Προς το περιεχόμενο

Huawei Nova 5T - Δικό μου video review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άριστο σχεδόν σε όλα. Καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ γρήγορο, άριστες φωτογραφίες και καλό μέγεθος. Προφανώς έχει κανονικά Google Services. Νομίζω είναι πολύ παρεξηγημένο και πραγματικά αξίζει. Εδώ το δικό μου αναλυτικό review: https://youtu.be/HhChVwM1zg4

Επεξ/σία από ZauZ
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολα καλα κ ολα ωραια ,εμενα δεν με ενοχλει ουτε η ανυπαρξια του 3,5 jack ουτε των υπερυθρων, ουτε της sd ,μια ips οσο καλα καλιμπραρισμενη κ αν ειναι δεν παυει να ειναι ips κ δεν ειναι μονο οτι θα εχεις υποβαθμισμενη ποιοτητα εικονας πραγμα που ειναι το α κ το ω σε ενα κινητο ,ειναι κ η μειωμενη ορατοτητα σε εξωτερικους χωρους ,ειναι κ η χειροτερη καταναλωση μπαταριας υπο συνθηκες

αν δε σκεφτεις οτι ο ανταγωνισμος την εχει κ σε χαμηλοτερου κοστους αξιολογοτατες συσκευες οπως τα xiaomi mi 9t η mi 9 lite η realme x2 η realme xt

ε το φαουλ ειναι μεγαλυτερο ,ας εκοβαν απο παντου ,ας εβγαζαν την γκιμικι μακρο καμερα ξργω ,ας μην εβαζαν καν ακουστικα στην συσκευασια 

Επεξ/σία από seseji
Δημοσ.

'όπως τα λες είναι, βασικό μειονέκτημα θύρα ακουστικών και λίγο μικρή μπαταρία, ο ανταγωνισμός μεγάλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ZauZ είπε

Άριστο σχεδόν σε όλα. Καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ γρήγορο, άριστες φωτογραφίες και καλό μέγεθος. Προφανώς έχει κανονικά Google Services. Νομίζω είναι πολύ παρεξηγημένο και πραγματικά αξίζει. Εδώ το δικό μου αναλυτικό review: https://youtu.be/HhChVwM1zg4

Πολυ καλό review φίλε.Το θεωρείς καλύτερη αγορά σε σχέση με realme x2 VS xioami mi9 lite? 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο κυριοτερος ανταγωνιστης του στην τιμη που παιζει (αφου καποια μαγαζια εσπασαν την προσφορα δεκεμβριου της ιδια της huawei)

ειναι το redmi note 8 pro το οποιο αν κ υστερει σχεδον στα παντα ειναι πιο πληρες κ κυριως αρκετα φθηνοτερο κ θα φθηναινει συνεχως απο την στιγμη που παρουσιαστηκε ο διαδοχος του με snap 

Επεξ/σία από seseji
Δημοσ.
18 ώρες πριν, seseji είπε

ολα καλα κ ολα ωραια ,εμενα δεν με ενοχλει ουτε η ανυπαρξια του 3,5 jack ουτε των υπερυθρων, ουτε της sd ,μια ips οσο καλα καλιμπραρισμενη κ αν ειναι δεν παυει να ειναι ips κ δεν ειναι μονο οτι θα εχεις υποβαθμισμενη ποιοτητα εικονας πραγμα που ειναι το α κ το ω σε ενα κινητο ,ειναι κ η μειωμενη ορατοτητα σε εξωτερικους χωρους ,ειναι κ η χειροτερη καταναλωση μπαταριας υπο συνθηκες

αν δε σκεφτεις οτι ο ανταγωνισμος την εχει κ σε χαμηλοτερου κοστους αξιολογοτατες συσκευες οπως τα xiaomi mi 9t η mi 9 lite η realme x2 η realme xt

ε το φαουλ ειναι μεγαλυτερο ,ας εκοβαν απο παντου ,ας εβγαζαν την γκιμικι μακρο καμερα ξργω ,ας μην εβαζαν καν ακουστικα στην συσκευασια 

συμφωνω αλλά αποφάσισαν να το αντισταθμίσουν με τον επεξεργαστή ναυαρχίδας στοχευοντας τις επιδόσεις

Δημοσ.

Τα έχω και τα δύο. Και το redmi Note 8 Pro και το Nova 5T (έχω κάνει review και το redmi στο κανάλι μου).

Ηλικρινά έχοντας χρησιμοποιήσει και τα 2 αρκαιτά δεν ξέρω πιο θα επέλεγα σε μια απευθείας σύγκριση.

Το Redmi Note 8 Pro είναι πραγματικά η πιο πλήρης συσκευή σήμερα αλλά χάνει σε άλλα κομμάτια από το Nova 5T (π.χ. βάρος, μέγεθος, κάμερα) όμως το redmi ΔΕΝ ΕΧΕΙ κάτι το οποίο θα χρειαστείς και δεν θα το βρείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...