JTRGamer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα εχω Origin Premier Access απο τον Σεπτεμβρη και τους τελευταίους 2 μήνες είδα οτι αντι να με χρεωσει 14.99€ με χρέωσε 14.99€+14.99€ τους τελευταίους 2 μηνες. τι μπορω να κανω ?
Despotas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Να επικοινωνήσεις με το support ίσως? https://help.ea.com/en/contact-us/?product=origin-access&community=true&platform=pc Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από Despotas 3
giorgoskav Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 https://store.ubi.com/ie/account-connection Στις 30/3/2020 στις 7:03 ΜΜ, JTRGamer είπε Καλησπέρα εχω Origin Premier Access απο τον Σεπτεμβρη και τους τελευταίους 2 μήνες είδα οτι αντι να με χρεωσει 14.99€ με χρέωσε 14.99€+14.99€ τους τελευταίους 2 μηνες. τι μπορω να κανω ? μηπως εβγαλες ακρη φιλε μου , γιατι το ιδιο εκανε και σε μενα σε απλη origin acces....? 1
Despotas Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Επικοινωνείς με το support. Δεν υπάρχει άλλη λύση και ούτε μπορεί να σε βοηθήσει κανείς από το forum.
JTRGamer Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Despotas είπε Επικοινωνείς με το support. Δεν υπάρχει άλλη λύση και ούτε μπορεί να σε βοηθήσει κανείς από το forum. Επικοινωνησα με την ΕΑ και μου ειπανε πρεπει να να παω στην τραπεζα να μου εκτυπωσουνε bank statement και να τους το στείλω.Πραγμα που δεν γίνεται μιας είναι κλειστες οι τραπεζες αυτην την περίοδο
Despotas Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Από το e-banking απλά, αλλιώς και από ATM (τις τελευταίες κινήσεις).
giorgoskav Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα η ea μου είπε κάτι άλλο ότι με χρέωσαν ένα μήνα μόνο και πως φταίει η τράπεζα κι εγώ έστειλα σε αυτούς όλη την συνομιλία που είχα με την ea και τα στοιχεία χρεωστικής να το ελενξουν .... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από giorgoskav
JTRGamer Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 38 λεπτά πριν, Despotas είπε Από το e-banking απλά, αλλιώς και από ATM (τις τελευταίες κινήσεις). Αμ δε ,Αυτοι θέλουν εκτυπωμένο απ την τραπεζα ,τους έστειλα απο e-banking και αυτοι δεν το δεχτηκαν
giorgoskav Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Γιατί βλέπω όμως συνέχεια αναφορές στο Google, για διπλό χρεώσεις σε ότι δηποτε αγοράζεις μέσω κάρτας ; Είτε είναι ea origin η είτε uplay ;;;
JTRGamer Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Εγώ πιστέυω οτι επειδή είχα τους κωδικούς/αριθμους της χρεωστικής μου κάρτας αποθηκευμένα σε εγγραφο notepad στο PC μου ,με χακαραν και πήραν τα στοιχεία της κάρτας.Οπότε απο Δευτερα ακυρώνω την τωρινή μου κάρτα και παραγγελνω καινούργια με τους κωδικους αριθμους μόνο σε χαρτι με στυλό και καλά κρυμμένο απο δω και πέρα ,τίποτα αποθηκευμενο στον υπολογιστη .Και αγορες μόνο απο safe pay browser της Bitdefender πχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα