Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει από 30/3 έως 3/4 για τα πρώτα 20€ παραγγελία της ημερας

https://www.skroutz.gr/food/terms#visa-promo

δεν ξέρω αν οι ίδιοι όροι ισχύουν για αγορά μέσω καλαθιού Σκρουτζ. Πχ σε ένα προϊόν των 130€ θα πάρει κάποιος 20% στο σύνολο της παραγγελίας η στα πρώτα 20€;

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
  • Thanks 3
  • Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tryf3 είπε

4€ μαξιμουμ έκπτωση δηλαδή; 

4€ για αγορα 20€, αρα πληρωνεις 16.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην κατηγορία Υγεια-Ομορφια έχει Μέγιστη έκπτωση ανά ημέρα 20 €. Δηλαδη βαζεις στο καλαθι σου κατι 100€ και θα το παρεις στα 80€. Για ανω των 40€ έχει δωρεάν μεταφορικά.

Από οτι βλέπω αυτό το -20% ειναι για την κατηγορια Υγεία-Ομορφιά και το skroutzfood, όχι για τα υπόλοιπα.

Επεξ/σία από runner69
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, runner69 said:

Στην κατηγορία Υγεια-Ομορφια έχει Μέγιστη έκπτωση ανά ημέρα 20 €. Δηλαδη βαζεις στο καλαθι σου κατι 100€ και θα το παρεις στα 80€. Για ανω των 40€ έχει δωρεάν μεταφορικά.

Από οτι βλέπω αυτό το -20% ειναι για την κατηγορια Υγεία-Ομορφιά και το skroutzfood, όχι για τα υπόλοιπα.

Ααα κατάλαβα.. άρα δεν ισχύει σίγουρα για τεχνολογία 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JOHN ONLY είπε

+ τα μεταφορικά

ποια μεταφορικά καλε στο skroutz food;;;

ακυρο. μολις προσεξα οτι ειναι και για το κανονικο σκρουτζ. my bad!

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.

Έκανα μια παραγγελία 56€ με προϊόντα της κατηγορίας Υγεία-Ομορφιά και με την έκπτωση 20% πλήρωσα 45€.

Καλή μαγκιά και το έξυπνο καλάθι. Μου συνδύασε προϊόντα από δυο διαφορετικά καταστήματα και επωφελήθηκα από τα δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 40€. 

Στην συγκεκριμένη περίοδο που οι μετακινήσεις είναι δύσκολες, εκτιμώ ότι είναι μια καλή περίπτωση. 

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε

Έκανα μια παραγγελία 56€ με προϊόντα της κατηγορίας Υγεία-Ομορφιά και με την έκπτωση 20% πλήρωσα 45€.

Καλή μαγκιά και το έξυπνο καλάθι. Μου συνδύασε προϊόντα από δυο διαφορετικά καταστήματα και επωφελήθηκα από τα δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 40€. 

Στην συγκεκριμένη περίοδο που οι μετακινήσεις είναι δύσκολες, εκτιμώ ότι είναι μια καλή περίπτωση. 

Η έκπτωση πότε φάνηκε ; Όταν έβαλες στο πεδίο της κάρτας, τον αριθμό της και βρήκε το σύστημα ότι είναι Visa ; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, volleyball είπε

Η έκπτωση πότε φάνηκε ; Όταν έβαλες στο πεδίο της κάρτας, τον αριθμό της και βρήκε το σύστημα ότι είναι Visa ; 

Ακριβώς όπως το έγραψες. 😉

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

μόλις έκανα παραγγελία περίπου 40€, έγινε η έκπτωση 20% και στο τελευταίο βήμα μου έδωσε κουπόνι 3€ για skrootzfood.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εγώ έβαλα στο καλάθι προϊόντα 25 ευρώ με 2 ευρώ μεταφορικά, έφτασα στην κάρτα, έβαλα την VISA, αλλά το ποσό πληρωμής δεν άλλαξε (δεν είχα έκπτωση).

Αλλάζει στο επόμενο βήμα; Φαντάζομαι όχι.

Μόλις πρόσεξα είναι μόνο για Skroutz Food και Υγεία - Ομορφιά

Screenshot_2020-03-30 Skroutz gr Σύγκριση τιμών σε 4400+ καταστήματα .png

Επεξ/σία από fistikis13
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fistikis13 είπε

Παιδιά εγώ έβαλα στο καλάθι προϊόντα 25 ευρώ με 2 ευρώ μεταφορικά, έφτασα στην κάρτα, έβαλα την VISA, αλλά το ποσό πληρωμής δεν άλλαξε (δεν είχα έκπτωση).

Αλλάζει στο επόμενο βήμα; Φαντάζομαι όχι.

Προσεξε την κατηγορια προιοντος που εχεις επιλεξει.

@marmagia

πρόσθεσε στο πρώτο μήνυμα ότι για το skroutz αφορά μόνο την κατηγορία  Υγεία-Ομορφιά

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μόνο για το έξυπνο καλάθι οπότε πιθανών να είναι πιο ακριβά από το πιο φτηνό το σκρουτζ. 

Πχ βιταμίνες για παιδιά 14€ αν τις πάρεις απευθείας από το πιο φτηνό ενώ αν τις βάλεις στο έξυπνο καλάθι έχουν 18€

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επισης δεν ισχυει για ολα τα αντικειμενα στο 'υγεια' ακομα και εαν περιλαμβανονται στο skroutz καλαθι. ουπς, το first aid που κοιτουσα ανηκαν στο auto-moto

αλλα πολυ καλη περιπτωση ακομα και εαν οι αγορες που χρειαζεσαι να κανεις δεν φτανουν τα 40€ και παλι εχεις καποια εκπτωση στα μεταφορικα μεσω της visa εκπτωσης.

Επεξ/σία από whosethere
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...