blackhill66 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Η χρηση θαναι πιο πολυ για netflix αλλα θα συνδεθει και με playstation pro (4κ) με οτι αυτο συνεπαγεται(εγω δεν ξερω ειμαι ανιδεος) αλλα εσεις το κατεχετε ,ευχαριστω.
paragontikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 αν βλέπεις απο απέναντι και δε σε νοιάζει η γωνία θέασης τότε για gaming και ταινίες καλή επιλογή είναι η 7400 κάτω απο τα 500€
blackhill66 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, paragontikos είπε αν βλέπεις απο απέναντι και δε σε νοιάζει η γωνία θέασης τότε για gaming και ταινίες καλή επιλογή είναι η 7400 κάτω απο τα 500€ https://www.germanos.gr/product/samsung-4k-smart-tv-ue55ru7092-55/20388450/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=200320_tv_offer_generic_&utm_content=static_carousel&utm_term=18-44_interest# Σύγκριση με αυτην;;
paragontikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 έχει μια τεχνολογία wide color gamut η 7400 για καλύτερα χρώματα που κατα την αποψη μου αξίζει τη διαφορά τιμής
blackhill66 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 53 λεπτά πριν, paragontikos είπε έχει μια τεχνολογία wide color gamut η 7400 για καλύτερα χρώματα που κατα την αποψη μου αξίζει τη διαφορά τιμής σε συνδεση με ps4 pro λες να ανταπεξελθει καλα?
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Εγω παντως δεν θα επαιρνα τηλεοραση που δεν υποστηριζει DTS
blackhill66 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εγω παντως δεν θα επαιρνα τηλεοραση που δεν υποστηριζει DTS προσυπογραφω για αυτη ξερουμε τπτ? https://www.lg.com/uk/tvs/lg-55UM7510PLA Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από blackhill66
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 14 λεπτά πριν, blackhill66 είπε προσυπογραφω για αυτη ξερουμε τπτ? https://www.lg.com/uk/tvs/lg-55UM7510PLA ψαξε εδω να δεις συγκρισεις https://www.displayspecifications.com/ 1
paragontikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Εγω παντως δεν θα επαιρνα τηλεοραση που δεν υποστηριζει DTS απο όσο ξέρω το netflix δε χρησιμοποιεί DTS αλλά dolby digital plus οπότε δεν επηρεάζει, πιστεύω για gaming και ταινίες είναι καλή επιλογή ειδικά αν βλέπει σε σκοτεινό χώρο μια επιπλέον επιλογή είναι η Hisense B7500 που υποστηρίζει DTS και έχει wide color gamut έχεις κάτι να αντιπροτείνεις; 1 ώρα πριν, blackhill66 είπε προσυπογραφω για αυτη ξερουμε τπτ? https://www.lg.com/uk/tvs/lg-55UM7510PLA έχει καλύτερες γωνίες θέασης καθώς είναι IPS, στα υπόλοιπα θεωρώ είναι υποδεέστερη απο τις samsung και hisense που ανέφερα Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από paragontikos
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, paragontikos είπε απο όσο ξέρω το netflix δε χρησιμοποιεί DTS αλλά dolby digital plus οπότε δεν επηρεάζει, πιστεύω για gaming και ταινίες είναι καλή επιλογή ειδικά αν βλέπει σε σκοτεινό χώρο μια επιπλέον επιλογή είναι η Hisense B7500 που υποστηρίζει DTS και έχει wide color gamut έχεις κάτι να αντιπροτείνεις; έχει καλύτερες γωνίες θέασης καθώς είναι IPS, στα υπόλοιπα θεωρώ είναι υποδεέστερη απο τις samsung και hisense που ανέφερα Μπορει το netflix να μην χρησιμοποει dts, αλλα 9 στα 10 αρχεια ειναι με dts. Δε βρισκω το λογο να παρε κατι που θα τον περιορισει ενω εχει τοσες επιλογες οπως αυτη η hisense.
blackhill66 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Μπορει το netflix να μην χρησιμοποει dts, αλλα 9 στα 10 αρχεια ειναι με dts. Δε βρισκω το λογο να παρε κατι που θα τον περιορισει ενω εχει τοσες επιλογες οπως αυτη η hisense. Όσο πάει μπερδεύομαι πιο πολύ, ευχαριστώ που βοηθάτε, ποια να πάρω που να τα έχει όλα σε αυτό το μπατζετ ή δεν υπάρχει σε αυτά τα φράγκα
paragontikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) νομίζω είναι υπερβολικό το 9 στα 10 αρχεία έχουν dts, οι σειρές δεν έχουν καμία γιατί είναι απο streaming services που δεν αντιστοιχα με το netflix είναι απλο 5.1, άρα θα έχεις θέμα σε οτι αρχείο προέρχεται απο Bluray, δηλαδή αν βλέπεις ταινίες απο δισκάκια bluray ή rips απο αυτά, επίσης αν έχεις εξωτερικό ηχοσύστημα αυτό το πρόβλημα λύνεται, αν θες να βλέπεις απο τον player της tv και να ακους απο τα ηχεία της tv τότε δε γίνεται, η hisense είναι μια επιλογή που σε καλύπτει σε όλα, γενικά δεν έχεις πολλές επιλογές αν σε ενδιαφέρει να υπάρχει το wide color gamut σε αυτά τα χρήματα εναλλακτικά χωρίς αυτό και αν δε σε ενδιαφέρει να έχεις καλό μαύρο, μπορείς να πας στην LG 7450 στα 450€ προσωπικά θα πήγαινα στη samsung ή στην hisense, ελπίζω να βοήθησα 😁 Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από paragontikos
listener Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, paragontikos είπε εναλλακτικά χωρίς αυτό και αν σε ενδιαφέρει να έχεις καλό μαύρο, μπορείς να πας στην LG 7450 στα 450€ Σόρρυ λάθος κατάλαβα,ας διαγραφεί το ποστ μου. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από listener
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, paragontikos είπε νομίζω είναι υπερβολικό το 9 στα 10 αρχεία έχουν dts, οι σειρές δεν έχουν καμία γιατί είναι απο streaming services που δεν αντιστοιχα με το netflix είναι απλο 5.1, άρα θα έχεις θέμα σε οτι αρχείο προέρχεται απο Bluray, δηλαδή αν βλέπεις ταινίες απο δισκάκια bluray ή rips απο αυτά, επίσης αν έχεις εξωτερικό ηχοσύστημα αυτό το πρόβλημα λύνεται, αν θες να βλέπεις απο τον player της tv και να ακους απο τα ηχεία της tv τότε δε γίνεται, η hisense είναι μια επιλογή που σε καλύπτει σε όλα, γενικά δεν έχεις πολλές επιλογές αν σε ενδιαφέρει να υπάρχει το wide color gamut σε αυτά τα χρήματα εναλλακτικά χωρίς αυτό και αν δε σε ενδιαφέρει να έχεις καλό μαύρο, μπορείς να πας στην LG 7450 στα 450€ προσωπικά θα πήγαινα στη samsung ή στην hisense, ελπίζω να βοήθησα 😁 Πως λυνεται αν εχεις εξωτερικο ηχοσυστημα? Αφου τα αρχεια παλι η τηλεορααση θα τα παιζει και θα τα στελνει με hdmi στο ηχοσυστημα
paragontikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Πως λυνεται αν εχεις εξωτερικο ηχοσυστημα? Αφου τα αρχεια παλι η τηλεορααση θα τα παιζει και θα τα στελνει με hdmi στο ηχοσυστημα με ενα tv box ετσι και αλλιως χωρις ηχοσυστημα απο τα 2καναλα ηχεια 20w της τηλεόρασης τι dts να ακουσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα