nullindex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, Έχω ένα Lenovo t440p και το πρόβλημα είναι το εξής: Έχω βγάλει το DVD drive και θέλω να βάλω έναν δεύτερο ssd στη θέση του με ένα caddy. Το θέμα είναι οτι δεν βλέπουν τα windows τον δίσκο. Φαίνεται στο device manager σαν άγνωστη συσκευή, αλλά μέχρι εκεί. Έβαλα και έναν 2.5 hdd και όταν ανοίγει το λάπτοπ δεν ξεκινάει να περιστρέφεται καν, σαν να μην πέρνει ρεύμα. Έχω διαβάσει αρκετά, όπως ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του Intel Virtualization στο BIOS, αλλά δεν δούλεψε κάτι. Πολλοί λένε οτι μόνο το official Lenovo caddy κάνει, αλλά δεν θέλω να το πληρώσω και δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω έχει και κάνει μόνο αυτό. Έχετε καμιά ιδέα?
Τέρης Α. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 18 ώρες πριν, nullindex είπε Πολλοί λένε οτι μόνο το official Lenovo caddy κάνει, αλλά δεν θέλω να το πληρώσω και δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω έχει και κάνει μόνο αυτό. Το πιθανότερο είναι αυτό. Το παραπάνω που έχει είναι ότι είναι προγραμματισμένο να δέχεται μόνο της εταιρίας (λάπτοπ είναι τι περιμένατε;). Μπορεί βέβαια να μην αρκεί και η τροφοδοσία.
nullindex Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Εκεί οδηγούν όλες οι ενδείξεις, το ίδιο caddy παίζει μια χαρά σε ένα HP laptop που έχω. Όλα τα καλά έχει το t440p, στο DVD να μας τα χαλάει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα