kostasgiakas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Καλησπερα, κοιταγα προσφρατα αεροψυξεις και μου εχει κινησει πολυ το ενδιαφερον η CoolerMaster Hyper 212 RGB Black Edition . Απλα επειδη εχω τον ryzen 5 2400g δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να του προσθεσω την συγκεκριμενη. Δεν ξερω κιολας αν κανει δουλεια σε θεματα θερμοκρασιων .( στο cinebench μου εφτασε μεχρι 76 βαθμους ο επεξεργαστης σε στους κανονικους χρονισμους . Θα ηθελα απλα την αποψη σας για τον αν αξιζει να μπει αεροψυξη και μια αποψη για την προαναφερομενη.
Duck Dodgers Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/17625619/Arctic-Freezer-34-Esports-Duo-White.html και αυτή είναι πολύ καλή για τα λεφτά της, με όποια και από τις 2 να πας θα είσαι πολύ καλύτερα από την στοκ! Σε "αντίστοιχη" περίπτωση εγώ με την στοκ στον 3470 με tdp 77w σε φουλ λοαδ έκλεινε ενώ τώρα με την h7 δεν πάω πάνω από 52! Σκέψου εσύ που έχεις τον 2400g που είναι 65w!
kostasgiakas Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Ωραια καταλαβα. Αλλη μια ερωτηση αν μπορειτε να απαντησετε. Αν παω απο 2400g σε 2600 ( εχω πλεον ανεξαρτητη καρτα γραφικων ) θα δω καποια διαφορα ή δεν αξιζει η αλλαγη;
GeG Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, kostasgiakas είπε Ωραια καταλαβα. Αλλη μια ερωτηση αν μπορειτε να απαντησετε. Αν παω απο 2400g σε 2600 ( εχω πλεον ανεξαρτητη καρτα γραφικων ) θα δω καποια διαφορα ή δεν αξιζει η αλλαγη; Εεε ναι ρε αγόρι, παραπάνω πυρήνες, ταχύτητα, threads και καλύτερα γραφικά λόγω ανεξάρτητης κάρτας αφού φυσικά αυτή θα είναι των τριών τελευταίων χρόνων. Ο 2400g είναι απλά λίγο απ όλα, δεν είναι ειδικευμένος αποκλειστικά σε κάτι. Πάντως τον έχω κατά ευχαριστηθεί τον 2400g.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα