Προς το περιεχόμενο

Factory seal sticker και εγγυηση

KaRLoSSaLoNiKa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα πηρα ενα gaming laptop της msi και πισω πανω σε μια βιδα εχει το αυτοκολλητο που γραφει factory seal απο το λιγο που εψαξα η msi δεν εχει θεμα αν το βγαλεις για να χασεις την εγγυηση απλα δεν θα ισχυει πχ στην ραμ αν βαλεις αλλη ραμ η στον δισκο αν αλλαξεις δισκο ΑΛΛΑ απο το μαγαζι που το πηρα τους ρωτησα και μου λενε πως χανεται η εγγυηση...τελικα τι ισχυει ξερουμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 30/3/2020 στις 7:06 ΜΜ, newnick είπε

Για δες αυτή την Πατέντα

καλησπερα τα εψαξα ολα φιλε αυτα 

εμενα ειναι ορθογωνιο και γραφει factory seal και εστειλα και μαιλ στο μαγαζι που το πηρα με φωτο για να τους ρωτησω....βλακεια μου....τωρα εχουν αποδειξη

11 ώρες πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε

καλησπερα τα εψαξα ολα φιλε αυτα 

εμενα ειναι ορθογωνιο και γραφει factory seal και εστειλα και μαιλ στο μαγαζι που το πηρα με φωτο για να τους ρωτησω....βλακεια μου....τωρα εχουν αποδειξη

Γιατί δεν στέλνεις ένα mail στην msi;;;

Εγγυημένα το βγάζεις και κάνεις την δουλειά σου, δεν χάνεις καμία εγγύηση στην Ελλάδα. Σε κάποιες άλλες χώρες ναι αλλά Ελλάδα όχι. 

Μονο εάν πας να αλλάξεις τίποτα πάστα δώσε πολύ προσοχή γιατί αν γίνει η στραβή εκεί πέρα δεν μπορείς να τους ρίξεις στάχτη στα μάτια.

Αν επιτρέπεται πιο μοντέλο πήρες;

8 ώρες πριν, bromiaris είπε

Γιατί δεν στέλνεις ένα mail στην msi;;;

γιατι αν χρειαστει ποτε αχρείαστη να ναναι η εγγυση δεν θελω να αναλλαβω εγω αποστολες κτλπ θελω να εχω υπευθυνο το μαγαζι...

6 ώρες πριν, LeonS3 είπε

Εγγυημένα το βγάζεις και κάνεις την δουλειά σου, δεν χάνεις καμία εγγύηση στην Ελλάδα. Σε κάποιες άλλες χώρες ναι αλλά Ελλάδα όχι. 

Μονο εάν πας να αλλάξεις τίποτα πάστα δώσε πολύ προσοχή γιατί αν γίνει η στραβή εκεί πέρα δεν μπορείς να τους ρίξεις στάχτη στα μάτια.

Αν επιτρέπεται πιο μοντέλο πήρες;

ραμ και δισκους θελω να βαλω απλα πραγματα 

αυτο πηρα https://www.amazon.com/MSI-GP75-Leopard-9SE-888-i7-9750H/dp/B07WC9397D i7 +rtx 2060

πως εισαι σιγουρος που το στηριζεις? το μαγαζι με μαιλ μου ειπε χανεται (απο εδω το πηρα https://www.techstores.gr/)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στηρίζω τα λόγια μου βάση της επικοινωνίας μου με τον διευθυντή της MSI στην Πολωνία, όπου ήταν η εξής "

Dear Leon

Have a nice day 

We do not recommend this to customers, if you can ensure that the machine is not damaged, then please continue.

Your warranty period will not be lost

Have a good night.

Best Regards,

S*** Z**** "

Όλο αυτό για να αλλάξω πάστα στο CPU/GPU και VRM!

Επίσης κανένα μαγαζί δεν θα αναλάβει την εγγύηση της MSI πέρα των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων, υπάρχει στην Ελλάδα γκούγκλαρε το και θα το βρεις. 

Ειναι Ίντερνετ και λογικό να μην πιστεύεις τον καθένα αλλά με την MSI έχω μεγάλο λόβ στορι (sarcasm) και ξέρω πάνω κάτω τις κινήσεις τις για τα λαπτοπ και τις εγγυήσεις. 

Εάν ακόμα δεν καθησυχάσεις επικοινώνησε απευθείας με την MSI για να σου λυθεί η απορία, όπως προείπε ο φίλος πιο πάνω. 

Από θερμοκρασίες πως είναι το μηχάνημα; 

Επεξ/σία από LeonS3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε

γιατι αν χρειαστει ποτε αχρείαστη να ναναι η εγγυση δεν θελω να αναλλαβω εγω αποστολες κτλπ θελω να εχω υπευθυνο το μαγαζι...

ραμ και δισκους θελω να βαλω απλα πραγματα 

αυτο πηρα https://www.amazon.com/MSI-GP75-Leopard-9SE-888-i7-9750H/dp/B07WC9397D i7 +rtx 2060

πως εισαι σιγουρος που το στηριζεις? το μαγαζι με μαιλ μου ειπε χανεται (απο εδω το πηρα https://www.techstores.gr/)

Σε λάπτοπ Huawei μίλησα με το επίσημο επισκευαστικό κέντρο και μου ήταν μην τολμήσω να ανοίξω το καπάκι για να αλλάξω ssd γιατι τέλοςη εγγύηση...

Έστειλα στην επίσημη Huawei το ερώτημα με mail και η απάντηση είπαν  ότι φυσικά και μπορώ να αλλάξω ssd μόνος μου χωρίς να χαθεί η εγγύηση...

Οπότε προχωρώ και σε οποιαδήποτε στραβή με μα, μου,  σου, του, έχω επίσημη απάντηση...

Επεξ/σία από bromiaris

4 λεπτά πριν, LeonS3 είπε

Στηρίζω τα λόγια μου βάση της επικοινωνίας μου με τον διευθυντή της MSI στην Πολωνία, όπου ήταν η εξής "

Dear Leon

Have a nice day 

We do not recommend this to customers, if you can ensure that the machine is not damaged, then please continue.

Your warranty period will not be lost

Have a good night.

Best Regards,

S*** Z**** "

Όλο αυτό για να αλλάξω πάστα στο CPU/GPU και VRM!

Επίσης κανένα μαγαζί δεν θα αναλάβει την εγγύηση της MSI πέρα των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων, υπάρχει στην Ελλάδα γκούγκλαρε το και θα το βρεις. 

Ειναι Ίντερνετ και λογικό να μην πιστεύεις τον καθένα αλλά με την MSI έχω μεγάλο λόβ στορι (sarcasm) και ξέρω πάνω κάτω τις κινήσεις τις για τα λαπτοπ και τις εγγυήσεις. 

Εάν ακόμα δεν καθησυχάσεις επικοινώνησε απευθείας με την MSI για να σου λυθεί η απορία, όπως προείπε ο φίλος πιο πάνω. 

Από θερμοκρασίες πως είναι το μηχάνημα; 

Αυτο με κοβω να κανω και εγω στην τελικη....μαιλ στην msi...

απο θερμοκρασιες ακομα δεν το ζορισα τρελα γιατι ακομα δεν το εχω στησει αλλα σε ιντερνετ youtube κτλπ ουτε που δουλευουν τα φανακια απο games περασα μονο το 7daystodie ολα τα γραφικα στο τερμα πανω στα ποδια μου βαραει 75αρια που το θεωρω αψογο σε σχεση με κατι 100αρια που βαρανε κατι αλλα....

6 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Σε λάπτοπ Huawei μίλησα με το επίσημο επισκευαστικό κέντρο και μου ήταν μην τολμήσω να ανοίξω το καπάκι για να αλλάξω ssd γιατι τέλοςη εγγύηση...

Έστειλα στην επίσημη Huawei το ερώτημα με mail και η απάντηση ήταν ότι φυσικά και μπορώ να αλλάξω ssd μόνος μου χωρίς να χαθεί η εγγύηση...

Οπότε προχωρώ και σε οποιαδήποτε στραβή με μα, μου,  σου, του, έχω επίσημη απάντηση...

αυτο θα κανω και εγω μου φαίνεται...δεν γινεται με 256 δισκο και να καθεται ο 1gb m2 και τα 64gb ram 2 χρονια 😛  

8 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Έστειλα στην επίσημη Huawei το ερώτημα με mail και η απάντηση είπαν  ότι φυσικά και μπορώ να αλλάξω ssd μόνος μου χωρίς να χαθεί η εγγύηση...

Τα μαγαζιά βαριούνται την χαρτούρα με τις εταιρίες γίγαντες για αυτό σου λένε μην το πειράζεις για να έχεις και εσυ το κεφάλι σου ήσυχο αλλά και εγώ.

1 λεπτό πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε

Αυτο με κοβω να κανω και εγω στην τελικη....μαιλ στην msi...

απο θερμοκρασιες ακομα δεν το ζορισα τρελα γιατι ακομα δεν το εχω στησει αλλα σε ιντερνετ youtube κτλπ ουτε που δουλευουν τα φανακια απο games περασα μονο το 7daystodie ολα τα γραφικα στο τερμα πανω στα ποδια μου βαραει 75αρια που το θεωρω αψογο σε σχεση με κατι 100αρια που βαρανε κατι αλλα....

αυτο θα κανω και εγω μου φαίνεται...δεν γινεται με 256 δισκο και να καθεται ο 1gb m2 και τα 64gb ram 2 χρονια 😛  

Εάν χρειαστείς το παραμικρό στείλε μου μήνυμα. 

4 λεπτά πριν, LeonS3 είπε

Τα μαγαζιά βαριούνται την χαρτούρα με τις εταιρίες γίγαντες για αυτό σου λένε μην το πειράζεις για να έχεις και εσυ το κεφάλι σου ήσυχο αλλά και εγώ.

Εάν χρειαστείς το παραμικρό στείλε μου μήνυμα. 

λογικο....εγινε!

Thanks ολους για τις απαντησεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...