Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω Origin Premier Access απο τον Σεπτεμβρη και τους τελευταίους 2 μήνες είδα οτι αντι να με χρεωσει 14.99€ με χρέωσε 14.99€+14.99€ τους τελευταίους 2 μηνες.

τι μπορω να κανω ?

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

https://store.ubi.com/ie/account-connection

Στις 30/3/2020 στις 7:03 ΜΜ, JTRGamer είπε

Καλησπέρα εχω Origin Premier Access απο τον Σεπτεμβρη και τους τελευταίους 2 μήνες είδα οτι αντι να με χρεωσει 14.99€ με χρέωσε 14.99€+14.99€ τους τελευταίους 2 μηνες.

τι μπορω να κανω ?

μηπως εβγαλες ακρη φιλε μου , γιατι το ιδιο εκανε και σε μενα σε απλη origin acces....? 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Despotas είπε

Επικοινωνείς με το support.

Δεν υπάρχει άλλη λύση και ούτε μπορεί να σε βοηθήσει κανείς από το forum.

Επικοινωνησα με την ΕΑ και μου ειπανε πρεπει να να παω στην τραπεζα να μου εκτυπωσουνε bank statement και να τους το στείλω.Πραγμα που δεν γίνεται μιας είναι κλειστες οι τραπεζες αυτην την περίοδο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα η ea μου είπε κάτι άλλο ότι με χρέωσαν ένα μήνα μόνο και πως φταίει η τράπεζα κι εγώ έστειλα σε αυτούς όλη την συνομιλία που είχα με την ea και τα στοιχεία χρεωστικής να το ελενξουν ....

Επεξ/σία από giorgoskav
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Despotas είπε

Από το e-banking απλά, αλλιώς και από ATM (τις τελευταίες κινήσεις).

Αμ δε ,Αυτοι θέλουν εκτυπωμένο απ την τραπεζα ,τους έστειλα απο e-banking και αυτοι δεν το δεχτηκαν

Δημοσ.

Γιατί βλέπω όμως συνέχεια αναφορές στο Google, για διπλό χρεώσεις σε ότι δηποτε αγοράζεις μέσω κάρτας ; Είτε είναι ea origin η είτε uplay ;;;

Δημοσ.

Εγώ πιστέυω οτι επειδή είχα τους κωδικούς/αριθμους της χρεωστικής μου κάρτας αποθηκευμένα σε εγγραφο notepad στο PC μου ,με χακαραν και πήραν τα στοιχεία της κάρτας.Οπότε απο Δευτερα ακυρώνω την τωρινή μου κάρτα και παραγγελνω καινούργια με τους κωδικους αριθμους μόνο σε χαρτι με στυλό και καλά κρυμμένο απο δω και πέρα ,τίποτα αποθηκευμενο στον υπολογιστη .Και αγορες μόνο απο safe pay browser της Bitdefender πχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...