marsele Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, επειδή προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση μιας web camera που ήταν παρατημένη, μπορώ να βρω από κάπου τους drivers γιατί δεν την αναγνωρίζει στα windows 10;; H web camera είναι μια maxell mpcc-8. Υπάρχει πιθανότητα να βρω από κάπου τους drivers;;;
ice25 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 δοκίμασε να κάνεις update τους driver από την διαχείριση συσκευών και βάλε τα win να ψάξουν online η στα windows update.
marsele Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 3 minutes ago, ice25 said: δοκίμασε να κάνεις update τους driver από την διαχείριση συσκευών και βάλε τα win να ψάξουν online η στα windows update. το έκανα αλλά τζίφος!!!
TechnoState Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 ... γιατί δεν κανείς search??? Με πρόχειρο search στο Google βγάζει τουλάχιστον 3 σελίδες με τόπους για συμβατούς drivers. Ορισμένοι ιστότοποι αξιόπιστοι (τους έχω χρησιμοποιήσει ήδη για δικες μου συσκευής, χωρίς κανένα πρόβλημα).
Tsamjunior Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δοκίμασε να την τρέξεις σε λετουργία συμβατότητας για παλαιότερα λειτουργικά συστήματα. Αλλά είναι αρκετά παλιά, μέχρι windows vista υποστηρίζει απ'ότι βλέπω. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω φίλε μου αλλά μάλλον δύσκολα να σου δουλέψει. Έπαθα το ίδιο με 2 κάμερες που είχα που θεωρητικά ήταν συμβατές μέχρι και windows 8, αλλά τίποτα απ'όσα δοκίμασα δεν δούλεψε, και αναγκάστηκα να πάρω καινούρια. Εάν βρεις κάποια λύση, πόσταρε το να βοηθηθούνε και άλλοι που αντιμετωπίζουν ίδιο θέμα.
marsele Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 1 hour ago, TechnoState said: ... γιατί δεν κανείς search??? Με πρόχειρο search στο Google βγάζει τουλάχιστον 3 σελίδες με τόπους για συμβατούς drivers. Ορισμένοι ιστότοποι αξιόπιστοι (τους έχω χρησιμοποιήσει ήδη για δικες μου συσκευής, χωρίς κανένα πρόβλημα). Το πρώτο πράγμα που έκανα πριν γράψω στο insomnia ήταν να googlaρω το μοντέλο να βρω τους drivers. Οι 3 σελίδες που αναφέρεις δεν βρήκα κάτι αξιόλογο και αξιόπιστο από drivers. Ένα ερώτημα προς την εταιρεία Maxwell θα βοηθούσε;;;
afm Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Ότι παίζει σε Vista εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων παίζει και σε Win7. Οπότε δοκίμασε να εγκαταστήσεις στα Windows10 τους drivers για Vista σε λειτουργία συμβατότητας για Win7. Αν δεν λειτουργήσει δοκίμασε να τους εγκαταστήσεις σε λειτουργία συμβατότητας για Windows Vista. Ίσως και να παίξει, αν και μάλλον δύσκολο.
TechnoState Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 @marsele ...ok πάω πάσο... απλά οι περισσότερες αναφέρουν, εκτός των άλλων, συμβατότητα με win10. Φυσικά κ θα βοηθούσε ένα μήνυμα στη maxell...το θέμα είναι να σταλεί στο σωστό support center (η maxell είναι κατά πολύ μεγαλύτερος οργανισμός, απ'οσο νόμιζα).
marsele Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 54 minutes ago, TechnoState said: @marsele ...ok πάω πάσο... απλά οι περισσότερες αναφέρουν, εκτός των άλλων, συμβατότητα με win10. Φυσικά κ θα βοηθούσε ένα μήνυμα στη maxell...το θέμα είναι να σταλεί στο σωστό support center (η maxell είναι κατά πολύ μεγαλύτερος οργανισμός, απ'οσο νόμιζα). Έστειλα e-mail στην maxell και η απάντηση που έλαβα: Hello Thank you for your enquiry. Unfortunately we discontinued the web cam several years ago and no longer have technical support. We are sorry we cannot help you on this occasion. Best regards
hp8 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, marsele είπε Έστειλα e-mail στην maxell και η απάντηση που έλαβα: Hello Thank you for your enquiry. Unfortunately we discontinued the web cam several years ago and no longer have technical support. We are sorry we cannot help you on this occasion. Best regards Λογικό κλέφτες θα γίνουν ? Aν δεν θέλεις να πάρεις άλλη δοκίμασε σε linux 64 bit για να βάλεις πχ skype εκεί
TechnoState Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 ....πωπω ξεφτίλα! Στα μούτρα εντελώς δλδ: "λυπάμαι, τι να κάνουμε, ας προσεχες" Σύνηθες φαινόμενο στον τομέα της τεχνολογίας κ άλλη μία ασόβαρη εταιρία. Η κάμερα αυτή παρέχονταν με cd drivers-software???? (Που πιθανόν να έχει χαθεί)
marsele Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 13 minutes ago, hp8 said: Λογικό κλέφτες θα γίνουν ? Aν δεν θέλεις να πάρεις άλλη δοκίμασε σε linux 64 bit για να βάλεις πχ skype εκεί Προσωρινή λύση βρήκα χρησιμοποιώντας σαν web cam ένα android phone (Xiaomi Redmi Note 2) σε συνδυασμό με την εφαρμογή droidcam κατάφερα κι έκανα την δουλειά μου. Απλά επειδή υπάρχει αυτή η κάμερα από παλιά η οποία ελάχιστα έχει χρησιμοποιηθεί, είπα να την επαναφέρω στην ενεργό δράση. 2 minutes ago, TechnoState said: ....πωπω ξεφτίλα! Στα μούτρα εντελώς δλδ: "λυπάμαι, τι να κάνουμε, ας προσεχες" Σύνηθες φαινόμενο στον τομέα της τεχνολογίας κ άλλη μία ασόβαρη εταιρία. Η κάμερα αυτή παρέχονταν με cd drivers-software???? (Που πιθανόν να έχει χαθεί) Αυτό κατάλαβα κι εγώ "Ας πρόσεχες δηλαδή....😄😄" Αυτό το cd ψάχνω κι εγώ μήπως βρεθεί κάποια άκρη. Πάντως με τις σημερινές τιμές που έχουν φτάσει οι web cameras σε συμφέρει να πάρεις ένα android phone να το κάνεις web camera😉😉😉
Τέρης Α. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, marsele είπε Προσωρινή λύση βρήκα χρησιμοποιώντας σαν web cam ένα android phone (Xiaomi Redmi Note 2) σε συνδυασμό με την εφαρμογή droidcam κατάφερα κι έκανα την δουλειά μου. Απλά επειδή υπάρχει αυτή η κάμερα από παλιά η οποία ελάχιστα έχει χρησιμοποιηθεί, είπα να την επαναφέρω στην ενεργό δράση. Καλή επιλογή! Μια ερώτηση: τα Windows είναι 32 ή 64 Bit;
marsele Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 minute ago, Τέρης Α. said: Καλή επιλογή! Μια ερώτηση: τα Windows είναι 32 ή 64 Bit; τα windows 10 είναι 64 bit!
Τέρης Α. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, marsele είπε τα windows 10 είναι 64 bit! Αν ήταν 32 ίσως να δούλευε, αλλά 64 αποκλείεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα