έχεις εξωτερικό ηχοσύστημα αυτό το πρόβλημα λύνεται,

αν θες να βλέπεις απο τον player της tv και να ακους απο τα ηχεία της tv τότε δε γίνεται,

η hisense είναι μια επιλογή που σε καλύπτει σε όλα,  γενικά δεν έχεις πολλές επιλογές αν σε ενδιαφέρει να υπάρχει το wide color gamut σε αυτά τα χρήματα

εναλλακτικά χωρίς αυτό και αν δε σε ενδιαφέρει να έχεις καλό μαύρο, μπορείς να πας στην LG 7450 στα 450€

προσωπικά θα πήγαινα στη samsung ή στην hisense, ελπίζω να βοήθησα 😁

Επεξ/σία από paragontikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, paragontikos είπε

εναλλακτικά χωρίς αυτό και αν σε ενδιαφέρει να έχεις καλό μαύρο, μπορείς να πας στην LG 7450 στα 450€

Σόρρυ λάθος κατάλαβα,ας διαγραφεί το ποστ μου.

Επεξ/σία από listener
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paragontikos είπε

νομίζω είναι υπερβολικό το 9 στα 10 αρχεία έχουν dts, οι σειρές δεν έχουν καμία γιατί είναι απο streaming services που δεν αντιστοιχα με το netflix είναι απλο 5.1,

άρα θα έχεις θέμα σε οτι αρχείο προέρχεται απο Bluray, δηλαδή αν βλέπεις ταινίες απο δισκάκια bluray ή rips απο αυτά, επίσης αν έχεις εξωτερικό ηχοσύστημα αυτό το πρόβλημα λύνεται,

αν θες να βλέπεις απο τον player της tv και να ακους απο τα ηχεία της tv τότε δε γίνεται,

η hisense είναι μια επιλογή που σε καλύπτει σε όλα,  γενικά δεν έχεις πολλές επιλογές αν σε ενδιαφέρει να υπάρχει το wide color gamut σε αυτά τα χρήματα

εναλλακτικά χωρίς αυτό και αν δε σε ενδιαφέρει να έχεις καλό μαύρο, μπορείς να πας στην LG 7450 στα 450€

προσωπικά θα πήγαινα στη samsung ή στην hisense, ελπίζω να βοήθησα 😁

Πως λυνεται αν εχεις εξωτερικο ηχοσυστημα?

Αφου τα αρχεια παλι η τηλεορααση θα τα παιζει και θα τα στελνει με hdmi στο ηχοσυστημα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Πως λυνεται αν εχεις εξωτερικο ηχοσυστημα?

Αφου τα αρχεια παλι η τηλεορααση θα τα παιζει και θα τα στελνει με hdmi στο ηχοσυστημα

με ενα tv box

ετσι και αλλιως χωρις ηχοσυστημα απο τα 2καναλα ηχεια 20w της τηλεόρασης τι dts να ακουσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...