Bill@r@s Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τάμπλετ για τον γιό μου μαθητής Ε δημοτικού . Κάνουν μαθήματα με τηλεκπαίδευση στα αγγλικά του. Θα ήθελα να είναι τουλάχιστον 10 ιντσες. Και το πολύ μέχρι 180 ευρώ. Δεν έχω την δυνατότητα να ξοδέψω πολλά χρήματα. Έχω βρει αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/203465-mls-way-4g-116 θα μπορούσατε να μου πείτε αν αξίζει τα χρήματα του ή να μου προτείνετε κάτι άλλο. Βλέπω ότι έχει 3ghz ram και μνήμη 32 giga. Επίσης το λειτουργικό του είναι android 9. Η τιμή του είναι στα 149 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
PerfectParanoia Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Γενικά τα MLS είναι πολύ αμφίβολης ποιότητας και αντοχής (πρακτικά τα πιο φθηνά tablet που υπάρχουν με κολλημένη πάνω άλλη μάρκα) και προσωπικά δεν θα πρότεινα σε κανένα, πόσο μάλλον σε παιδί που μπορεί να μην έχει την υπομονή ή την προσοχή που έχει (θεωρητικά τουλάχιστον...) κάποιος ενήλικας. Σε αυτά τα χρήματα και μέγεθος τα δύο που νομίζω ότι αξίζουν περισσότερο αυτή την στιγμή είναι Lenovo Tab M10 Huawei MediaPad T5 Είναι σχεδόν ίδια μεταξύ τους από άποψη χαρακτηριστικών με μόνη (σχετικά) σημαντική διαφορά ότι το Lenovo μπορεί να πάρει κάρτα SIM για internet (4G) από τα δεδομένα κινητής και έχει ελάχιστα μικρότερη μπαταρία. Εγώ θα επέλεγα αυτό που μπορεί να αγοραστεί πιο φθηνά, τείνοντας λίγο προς στην Lenovo ξεκάθαρα από προσωπική προτίμηση. Η διαφορά των ~30-40Ε με το MLS είναι ελάχιστη σε σύγκριση με την ταλαιπωρία (και πιθανώς γκρίνια) που θα γλιτώσετε βραχυπρόθεσμα και την αντοχή της συσκευής σε βάθος χρόνου (6 μήνες μέχρι να αρχίσει να κάνει παιχνίδια το MLS έναντι 2-3 χρόνια για τα παραπάνω) Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από PerfectParanoia 1 1
Bill@r@s Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, PerfectParanoia είπε Γενικά τα MLS είναι πολύ αμφίβολης ποιότητας και αντοχής (πρακτικά τα πιο φθηνά tablet που υπάρχουν με κολλημένη πάνω άλλη μάρκα) και προσωπικά δεν θα πρότεινα σε κανένα, πόσο μάλλον σε παιδί που μπορεί να μην έχει την υπομονή ή την προσοχή που έχει (θεωρητικά τουλάχιστον...) κάποιος ενήλικας. Σε αυτά τα χρήματα και μέγεθος τα δύο που νομίζω ότι αξίζουν περισσότερο αυτή την στιγμή είναι Lenovo Tab M10 Huawei MediaPad T5 Είναι σχεδόν ίδια μεταξύ τους από άποψη χαρακτηριστικών με μόνη (σχετικά) σημαντική διαφορά ότι το Lenovo μπορεί να πάρει κάρτα SIM για internet (4G) από τα δεδομένα κινητής και έχει ελάχιστα μικρότερη μπαταρία. Εγώ θα επέλεγα αυτό που μπορεί να αγοραστεί πιο φθηνά, τείνοντας λίγο προς στην Lenovo ξεκάθαρα από προσωπική προτίμηση. Η διαφορά των ~30-40Ε με το MLS είναι ελάχιστη σε σύγκριση με την ταλαιπωρία (και πιθανώς γκρίνια) που θα γλιτώσετε βραχυπρόθεσμα και την αντοχή της συσκευής σε βάθος χρόνου (6 μήνες μέχρι να αρχίσει να κάνει παιχνίδια το MLS έναντι 2-3 χρόνια για τα παραπάνω) Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Με έπεισες με τα λεγόμενα σου. Θα στραφώ σε κάποιο από αυτά που πρότεινες. Ευχαριστώ και πάλι. 1
Bill@r@s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Στις 30/3/2020 στις 6:48 ΜΜ, PerfectParanoia είπε Γενικά τα MLS είναι πολύ αμφίβολης ποιότητας και αντοχής (πρακτικά τα πιο φθηνά tablet που υπάρχουν με κολλημένη πάνω άλλη μάρκα) και προσωπικά δεν θα πρότεινα σε κανένα, πόσο μάλλον σε παιδί που μπορεί να μην έχει την υπομονή ή την προσοχή που έχει (θεωρητικά τουλάχιστον...) κάποιος ενήλικας. Σε αυτά τα χρήματα και μέγεθος τα δύο που νομίζω ότι αξίζουν περισσότερο αυτή την στιγμή είναι Lenovo Tab M10 Huawei MediaPad T5 Είναι σχεδόν ίδια μεταξύ τους από άποψη χαρακτηριστικών με μόνη (σχετικά) σημαντική διαφορά ότι το Lenovo μπορεί να πάρει κάρτα SIM για internet (4G) από τα δεδομένα κινητής και έχει ελάχιστα μικρότερη μπαταρία. Εγώ θα επέλεγα αυτό που μπορεί να αγοραστεί πιο φθηνά, τείνοντας λίγο προς στην Lenovo ξεκάθαρα από προσωπική προτίμηση. Η διαφορά των ~30-40Ε με το MLS είναι ελάχιστη σε σύγκριση με την ταλαιπωρία (και πιθανώς γκρίνια) που θα γλιτώσετε βραχυπρόθεσμα και την αντοχή της συσκευής σε βάθος χρόνου (6 μήνες μέχρι να αρχίσει να κάνει παιχνίδια το MLS έναντι 2-3 χρόνια για τα παραπάνω) Τελικά επέλεξα αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/204902-huawei-mediapad-t5-101-4gb-64gb-4g λόγω δόσεων και επιστροφής χρημάτων. Θα επανέλθω με κριτικές. Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σου.
PerfectParanoia Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Bill@r@s είπε Τελικά επέλεξα αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/204902-huawei-mediapad-t5-101-4gb-64gb-4g λόγω δόσεων και επιστροφής χρημάτων. Θα επανέλθω με κριτικές. Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σου. Τίποτα φίλε μου, με γεια και καλή πρόοδο στο παιδί. 1
dimpa16 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, Bill@r@s είπε Τελικά επέλεξα αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/204902-huawei-mediapad-t5-101-4gb-64gb-4g λόγω δόσεων και επιστροφής χρημάτων. Θα επανέλθω με κριτικές. Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σου. Το πήρα δώρο στη σύζυγο τα χριστουγεννα. Είναι πολύ ευχαριστημένη. Αν είχε και μεγαλύτερη μπαταρία θα ήταν τοπ. 1
Bill@r@s Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, dimpa16 είπε Το πήρα δώρο στη σύζυγο τα χριστουγεννα. Είναι πολύ ευχαριστημένη. Αν είχε και μεγαλύτερη μπαταρία θα ήταν τοπ. Ευχαριστώ φίλος. Σήμερα ο κωτσος το πήγε 349, απλά έπεσα σε καλό deal. 199ευρω χθες με 20ευρη δώρο επιταγή. 1
Kontostoupa Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Εκτάκτως χθες έψαχνα και εγώ για πεμπτακι...το βράδυ ειδα εδώ την προταση....το πρωί είχε πετάξει το πουλακι. Το ξαναεριξε απόψε στα 199....το χτύπησα...υποσημείωση ότι πλέον είναι κατόπιν παραγγελίας....μπορεί το πεμπτακι να γίνει εκτακι μέχρι να παραλάβω..... Ελπίζω να βγει καλό.....σας ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα