trib Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Η Sony ανακοίνωσε πως θα προβεί σε αλλαγές αναφορικά με τα downloads μέσα από το PlayStation, τόσο σε Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρει, θα μειώσει την ταχύτητα των λήψεων σε μία προσπάθεια να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αυξημένες ανάγκες, σε μία περίοδο που πολλά εκατομμύρια κόσμος βρίσκεται στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Με αρκετούς χρήστες να προσπαθούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους παίζοντας παιχνίδια, έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι ανάγκες download. Πολλές εταιρίες ήδη έχουν προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις όπως Netflix, YouTube, Facebook και Amazon Prime, με τη Sony να δηλώνει πως η διαφορά στην ταχύτητα θα είναι εμφανής μόνο κατά τη διάρκεια της λήψης και δεν θα επηρεάσει το online gaming. Ο CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan δήλωσε Αναφορά σε κείμενο Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σταθερότητας του Διαδικτύου καθώς ένας άνευ προηγουμένου αριθμός ανθρώπων παραμείνει στο σπίτι βασίζοντας την επικοινωνία του αποκλειστικά μέσα του Internet. Εκτιμούμε την υποστήριξη και την κατανόηση της κοινότητας του PlayStation, αφού λαμβάνουμε αυτά τα μέτρα σε μία προσπάθεια να διατηρήσουμε την πρόσβαση σε όλους. Με το online gaming να μην απαιτεί μεγάλο όγκο δεδομένων σε σύγκριση με τα downloads παιχνιδιών, οι παίχτες δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τη σύνδεση με τους servers. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση τόσο η Microsoft όσο και η Nintendo. The Next Web Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnwolfgr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Πλερώστε υπηρεσίες ρεεεεεεεεε Θα είναι εκεί όταν της χρειαζόμαστε. #NOT 7 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolaos26 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Ναι, γιατι πρίν, είχα βαρεθεί να κατεβάζω με 5MB και την ταπεινή μου 24ρα 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 σε χωρες οπως την ελλαδα που η ευρυζωνικη μετα βιας φτανει τα 60mbs πραγματικη ταχυτητα δεν θα επρεπε να κανουν κατι και μαλλον δεν θα καταλαβουμε και διαφορα.... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Ε λοιπον αμα το καλοσκεφτεις με τις μαπα συνδεσεις που εχουμε ουτε και εχουμε καταλαβει τη διαφορα. Για το καλο μας το κανουν τοσα χρονια οι παροχοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istelios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, forgotten είπε σε χωρες οπως την ελλαδα που η ευρυζωνικη μετα βιας φτανει τα 60mbs πραγματικη ταχυτητα δεν θα επρεπε να κανουν κατι και μαλλον δεν θα καταλαβουμε και διαφορα.... Στην Ελλαδα η ευρυζωνικη και ο μεσος ορος τουλαχιστον οικιακος ειναι 14 mbps.Εσυ που τα ειδες τα 60 κιολας δεν ξερω... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από Istelios 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Istelios είπε Στην Ελλαδα η ευρυζωνικη και ο μεσος ορος τουλαχιστον οικιακος ειναι 14 mbps.Εσυ που τα ειδες τα 60 κιολας δεν ξερω... διαφημιζομενα δεν νομιζω να καθισαν να δουν μεσους ορους κλπ.... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από forgotten 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, forgotten είπε τα διαφιζομενα βρε... δεν νομιζω να καθισαν να δουν μεσους ορους κλπ.... Καλά και γω που έχω κατοστάρα το ps4 ποτέ δεν την αξιοποίησε (το ίδιο και το xbox). Δεν νομίζω να δούμε πρακτικές διαφορές εκτός και αν μας ρίξουν το download πολύ χαμηλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Ένα δάκρυ κύλησε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, comfuzio είπε Καλά και γω που έχω κατοστάρα το ps4 ποτέ δεν την αξιοποίησε (το ίδιο και το xbox). Δεν νομίζω να δούμε πρακτικές διαφορές εκτός και αν μας ρίξουν το download πολύ χαμηλά Τι εννοεις? Κανεις κ εσυ δλδ 1 μερα για να κατεβάσεις ενα update 7-8 gb?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BALABANIS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Αρνείται πεισματικά να εμφανισει "Νεα' στο Whats New οπως επίσης και να φορτώσει τα μενού που εμφανιζει σε καθε παιχνίδι απο κατω. Αν μπω Store αργά αργά ανταποκρινεται. Κοινώς σε εμένα, σέρνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, Πανος999 είπε Τι εννοεις? Κανεις κ εσυ δλδ 1 μερα για να κατεβάσεις ενα update 7-8 gb?? Για 1 μέρα δεν ξέρω αλλά το steam πχ πιάνει 11.6MB/s στο pc ενώ το ps4 τελευταία φορά που έκανα κάποιο μεγάλο download νομίζω 8-8.5MB/s και κάπου εκεί και το xbox one x. Και είναι όλα πάνω σε gigabit switch με cat 6a, στατικές ip και 1.1.1.1 dns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 25 minutes ago, comfuzio said: Για 1 μέρα δεν ξέρω αλλά το steam πχ πιάνει 11.6MB/s στο pc ενώ το ps4 τελευταία φορά που έκανα κάποιο μεγάλο download νομίζω 8-8.5MB/s και κάπου εκεί και το xbox one x. Και είναι όλα πάνω σε gigabit switch με cat 6a, στατικές ip και 1.1.1.1 dns 100mbps / 8 = 12.5MB/s το θεωρητικο μεγιστο. αρα το steam σχεδον την τερματιζει αρα μια χαρα την αξιοποιεις. οι στατικες στις συσκευες περα απο κακη πρακτικη αν δεν σερβιρουν περιεχομενο δεν επηρεαζουν την ταχυτητα του download. ουτε το DNS της cloudflare (περα απο τα πρωτα καποια μιλισεκοντ που χρησιμοποιειται για να κανει resolve τον εκαστοτε σερβερ του στιμ ή της sony). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Snolly είπε 100mbps / 8 = 12.5MB/s το θεωρητικο μεγιστο. αρα το steam σχεδον την τερματιζει αρα μια χαρα την αξιοποιεις. οι στατικες στις συσκευες περα απο κακη πρακτικη αν δεν σερβιρουν περιεχομενο δεν επηρεαζουν την ταχυτητα του download. ουτε το DNS της cloudflare (περα απο τα πρωτα καποια μιλισεκοντ που χρησιμοποιειται για να κανει resolve τον εκαστοτε σερβερ του στιμ ή της sony). Δεν είπα ποτέ ότι έχω θέμα με το steam ισα-ισα που είναι ότι πιο δυνατό έχω για downloads! Ακόμα και το ms store πάει πολύ πιο αργά! Anyway για το ps4 έλεγα ότι δεν αξιοποιεί έτσι και αλλιώς το πλήρως εύρως μιας σύνδεσης. Κακή πρακτική η static ip; Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Είχα ADSL για χρόνια με 25€, ξεκίνησα με download 12-14 Mbps και κάθε χρόνο μειωνόταν, έφτασε στα 5-6 Mbps, το upload ανέκαθεν κάπου στα 0.6-0.9 Mbps.Κατέβαζα 1 update η 1 game στο PS4 και περίμενα πολλές ώρες, δράμα.Εμπαινε 2ο άτομο στο Wi-Fi και κολλούσε. Εχω πλέον εδώ και κάποιους μήνες Fiber 100 Plus με 30€ και πιάνω download έως 90-100 Mbps και upload 8-10 Mbps, η καμπίνα είναι κάπου στα 30-50 μέτρα από το σπίτι μου. Στο PS4 η ταχύτητα είναι σχετικά μικρότερη απο το PC. Ελπίζω να μην το ξεφτιλίσουν με την μείωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα