Dannie Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Στις 30/3/2020 στις 5:52 ΜΜ, stelakis1914 είπε Έκανα μια παραγγελία 56€ με προϊόντα της κατηγορίας Υγεία-Ομορφιά και με την έκπτωση 20% πλήρωσα 45€. Καλή μαγκιά και το έξυπνο καλάθι. Μου συνδύασε προϊόντα από δυο διαφορετικά καταστήματα και επωφελήθηκα από τα δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 40€. Στην συγκεκριμένη περίοδο που οι μετακινήσεις είναι δύσκολες, εκτιμώ ότι είναι μια καλή περίπτωση. Αυτο μονο για μια φορα μπορει να γινει;;;
stelakis1914 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, Dannie είπε Αυτο μονο για μια φορα μπορει να γινει;;; Όπως γράφει η ιστοσελίδα: «Μέγιστη ημερήσια έκπτωση 20€ για προϊόντα Υγείας-Ομορφιάς και 4€ για παραγγελίες Skroutz Food» Άρα λογικά θα μπορείς να κάνεις μια παραγγελία σήμερα και μια ακόμα αύριο που λήγει η προσφορά. 1
gussgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Και στα προφυλακτικά, μιας και καθόμαστε σπίτι....
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Στακαραμε και 45 ευρα βιταμινες α να δουμε τωρα πρωτη φορα που αγοραζω απο το "εξυπνο καλαθι" του σκρουτζ . 1 βδομαδα παραδοση και ελπιζω να μη τα κανουν μπαχαλο τα διαφορετικα μαγαζια .
Dannie Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 47 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Στακαραμε και 45 ευρα βιταμινες α να δουμε τωρα πρωτη φορα που αγοραζω απο το "εξυπνο καλαθι" του σκρουτζ . 1 βδομαδα παραδοση και ελπιζω να μη τα κανουν μπαχαλο τα διαφορετικα μαγαζια . Εμενα μου ηρθαν τα περισσοτερα απο ενα καταστημα σημερα(31/3)ειχα κανει την παραγγελια το αλλο πακετο απο αλλο καταστημα το εχει για δευτερα(αλλα μου εστειλαν μηνυμα αν ηθελα τα αλλα προιοντα τα οποια θα αργουσαν λιγο...μπορουσα να τα ακυρωσω).Καλη προσφορα.
stelakis1914 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Εγώ παρέλαβα σήμερα στη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο πακέτο από την παραγγελία μου, ενώ το πρώτο ήρθε εχθές. Η παραγγελία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας από καταστήματα στην Αθήνα και έφτασαν σαν δυο διαφορετικές παραγγελίες από την ACS. Το skroutz είχε συμμετοχή μόνο στην λήψη της παραγγελίας και στην πληρωμή με την έκπτωση 20%. Ικανοποιημένος αρκετά από την εμπειρία. 👍
elpenor Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Οι περιπτώσεις που το 20% έκπτωση στο έξυπνο καλάθι θα είναι φτηνότερο από την αγορά χωρίς το έξυπνο καλάθι είναι ελάχιστες, ιδίως αν υπάρχουν μεταφορικά εκτός Αττικής.
djuan1988 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 33 λεπτά πριν, elpenor είπε Οι περιπτώσεις που το 20% έκπτωση στο έξυπνο καλάθι θα είναι φτηνότερο από την αγορά χωρίς το έξυπνο καλάθι είναι ελάχιστες, ιδίως αν υπάρχουν μεταφορικά εκτός Αττικής. Εγώ έκανα 2 αγορές και μια χαρά βγήκαν αρκετά φθηνότερα και μένω και εκτός Αττικής. Οπότε μια χαρά προσφορά είναι. 4
elpenor Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 40 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Εγώ έκανα 2 αγορές και μια χαρά βγήκαν αρκετά φθηνότερα και μένω και εκτός Αττικής. Οπότε μια χαρά προσφορά είναι. Super, και εγώ βρήκα κάποια πράγματα που αξίζει να στοκάρω, ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός όπως το έθεσα αλλά σε κάθε περίπτωση θέλει πολύ προσοχή με το έξυπνο καλάθι γιατί ούτε είναι τόσο "έξυπνο" ούτε συνεργάζονται πολλά φαρμακεία μαζί του. 1
llldoomlll Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, elpenor είπε Οι περιπτώσεις που το 20% έκπτωση στο έξυπνο καλάθι θα είναι φτηνότερο από την αγορά χωρίς το έξυπνο καλάθι είναι ελάχιστες, ιδίως αν υπάρχουν μεταφορικά εκτός Αττικής. Νταξει απλα ακουγετε πολυ το -20% για να κανει ντορο, τα χρεωνει λιγο παραπανω Εβαλα παραγγελια απο 71,64 -----> 65,64 ειναι κανονικα 6 ευρω εκπτωση δηλαδη 8% Καλο και αυτο απο το τιποτα
crom251 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εβαλα 2 αρωματα, αλλα δεν μου βαζει την εκπτωση. Το δοκιμασε κανενας αλλος με αρωματα? Ακυρο. Τωρα ειδα πως ηταν ως 3/4 η προσφορα. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από crom251
Προτεινόμενες αναρτήσεις